bugün
I
intihardukkani8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
I
intihardukkani8 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
I
intihardukkani8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
I
intihardukkani8 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
I
intihardukkani8 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
I
intihardukkani8 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
I
intihardukkani9 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
I
intihardukkani9 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
I
intihardukkani9 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
I
intihardukkani9 yıl önce
I
intihardukkani9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
I
intihardukkani9 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
I
intihardukkani9 yıl önce
günün sözü
I
intihardukkani9 yıl önce
yazarların hayata bakış açıları
yazarların hayata bakış açılarıdır. herkesin kendine göre bir bakış açısı vardır elbet. yok mudur yoksa?
I
intihardukkani9 yıl önce
kedi beslemek
erkeklerde eşcinselliğe ve/veya entelektüelliğe yorulacak davranıştır. prim yapmaya yönelik olanı da bilinmektedir.
I
intihardukkani9 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
I
intihardukkani9 yıl önce
günün rap sözü
günün rap sözüdür, hayret nasıl açmamışlar o kadar rapper var lan burada... "çünkü ben ben değilim ben olsam da değişmez bi bok kafanda olmadıkça çelişkiler bi ton, ne anlatsam hepsi boş, edepsiz olan şarkılarım çokken, hayat dersi beklemem senden c… devamını gör
I
intihardukkani9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
I
intihardukkani9 yıl önce
kedilerle kafayı bozmuş yazarlar
bunlardan biri benim tek istediğim pallas kedisidir. vahşi duruşları herkesi hayran bırakır. (img:#1340670)
I
intihardukkani9 yıl önce
illimunati ye girmek
sizin isteginizle olmaz. zorla alirlar. cikmak isteyen oldurulur.
I
intihardukkani9 yıl önce
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
I
intihardukkani9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
I
intihardukkani9 yıl önce
kedi sahibi uludağ sözlük yazarları
dünyanın en güzel hayvanına sahip olan yazarlardır. birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları; yarın öbür gün dünür olmaları caizdir. edit: benim kızım 19.07.2011 doğumlu. ben 4,5 aylık demişim; ama eşşek kadar olmuş. hayırlı kısmetler arıyoruz artık. edi… devamını gör
I
intihardukkani9 yıl önce
© copyright 2005 - 2026