bugün

entry'ler (7)

aselsan

trt dede sık sık bilimum tank uçak vs argümanlarla birlikte haklı olarak propagandası yapılan ve gurur duyulası bir kurumdur.

twitter kullanan insanların amacı

sözlüge benzer bir misyonu vardır sınırsız ve güncel bilgi akışı amacına istinaden lanse edilsede asosyal ergenlerin kendi sosyal zannettiği bir mecradır.

yigitmuhtacolmuskurusogana com

yaşları bi hayli ilerlemiş 4 züğürt şahsın son çare acitasyonu olarak başvurduğu yöntem.

bizim milli içkimiz ayrandır

günümüzdeki nesil içkiyi alkollü içeceği ise alkolsuz olarak tanımlamıştır dolayısıyla milli içki sözcüğü yanlıştır.
ek olarak nüfusunun %90 ı müslüman olan bir toplumun milli içkisi nasıl rakı olur lan ne bekliyordunuz rte den ayyaşlara gün doğmasını mı?

miss turkey yarışmasına başvuruların azalması

memlekette kız kalmadığının en acı örneği olmakla yetinmeyip kalanlarınında bu yarışmayla gün yüzüne çıkarılmasıdır.

eksi atsana götün yiyosa

sözlüğe yeni kaydolmanın verdiği acemilikle eksi nasıl atılır tecrube ettim sağolasın.

kendini yakan pkk lıyı görünce yapılacaklar

o seyir zevkini sadece o an itibariyle sınırlama yanılgısına düşmeden hemen önce telefonumuz ile video kaydına alıp font müziği olarakta mazhar alansondan yandım yandım ahkine yandım şarkısı eşliğinde bilimum sosyal medya mecralarında paylaşmak...
© copyright 2005 - 2026