bugün
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler18
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu9
- kadınların piç erkek tercihi11
- en çok hoşa giden doğa olayı5
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- zihni göktay13
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz3
- telefonun aşırı ısınması4
- cumhuriyetçi parti2
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi5
- sersem herif10
- sözlük yazarlarının nahları3
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- düşün ki bu gece öldün5
- kardeş kardeş oynayın3
- trump suikasti3
- necip fazıl vs dostoyevski2
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- insan olmaya ceyrek kala3
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- yeni yazarlara öneriler9
- yön duygusuna sahip olmamak6
- 2026 dünya kupası şampiyonu4
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- 2026 dünya kupası25
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- karı kıza para yedirir misiniz7
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- ragnar rockefeller38
- erkan taş2
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- unutulmayan duvar yazıları7
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- günün şiiri21
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- evlenilmeyecek kız tipi5
entry'ler (62)
ilk fark ettiğim şey şifremi unutmuş olmamdı, bir yıldan fazla oldu girmeyeli bir şey kaçırdım mı peki ı ıh maalesef.
Eski yazılarımı okudum biraz sözlükten şikayet etsem de aslında bunun sebebi ben ve benim gibi işsiz yazarların troll entrylerinden kaynaklanıyor, yazdığım edebiden uzak, bilgi desen nerde o da yok. anketvari girilerimi okuyupta zamanını çaldığım herkesten özür dilerim. 140 küsür de giri girmişim bak sen şu işe. Önceki düşüncelerimi okuyup önce kendimle dalga geçme, sonra da temizlik vakti. Esen kalın.
Eski yazılarımı okudum biraz sözlükten şikayet etsem de aslında bunun sebebi ben ve benim gibi işsiz yazarların troll entrylerinden kaynaklanıyor, yazdığım edebiden uzak, bilgi desen nerde o da yok. anketvari girilerimi okuyupta zamanını çaldığım herkesten özür dilerim. 140 küsür de giri girmişim bak sen şu işe. Önceki düşüncelerimi okuyup önce kendimle dalga geçme, sonra da temizlik vakti. Esen kalın.
Sabah namazına kalkmış sonra iki sözlüğe giriyim diyen olabilir.
Johnny Depp'in oynadığı korku (!) Filmidir. Gözleri yuvalarından fırlayan cadı mı dersiniz, onun bunun kellesini vurup kafasını arayan adam mı dersiniz hepsi var.
Yahu gecenin bi vakti az gülmedik . Ahaha aklıma geldikçe güldürür hala.
Yahu gecenin bi vakti az gülmedik . Ahaha aklıma geldikçe güldürür hala.
Kur'an ayetlerine olan saygısızlıklarıyla dikkat çeken yazarlardır. Yazarcık sen atesin diye yok şöyle yok böyle deniliyor mu entryde? Bi toplumun ya da şahsın kutsal gördüğü ve yaşamını onun ekseni etrafında yaşamaya çalışanların ayetlerine bu eğreti sözler niye ? Ateistlik din değil kabul lakin aklıma gelen ayeti belirtmek isterim "öyleyse sizin dininiz size, benim dinim de banadır. "
Amaan nolacak sanki diyen insandır.
Dacia duster olması istenilen bayan arabalarıdır.
Edit: range rover gibi bi araba şamuhteşem bir tasarım var iken dacia tutkunluğu zevksizliktir salaklıktır. Bu edit yaklaşık iki sene önceki aklıma ithafen yazılmıştır
Edit: range rover gibi bi araba şamuhteşem bir tasarım var iken dacia tutkunluğu zevksizliktir salaklıktır. Bu edit yaklaşık iki sene önceki aklıma ithafen yazılmıştır
Hiç bir zaman uzak bir dil olarak görülmeyen dildir. Zaten nasıl görülebilir ? Fuzulinin divanları, sohbet meclislerindeki söyleşiler, aşkın belki de en saf haliyle yazılmış destanları osmanlıca ile kulaktan kulağa, kağıda aktarılarak hayat bulmuştur. Evet 100 yıl bile değil o dönemlerin eserlerini anlamakta zorlanabiliyoruz şükür ki eski dilimize karşı artık daha ılımlı yaklaşılıyor.
Başarılı bir şarkıcıdır. En son 2013'te no freedom u söyleyerek ardını sessizliğe bırakmıştır.
Abisinden bulaşmıştır o oyun hem bağımlılık yapar. 2 yolu vardır mt2 illetinden kurtulmanın. 1-hesabının ban yemesi (her zaman işe yaramaz) 2- büyümek. Büyümek ve oyun dakikasına bakıp zaman öldürdüğüne yanmak.
Başka şeylere de yanılır mesela banlanan çarında el emeği göz nuru +7 kdp gibi.
Başka şeylere de yanılır mesela banlanan çarında el emeği göz nuru +7 kdp gibi.
Olma ihtimalini sevdiğim sözlük. Yanında püskevitiyle şekersiz bi çay iyi giderdi şimdi.
Sinir hücrelerinin etrafını saran beyaz renkli hücrelerdir. iletimin başka yerlere gitmesini engellemekle beraber iletiyi asıl hedefe göndermektir işlevi.
Sol frame de görünce duygulandım geldim. Sabah akşam izlemek dahi zaman kaybı değildir. Adamlar öyle bir Bilimkurgu yapmış ki hani gerçek hayatta olsa o açıklamalarla olur denir. Fringe ingilizce'de püskül saçak anlamına gelse de dizi de sınır Bilim gibi bi anlama gelmektedir. Velhasılı olivia çok hoş peter sempatik ve yakışıklı, waltersa türünün tek örneği arada annaneme benziyor olsa da ikisinin yeri ayrı.
Fringe tadında dizi var mıdır? varsa öneriye açığım.
Fringe tadında dizi var mıdır? varsa öneriye açığım.
Taşınırken lüzumsuzun tekinin çizimlerini sakladığın çantayı atması sonucunda içinin buruk ve sadece eklenenlere bakarak iç geçirmesi. (bkz: tamam sakinim)
Serhat öğrencilerine zorla abonelik yaptırmalarıdır. Net.
Tekrar yayınlanacak olmasına hem tepki gösterdiğim hemde e tabi seviliyordu yayınlansın dediğim dizidir.
Ama ismail abi japon balığı değil miydi?
Yavuzsa ağaç gölgesi ya da bakkal aslında tuzluk...
Aslında sonunun önemi yok güldüren ve düşündüren bi dizi olması umarım diğer abidik gubidik dizilerimize örnek olur.
Ama ismail abi japon balığı değil miydi?
Yavuzsa ağaç gölgesi ya da bakkal aslında tuzluk...
Aslında sonunun önemi yok güldüren ve düşündüren bi dizi olması umarım diğer abidik gubidik dizilerimize örnek olur.
Patent süresi bitmiş orjinal ürünün eşdeğeri olan ilaçtır. Aynı tedaviyi görür. Örnek olarak parol-vermidon diyebiliriz. ikisinin farklı etkiler yaptığını söyleyenlerin sayısının fazla olmasıysa şaşırtmaktadır.
Güzel dizinin güzel müziği.
Gece geçer yâr geçmez aah... yol bana Sevda kime
Ayrılık zehirli bir hançer, saplanır yüreğime
Belki bugün belki Yarın ansızın tutacaktım ellerinden
Belki bugün belki Yarın ansızın gitmeseydin.
Gece geçer yâr geçmez aah... yol bana Sevda kime
Ayrılık zehirli bir hançer, saplanır yüreğime
Belki bugün belki Yarın ansızın tutacaktım ellerinden
Belki bugün belki Yarın ansızın gitmeseydin.
Mehmet Akif Ersoy'un dahi etkilendiği başarılı fransız yazar.
At ırkının en asil türü diyebiliriz . Uzun yapısı, ince uzun bacaklarıyla koşu ve atlamalarda idealdir. Türkiye'de varlığının pek görülmemesi böyle bir cins için gariptir.
En son ilkokul 5.sınıfta münazarasını yaptığımız konudur.