bugün
- tai lung33
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler14
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı7
- keçiboynuzu5
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- deizm4
- sevgilim var6
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- melih gökçek13
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek2
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- kabak çekirdeği3
- anın görüntüsü22
- salata ile başlanan gün7
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- türkiye19
- un certain regard ile gece yolculuğu2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- sarapci koala56
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- türkiye de sosyal piyasa olmalı2
- vurdurma vur yüreğim vur3
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- ölümden korkmamak6
- iremga6
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı10
- özgür özel10
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- algı çetesi7
- otuzlarında ilk milyon dolarını kazanamamış olmak6
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- ateistlerin ahlaksızlığı marifet sanması2
- e'e f e5
entry'ler (177)
pazartesi günü sol alttakini ameliyat ile aldıracağım, sonrasında üstteki ikisi de gidecek mümkünse normal çekim ile. korkuyorum be sözlük.
pazartesi gelen edit: kaç gün stresini korkusunu yaşadığım şeyden öyle kolay kurtuldum ki.. sabah yusuf yusuf modunda hazırlandım gittim doktora. titreye titreye uzandım koltuğa. önce fısfıs sonra iğne buraya kadar bişi yok. öyle uyuştu ki çenem kopar al o derece. sonra röntgenini çekti dişin. ucu böyle kıvrık ipnenin. dr çok küçük ihtimalle normal çekim olabilir dedi.içimden dedim tamam sıçtım bana gülmez böyle durumlarda kaderim. bi deneyeceğim dedi başladı operasyon 2 dk geçmedi bi baktım gazlı bez sıkıştırıyor ne oldu bitti mi dedim yamuk ağzımla evet dedi. çok mu dua ettin diye sordu bir de güldü. şimdi evdeyim ve nasıl mutluyum anlatamam. diğer ikisini çektirmeye koşa koşa gidicem.
pazartesi gelen edit: kaç gün stresini korkusunu yaşadığım şeyden öyle kolay kurtuldum ki.. sabah yusuf yusuf modunda hazırlandım gittim doktora. titreye titreye uzandım koltuğa. önce fısfıs sonra iğne buraya kadar bişi yok. öyle uyuştu ki çenem kopar al o derece. sonra röntgenini çekti dişin. ucu böyle kıvrık ipnenin. dr çok küçük ihtimalle normal çekim olabilir dedi.içimden dedim tamam sıçtım bana gülmez böyle durumlarda kaderim. bi deneyeceğim dedi başladı operasyon 2 dk geçmedi bi baktım gazlı bez sıkıştırıyor ne oldu bitti mi dedim yamuk ağzımla evet dedi. çok mu dua ettin diye sordu bir de güldü. şimdi evdeyim ve nasıl mutluyum anlatamam. diğer ikisini çektirmeye koşa koşa gidicem.
sıkıntılı bir gündü 16 ağustos, garip bir havası vardı. 13 yaşındayım. o gece ailenin her bireyi farklı odada uyuyor. babam yatak odasında, bir ağbim çocuk odasında diğeri oturma odasında ve ben annemle salondayım. sallantıya uyandım. kıpırdayamıyorum. hiçbir şey düşünemiyorum. anlam veremiyorum. bu gürültü bizim evimizden mi geliyor? niye? zihnim bomboş. niye sallanıyoruz? anem üstüme siper ediyor kendini masanın altına masanın altına gidelim diyor. kıpırdayamıyorum ki düşünemiyorum ki. hem napıcaz masanın altında sığmayız ki oraya hem ne işimiz var orda noluyor? babamın sesini duyuyorum abimleri almış bize sesleniyor, annem beni tuttuğu gibi sokak kapısına yöneliyoruz. belki de 2 saniyede iniyoruz o merdivenlerden ayaklarım yere basmadan.
ve bir barakada giriyorum milenyuma. nasl girersen bir bin yıla öyle mi geçermiş acaba? bu yüzden mi hep derme çatma ve geçici her şey..
ve bir barakada giriyorum milenyuma. nasl girersen bir bin yıla öyle mi geçermiş acaba? bu yüzden mi hep derme çatma ve geçici her şey..
2 yıl yetmez 3 yıl öncesine gitsem işte o an değişir her şey.
"dün şaşkını aldım kucağıma. tam tosuncuk şu an. sarıldı resmen. o an hatırladıklarımı hissettiklerimi gelip sana sarılınca anlarsın."
koca bulmak.
oyunculukların mükemmel olduğu, skeçlerin bi tık daha iyi yazılabileceğini düşündüğüm, severek izlediğim program.
son bikaç yıldır yapmaya çalıştığım ama işler yoluna girmedikçe hayatımda en ufak bir düzelme olmadıkça yapmakta giderek zorlandığım şeydir.
ailemi hayal kırıklığına uğratmak.
evini geçindirebilecek bir işe ve özgüvene sahip olan kadınına güven veren iyi baba olabilecek kişilikteki erkektir.
evlenmek için hiçbir koşulu sağlamayan sadece ağzında bunu geveleyip vakit öldüren sevgilidir.
neden ince düşünemiyorsunuz?
neden ayrıntıcı olamıyorsunuz?
neden ayrıntıcı olamıyorsunuz?
şarjdan tasarruv ediyor olabilir.
nadiren sevişen adamdır.