bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası82
- düşün ki o bunu okuyor9
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi11
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı13
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- kemalist çocuğu11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı22
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- dedikodu yapan erkek12
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- en kötü şarkılar10
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik9
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar11
- psikiyatri servisinde tanışılan kız16
- sırrı süreyya önder15
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması8
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır8
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad9
- true nun çaylak olması14
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler11
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız8

entry'ler (405)
florence nightingale çok bilindik, meşhur, (lafta) özel bir hastane, gel gör ki hizmet içler acısı. Saat 8de hasta hazır olunsun operasyona alacağız denince, bizde 7:30 hastanede hazır bulunduk, tabi ki 10dk içinde ödeme işlemleri profesyonellik ile halledildi. Sonrasında 8 de denen operasyon için beklemeye başladık. Saat 9 olunca artık operasyon ne zaman gerçekleşecek diye sorma gereği duyduk, muhattaplar zaten cevap vermekten yoksun ancak yarım ağız oda yok cevabı duyuluyor. Sonuç 11:30da yani söylenen saatten tam 3:30 saat sonra operasyona alınıyor hastamız. Çıktığımızda tam herşeyi unutmaya hazırlanırken Aynı komik cevap; oda yok. Önce koridorda bekleme arkasından da gereksiz yere yoğun bakım odasına alınma ile devam ediyor bu ünlü özel! FN hastanenin kepazelikleri. Yani kıssadan hissesi burada özel bir hizmet söz konusu değil.
2023 de bor çıkarsak ne olacak? kim işleyecek? gene çıkartıp yok pahasına satacağız avrupaya işlenmiş halini de seve seve alacağız gene elde var 0.
fsm? sen önce bahsettiğin kişilere saygı göster. Fatih Sultan Mehmet'de büyük bir önderdi en az Mustafa Kemal Atatürk kadar. ikisi de bizim atamız ve büyüğümüzdür. ikisinden de zevkle bahsederim. Ama ikisininde 2 ortak noktası vardı.
1- ikisi de ileri görüşlü ve zekiydi
2- ikisi de çok okurdu.
o yüzden okuyun işte. (bkz: kıssadan hisse)
1- ikisi de ileri görüşlü ve zekiydi
2- ikisi de çok okurdu.
o yüzden okuyun işte. (bkz: kıssadan hisse)
Faiz haramdır değildir beni aşan bir konu ama eğer haramsa kira almakta haramdır bence. sonuçta banka senin paranı kullanıyor ve karşılığında belli bir miktar para veriyor, kirada ise kişi senin mülkünü kullanıyor ve karşılığında para veriyor. o halde ikisi de aynı değil mi?
bazı karmalar insanı mutlu ederken ulaşmaya çalışırken bazıları çok ara karmalardır. resmen ara öğün gibi orada var ama sadece vardır.
misal ana karma: mavi jojoba tanesi (ulan insanın içini gıcıklıyor, gel ve kal orada)
ara karma: çağından bir adım önde (yani??)
misal ana karma: mavi jojoba tanesi (ulan insanın içini gıcıklıyor, gel ve kal orada)
ara karma: çağından bir adım önde (yani??)
aşk mıydı sanmam ama ilk okulda sevdiğim kızın adı Azra idi.
sonra o zaman ki en yakın arkadaşımında ondan hoşlandığını öğrendim, çocukla kan kardeşi olduk ve gidip kıza arkadaşımın onu sevdiğini konuşması gerektiğini söyledim.
sonra o zaman ki en yakın arkadaşımında ondan hoşlandığını öğrendim, çocukla kan kardeşi olduk ve gidip kıza arkadaşımın onu sevdiğini konuşması gerektiğini söyledim.
adam olma zorunluğu daha önemlidir bence.
olacakları kestiremesem de olamayacaklardan bahsedeyim;
-2 referandum yapılmazdı ( bunların giderleri bizim sırtımıza yük olmazdı.)
-15 temmuz olmazdı (sonuçta kimse Fetö'yü bu kadar koynumuza sokmazdı.)
-bu vergilere bu kadar zam olmazdı (kimse bu kadar çalamaz be)
-gezi parkı olmazdı (oraya başka hangi psikopat topçu kışlası yapmak isteyecek.)
-alkol ve sigara bu kadar zam almazdı ( eh bizde içerdik rahat rahat)
-Türkiye'nin turist portföyü bu kadar değişmezdi. (arap değil hala rus, alman v.b. gelirdi) *
-2 referandum yapılmazdı ( bunların giderleri bizim sırtımıza yük olmazdı.)
-15 temmuz olmazdı (sonuçta kimse Fetö'yü bu kadar koynumuza sokmazdı.)
-bu vergilere bu kadar zam olmazdı (kimse bu kadar çalamaz be)
-gezi parkı olmazdı (oraya başka hangi psikopat topçu kışlası yapmak isteyecek.)
-alkol ve sigara bu kadar zam almazdı ( eh bizde içerdik rahat rahat)
-Türkiye'nin turist portföyü bu kadar değişmezdi. (arap değil hala rus, alman v.b. gelirdi) *
kimi kurtarıyorum hiç umurumda değil, vatan kurtulsun da gerisi teferruat.
serbest çağrışım olarak; (bkz: zenon paradoksları)
hiç bir aksiyonun göründüğü gibi olmadığını, aslında yanımsamalardan ibaret olduğunu matematiksel çıkarımlar ile anlatan paradoksların sahibi düşünür, felsefeci.
sizin yanınızda da kendi sevgiliniz varsa usulca geçip gider o an. ha rahat olmaz hoş olmaz ama koymaz da. yani adı üstünde eski. önemli olan şuan yanında olanla mutlu olmak
telefonda güzel bir oyun varsa sıkılmazsın arkadaş. (bkz: denenmiştir)
hayatına olan veya olmasını istediğin kişi için harcadığın parayı hesap ediyorsan kız doğru olanı yapmıştır zaten. Ayrıca o kişiye para harcanmaz birlikte para harcanır arkadaş.
insanın değerinin azaldığı, geçim sıkıntılarının arttığı şu dönem de gayet normal olan olaydır.
sabah mesai başlamış ama iş başlamamış bende bir gireyim dedim.
sigara içmiyorum ama babamın yanında uzanmak kısmını anlamlandıramadım. ne var yani baban o be tugay komutanın değil. yanında da uzanırım sarılır öyle de uzanırım babama.
yani insanlarla konuşurken kadın erkek ayrımı yapmadan konuşan insanın yapacağı eylem.
gerçekten psikolojik olarak da beyin olarak da insanı oradan oraya sürükleyen oyun. ofiste aklım oyunda eve gitsem de yemekleri az kalmıştı yemek bulmaya çıksam diye saate bakıyor gözüm. savaşın kötü yanını ve kahramanlıklar dan çok acılara gebe olduğunu anlatan çok başarılı oyun. bu arada yeni versiyonuna (bkz: this war of mine the little ones) çocuklar da eklendiği ve kötü bir durumda çocuğun saatlerce ağlaması da çok başarılı bir ekleme olmuş. içim karardı 2 günde.
Edit: ilk oyunumda şuan gün 32. sadece katia kaldı zavallım.
Edit: ilk oyunumda şuan gün 32. sadece katia kaldı zavallım.