bugün

entry'ler (21)

17 şubat 2026 galatasaray juventus maçı

Tarih yazılmış maçtır, son16 ya kalınmıştır, Liverpool geçilip çeyrek finale kalınır, muhtemelen Barcelona'ya elenilir.

çok konuşan kadını susturma teknikleri

itaat et rahat et.

büllüklü bir kıza aşık olmak

olsa olsa ladyboy olur.

safari

Eğer Apple kullanıcısıysan ve önceliğin hız + pil ömrü + gizlilik ise Safari rakipsizdir.

tecavüz

Yapanlara en ağır cezaların verilmesi gereken eylem.

evlenmek yerine dünyayı gezmek

Eğer şu an içinde bastıramadığın bir keşif arzusu varsa ve "önce kendimi bulmalıyım" diyorsan; gezmekten vazgeçip evlenmek, evliliği bir hapishaneye çevirir. Ama "hayatın anlamı birilerine dokunmak ve bir yuva sıcaklığı" diyorsan; en lüks otel odası bile bir süre sonra boş bir kutu gibi gelebilir.

adalet ve kalkınma partisi

Kayıp Zamanın izinde dünyanın en uzun kitabı, Yaklaşık 1,3 milyon kelime ve 9,6 milyon karakterden oluşuyor. O rekoru kırıp daha fazla şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum.

kent lokantaları

tok açın halinden anlamaz derler, mükemmel bir proje emeği geçenlere teşekkürler.

sözlük erkeklerinin göbekleri

göbeksiz erkek balkonsuz eve benzermiş.

altılı ganyan

altılı ganyan oynayıp kupon yatınca insanın içini en çok kemiren şey ne verirdi acaba ? sorusu. eskiden bayi camına asılan kağıdı beklerdik, şimdi Tjk websitesinden telefondan bakıyoruz. Ama daha koşmadan evvel ne vereceğini hesaplamak istiyorsanız https://www.altilineverir.com.tr/ ziyaret edebilirsiniz, ben yaptım el emeği göz nuru.

ilişkiler neden biter

insan insandan sıkılır.

sözlük yazarlarına acı ama gerçek bir şey söyle

Sürekli ve kalıcı bir durum gibi dayatılan mutluluk aslında fazlasıyla abartılmış bir kavramdır; çünkü hayat, o kısa ve nadir mutlu anlar dışında çoğunlukla normalin veya hüznün hakim olduğu uzun bir süreçtir.

gece acıkması

Zararlı ama keyifli eylemlerin başında gelir.

25 ocak 2026 fenerbahçe göztepe maçı

Aston Villa maçında çok yorulan takımın aldığı normal sonuç. (1-1)

22 ocak 2026 fenerbahçe aston villa maçı

Villa düşüşte Fenerbahçe çıkışta umarım ülke puanına 3 puan daha eklenir.

türk olmayı kanla ilgli zannetmek

Dökülen kanlara "SAYGI" ile ilgili bir durumdur.

en son ne aldınız

Sinirlenip ortadan ikiye kırdıığım Bilgisayar monitörünü mecburen aldım.

milletvekilleri ne işe yarar

Meclis ve halkın sağladığı imkanlar ve maaşlardan yararlanıp büyük şirketler için iş takibi yapar arada da bol bol yalan atmayı unutmaz.

evlenmemek için en geçerli neden

En geçerli sebep sanırım Hanım dırdırı duymamak .

galatasaray

Dünyada en çok bilinen Türk takımı. Maksadımız; "ingilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek"
© copyright 2005 - 2026