bugün

sevdiği entry'ler

ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum

--spoiler--
Nickinizi kaligrafi sanatıyla yazmıştım. Beni hatırladınız mı?
--spoiler--

seni unutmak mümkün mü kral. hoşgeldin. özlettin kendini be nerelerdeydin ?

şanslı bir sözlük erkeğine bira ısmarlamak

Bugün istanbul Bağdat caddesi’nde gerçekleşecektir.

islandım diyen kız

Yol kenarında yürürken yoldan geçen araba tarafından su birikintisi ile ıslatıldığı için böyle söyleyen kızdır. Hemen ormantizme çekmeyin.

islandım diyen kız

Şemsiyesini evde unutmuştur. Evet.

trump'ın aslında sanıldığından daha zeki olması

Abd, doları hiçbir zaman çok güçlü veya çok zayıf bırakmaz. Hep denge politikası güder. dolar düşüşü fed politikasıyla, rekabet amacıyla yapılırsa pek sorun yaratmaz ki ABD bunu daha önce çok kez yaptı Ama düşüş şu anki gibi borç krizi, küresel belirsizlikler ve güven kaybı kaynaklı ise ABD için tehlikeli bir durumdur.

Konuya gelecek olursak dolar şu anda zaten değersiz sayılabilecek seviyede. Trump’ın bunu daha da aşağıya çekmek istemesi ABD’de alım gücünü etkiler ve homurdanmalar başlar. Şu aşamada borç yükünü azaltmak ve ihracatı kolaylaştırmak için bu değersizliği yapmaya çalışması aslında başka büyük sorunlar da doğuracaktır. Bunları iyi tartması gerekiyor ki zaten fed bu durumu “tek adama” bırakmıyor…

sözlüğün yaş ortalaması

+40’a fosil demek de yakışmadı gençler aa aaa!

sözlük kızlarının gelinlikleri

15 sene önce alınmış olup hala giyilmeyi beklemektedir.

Özel bir dolapta naftalin kokusu ve loop’a alınmış esmer günler şarkısı eşliğinde öylece durmaktadır.

sözlükten 20 den fazla kız kaldırmış yazarlar

O kadar gerek var mı yahu? Bazen bir tanesi yirmi tanesine bedel olabilir.

islansin

Severek dinlediğim bi şarkı buram buram seks kokuyor

hala ölmemesi

Bugün ölmesin ne zaman ölürse ölsün.

island im

yaklaşık herkes gibi olmasa da, onun da bazılarında olduğu gibi kendince bir tarzı olan yazar. motomot formata uyum sağlamak ise mesele, ona gelene kadar öyle çok eksik var ki, bu nevi bir özgün stil söz konusu bile edilmez. şurda kalmışız 50 tane kelaynak kuşu, hala format derdindesiniz. sözlük mü kaldı ki ortada. sefilleri oynuyoruz. millet kıçıyla gülüyor be. evet..

ekşi sözlük

1999 yılından itibaren yayın hayatında, çıktığı günden itibaren çok başarılı olmus ve sürekli kopyaları çıkan süper online sözlüktür.

burnunu nonniklediğim yazarı

görsel

Evet

gençlere tavsiyeler

Babanız ve ananız yaşındakilere yürümeyin.

Evet

ama doyduk

ama iyi doyduk he...
© copyright 2005 - 2026