bugün

entry'ler (42)

baranba

Ortalarda gorunmeyen siyasi yazar. Severdikte kendisini. Sen bile yazamiyorsan iyi yukleniyorlar.

football manager 2014

Efsane oyundur. Sunu indirebilecegim saglam biyer varmidir? Bilenler bi yardim etse super olur.

özel mesaj almak isteyen yazarlar

Buraya bakip mesaj atan varmi la harbi. Hepsi erkek olan yazarlardir. Trajikomik.

hukuk fakültesi

Tercih edeceklerin korkmamasi gereken fakultedir. Oyle kalirim gecemem okuyamam triplerine girmeyin, o uniyi kazanacak kafar puan aldiysaniz okursunuz demektir. Ayrica dersler ilgi alaniniza gore kolay ve zor diye ayrilir. Sevdiginiz dersi veya hocanin dersini gecersiniz. Tek diyecegim tercih edenler bolumu gercekten okumak isteyerek gelmeli. istemeyerek okunacak bi bolum yapilacak meslek degildir. Yani sayisalcilar puan tutuyor diye gelip sonra vize donemlerinde lys kasmaya baslamayin.

solcuların ülkücülerden farkı

Bu ulkede solcular beyaz yalali kodamandir, ulkuculer milletin icinden isci sinifidir. Bu boyle biline.

adam gibi adam tabirine uyan siyasetçilerımız

(bkz: yalçın akdoğan)

(bkz: ali babacan)

türk müyüz müslüman mıyız

Bizim kucagimiz genistir. Ozbekistandan anadoluya anadoludan orta afrikaya kadar herkesi kucaklar. Cunku biz hem musluman hem turkuz. Etle tirnak gibi nasil birbirinden ayiracaksinki.

2015 lys sonuçları

Anadolu universitesini veya hukuk okuyacaklara kisa bi tavsiye verim; neyle karsi karsiya oldugunuzun farkinda olun, ona gore tercih yapin.

kız arkadaşının çantasını taşıyan erkek

Oyle yumusaktir sudur budur diyenlere guluyorum. Bunlar hayatlarinda bi kizla vakit gecirmedilerse demek ki. Normal kiz arkadasi olan bi erkektir.

pembe inci tanesi

Bayan mi? Baggyan deseydin bari. Kadindir o kadin.

doğu türkistan için çözüm önerileri

internetten vatan kurtarmayacaksin kardesim! ineceksin sokaga gideceksin cin buyukelciliginin onune. Orada seni turkiye gorecek cin duyacak dunya dinleyecek. Oyle burdan sunu yapalim bunu yapalim demekle olmaz bu isler. Once gotunuzu kaldirin.

onur yürüyüşünde birbirine oral yapan lezbiyenler

Medeniyet demek hosgoru demektir. Agizlarini actiginda bati medeniyetini dilinden dusurmeyenler iyi dinlesin. Sen ramazan ayinda milletin en hassas donemlerinden birinde sokak ortasinda bu hale gelirsen, senden baskalarinin inanclarina saygi gostermeyip onlardan saygi bekleyemezsin. Beklersende bu iki yuzluluktur. Hadi Simdi donun ve kendi bokunuzda bogulun!

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Gunler yavasladi sanki. Uyuyorum on saat uyuyorum yine de gunler bitmiyor. Herkes uyurken yasiyorum. Neyse bi hafta oyle veya boyle gececek ve ben arkama bakmadan kacacagim.

en itici kız isimleri

Suphesizki merve'dir.

şehir dışında üni okumak vs yaşanılan yerde okumak

Turkiyenin en guzel sehirlerinden birinde okuyorsaniz, iyi bi bolumdeyseniz ve tek basiniza kaliyorsaniz kesinlikle sehir disi. Evde okulmu okunur be. Atlayin su yuvadan artik.

sözlük yazarlarının itirafları

Şu son bi iki yilda insan sarrafimi oldum nedir. Biriyle bes on dklik bi sohbetten sonra ne anlattigini aslinda ne anlatmak istedigini rol mu yapiyor yoksa harbi birimi anliyorum. Baktim kotu oyuncu ustune cizgiyi cekiyorum. Ha iyi oyunculara saygim sonsuz allahin manyaklari ahahhaa.

uludağ sözlük popüler olmayan yazarlar derneği

Amaci olmayan dernektir. Popi olmayanlar toplanip napacak la?

kadınları çekici yapan detaylar

Ne soyledigini bilmesi. Bi kizla oturup hic sikilmadan sohbet edebiliyorsan tamamdir.

yazın balkonda yatmak

Tek sikintisi sabah gunesidir. Ama gecesinin serinligi sabah gunesini goze aldirir o derece.

evde herkesten gizli sigara içmek

(bkz: liseli detected)
© copyright 2005 - 2026