bugün

ne alakası var olurmu. sen hiç 0555'li hat kullanan bir ceo yada genel müdür gördünmü. karizma numaradır.
milyonlarca adam mı var yani üst düzey bürokrat, zengin vs. toplasan 100 bin etmez saydıkların.
Babamda da var statü sahibi de olduk sabah sabah.
bir 0 543 değildir.
evet saydıklarım 100 binden fazla. ve o saydığım statüye sahip insanların hepsi 0532 kullanıyor. her 0532 kullanan o furyadandır demedim. nerenizle okuyorsunuz bu entry'leri bilmiyorum.
532 Li OLANLAR DEĞiL DE 532 DEN SONRA TELEFON NUMARALARI 2 YA DA 3 iLE BAŞLAYANLAR CEP TELEFONLARI iLK ÇIKTIĞINDAN BERi AYNI NUMARAYI KULLANIYORLAR DEMEKTiR SAYGI DUYULACAK BiR ŞEY.
hatta turkcell'in ilk numarası
0532 200 xx xx. Kendisini kurucusu olan mehmet emin kara mehmet kullanır. rehberimde kayıtlıdır.
görsel
Bayilerin önünden geçerken görüyorum, 0532'li hat bulunur diye. Hemen bir tane alıp statüye kavuşayım. Operatör numarasıdır.
bayilerde 0532 2xx xx xx diye devam eden maalesef imkansız.
çok şükür ben 2003'den beri 0532 kullanıyorum. diğer prefix'leri hiç düşünmedim bile.
ilk cep telefonum olan ericsson 688 daki numaram olan 532 28x xxxx i hala Samsung note 4 kullanıyorum.
ericsson telefon da hala çalışır durumda, ama artık kullanmıyorum.
Turkcell bayilerinde camlarında a5 kağıtlarında 532 hat gelmiştir olarak görebileceğiniz numara.
© copyright 2005 - 2026