bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yaşanmamışların yası6
- sözlük kızlarının kekleri24
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- insan ne ister5
- yazarların akşam yemekleri6
- cok da abartmaya gerek uok6
- en iyi vampir filmi4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- anın görüntüsü25
- kadınlar7
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- true'nun engelli olması6
- islamda namaz yoktur30
- okan buruk9
- kültür2
- sevdiğiniz yazarlar8
- kuran2
- fusya semsiyeli yabanci22
- allah11
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- sarapci koala hatayi33
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- dantelli sütyen takan erkek12
- kürdistan10
- intihar etmek4
- intothenirvana2
- ölümden korkuyor musunuz17
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- gary oldman2
- true ile tatlı sert3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- günün sözü16
- the crow2
- tai lung8
- çirkin2
- galatahahahahahaha3
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- annem2
spor toto süper lig 2011/2012 sezonunun bitiş tarihidir.
fenerbahçemizin kadıköy'de şampiyonluk kupasını alacağı güzel tarih.*
kadıköy de şampiyonluk turu atacak olan galatasaray ın 18. şampiyonluğunun tarihidir.
yine yeniden kendilerini şampiyon zanneden takımın şampiyon olduğunu ısrarla iddia etmesinin son günüdür. Sevgili fenerbahçeliler, şampiyon olmanız için neler yapmanız gerekli biliyorsunuz de mi? bu sene rezil olmayın bari.
Seneye ntvspor'un tarihte bugün adlı reklam arası programına bol malzeme verecek tarihtir. M.city, Olympiakos, montpellier olsun hep tarihe geçecek maçlardır.
2007nin 13 mayısıyla aynı güne denk gelmiş olan tarihtir. anneler günü.
akhisar belediye yi unutmayalım. süper lige çıktığı tarih.
- olympiacos ne yaptı hocam öyle ya? kaç sayıdan gelip aldı maçı; kimsenin şans vermemesinin gazıyla. yırtık dondan fırlar gibi şampiyon olunur mu? olunur. helal olsun, ne diyeyim. zaten ne zaman önemli bir final türkiye'de olsa enteresan şeyler oluyor, havasından mıdır suyundan mıdır bilmem; yıllar önce liverpool'da milan'ı 3-0 dan gelerek yenmiş ve şampiyonlar ligini kazanmıştı.
- manchester city'ye ne demeli? olum madem kupayı alacaksınız ne bok yemeye kıvrandırıyorsunuz taraftarınızı? futbol 90 dakka değildir, gene anladık. united maçı bittiğinde city yenikti, muhtemelen united bu iş bitti diye sevinmeye başlamıştı; bakalım yakında belki amatör kamera kayıtları filan çıkar ortaya.
- şanssız mı diyeyim - uğursuz mu bilemiyorum ama tuncay şanlı'nın da formasını giydiği bolton küme düştü. adam nereye gitse takımı dibe iniyor; severdim tuncay'ı; artık beşiktaş'a gelecek diye korkuyorum yemin ederim.
böyle şeyler oldu dün; daha niceleri de oldu da sporla alakalı en önemlileri bunlardı. 13 mayıs avrupa spor tarihine geçti.
- manchester city'ye ne demeli? olum madem kupayı alacaksınız ne bok yemeye kıvrandırıyorsunuz taraftarınızı? futbol 90 dakka değildir, gene anladık. united maçı bittiğinde city yenikti, muhtemelen united bu iş bitti diye sevinmeye başlamıştı; bakalım yakında belki amatör kamera kayıtları filan çıkar ortaya.
- şanssız mı diyeyim - uğursuz mu bilemiyorum ama tuncay şanlı'nın da formasını giydiği bolton küme düştü. adam nereye gitse takımı dibe iniyor; severdim tuncay'ı; artık beşiktaş'a gelecek diye korkuyorum yemin ederim.
böyle şeyler oldu dün; daha niceleri de oldu da sporla alakalı en önemlileri bunlardı. 13 mayıs avrupa spor tarihine geçti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar