bugün

Güvercin besleyip satanlarla aynı dönemde ve aynı popülerlikte olan oyunun dönemidir. Bu ikisi için tofaş yada motosiklet ile takas yapıldığını hatırlarım. Ne badireler atlatmış bu ülke.
1299 da ortalığın amına koyduğum zamandır.
O zamanlar A tv de haber olarak çıkmıştı.

50 yaşlarında dayının biri ellerine belini atmış röportaj olarak şu kelimeleri sarfetmişti: "vallah savaş var çıkacak birazdan, onları bekliyorlar kuleler var balta var basıyorlar"
metin2 ile ortalığı kasıp kavuran oyun olmuştur.
oyun karakteri almak için, arabasını veren ultra gerizekalıların varolduğu dönemdir. bugün o gerizekalıların istisnasız hepsi akp ye oy vermektedir.
Ahaha metin2'yi övüp Knight'ı gömmüşler. Ulan yıllarca Metin2 oynadım ama Knight'ın özellikle 2005-2009 döneminin tırnağı olamaz.
metin2 oynayanlarla aynı ortamda bile bulunmam lan jenerasyonları bozuk çünkü
Beramus'ta kolluk yanan bir clan sahibiydim en son maneste bıraktım oyunu. Bir çok arkadaşım oldu hatta hala görüştüklerim bile var. O oyunun sağladığı ortamı hiçbir oyun sağlayamadı ondan sonra. Sanırım hala oynanıyor ama eski tadı yok tabi ki.
Çok zevkli bir dönemdi çok para kazanmıştım çok.
Kuzenim bunun yüzünde okulu bıraktı şimdi bilgisayar tamircisi oldu.
wow oynayacak parasi olmayanlarin mmorpg oynadigini sandigi donemdir. yazik cocuklara. sw pliz diye diye gecen omur, ayni yaratiklari saatlerce oldurmek haha : )
bir neslin ticari zekasını kuvvetlendirmiş oyundur. zira insanı okuldan uzaklaştırmaktan başka hiç bir kötü yanı yoktur ki o dönemlerden bu yana üniversite bitirmiş olan gençlerin de %80 kadarı işsiz geziyor sokaklarda.
O yıllarda ben de oynamıştım meğer ne varoş bir beynim varmış diyorum şimdi.
karus milliyetçisi olduğum zamanlardı. ozaman ezik ama zevk aldığım bir oyun vardı. şimdi sağlAm ama zevksiz bir oyun. xigenonda oynuyordum. şimdi ise gordion.
Arabasını sanal bi karakter için satanlara şahit olduğum değişik mental eylemler gerçekleştirenlerin olduğu online rol oyunu.
ATV 'de Ana haberde colon Zone savaşları çıkardı. ❤️
Benim 2 yaşından 6 yaşına kadar içinde bulunduğum dönemdir. Hemen 2006'dan bir kare;
görsel
https://www.youtube.com/watch?v=K95c3UTKLRo
gençlimizi yedin ömrümüzü yedin night online
suanda natoda füze kodlarını yazan ben değilsem bu senın suçundur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar