H
hungry for apples7 yıl önce
akp nin astığı teşekkürler istanbul afişleri
an itibariyle alayı toplanıp çöpü boylamıştır. ~swh~
H
lady gaganin alejandrosu
aramıza yeni gelmiş 2001 li yazardır. Sorduğu beyin nöronlarına yakan soru ile bizi mest etmiştir. http://www.uludagsozluk.com/e/29523145/
H
kadın erkek eşitliği söz konusu mudur
Bazı konularda eşit, bazı konularda kadının üstün olduğu bazı konularda da erkeğin üstün olduğu gerçeği olduğunu düşündürür.
H
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
H
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
H
hilmi deler
Geleceği parlak bir komedi oyuncusu. Tipi de müsait. Abartmadan oynayan zeki bı elemana benziyor.
H
anlamsız fotoğraflar
(img:#1166921) Sinirim bozuldu.
H
anlamsız fotoğraflar
(img:#1166921) Sinirim bozuldu.
H
emine erdoğan ın fotoğrafları
(img:#1814243) (bkz: close enough)
H
günaydın ponçikellalar
Günaydın aşkolar.
H
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
H
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
H
consigliere
mafya ailesi liderinin danışmanı ve hukuksal işlerine bakan kişi.sicilyalı olması makbuldur.italyan olmayanına tam consiglieri denmez. sicilyalı olanı ve olmayanı için: (bkz:genco abbandando) (bkz:tom hagen)
H
30 days of night
güneş doğdunda toz olan vampirlerle savaşı konu alan bir film. ancak bu filmdeki fark vampirlerin kış gecesi çökmüş ve bir ay boyunca güneşin uğramayacağı bir alaska kasabasına dadanmaları. kasabanın şerifi rolünde `josh hartnett`'i göreceğiz. yönetm… devamını gör
H
30 days of night
güneş doğdunda toz olan vampirlerle savaşı konu alan bir film. ancak bu filmdeki fark vampirlerin kış gecesi çökmüş ve bir ay boyunca güneşin uğramayacağı bir alaska kasabasına dadanmaları. kasabanın şerifi rolünde `josh hartnett`'i göreceğiz. yönetm… devamını gör
H
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
H
hiç iki sözlük kızının bilim tartışmaması
bilim çok sıkıcı. ben olsam ben de tartışmazdım.
H
türklerin avrupa yı görme şekli
Şüphesiz bir takım yabancı forumlarda dolanan şekil. ya ayıp ama ya. hepimiz de böyle düşünmüyoruz. sex. (img:#1801252)
H
hayata bakış açınız
O bana baksın.
© copyright 2005 - 2026