bugün
- silver ile evlenecek erkek52
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın15
- sapıklara empati kasan insan4
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- iki tas çorba3
- sarapci koala60
- sözlükteki bayan azlığı6
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi3
- sözlük sapığı kim5
- gammaz çetesi8
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- şarapçının mal varlığı5
- deniz gül3
- friedrich hegel la bi cay icek6
- saadetler dilemek3
- cehennemde isyan çıkarmak2
- seraphim melekleri2
- popeyes3
- aslan boğa kartal ve insan başlı melekler2
- el chadaille bitshiabu10
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- büyük insan3
- arkadaşlar fasfakirim ya4
- melekenin balıkları kavurması2
- hristiyanlık2
- fetö mitolojisi2
- mitsubishi lancer2
- carrefour3
- ellerim bos gonlum hos29
- teomancalmasur8
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- evgeny grinko3
- kfc2
- pazartesi diyete başlamak4
- tuzlu kahve dizisi8
- rica etsem beni linçler misiniz13
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar8
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu2
- düşen insana gülmek3
- dünün en beğenilen entry leri3
- cop316
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- recep tayyip erdoğan6
- sözlükteki bot yazarlar3
entry'ler (18)
Atilla Taş.
Sezai Karakoç gibi üniversite yıllarında karşılıksız aşk beslediği kıza şiir yazmış şairlerdendir. Sezai Karakoç'tan bir nebze daha ketum davranıp akrostiş yazmamış.
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme, Lavinia
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme, Lavinia
"Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır."
(bkz: henry ford)
(bkz: henry ford)
Kedisi dışarı çıkan tiptir. insanlar, hayvanlara çeşit çeşit zarar verdiği için bir nevi "Bakın sahipli başına bir iş gelirse peşine düşecek birileri var." Diyordur. Bir de tasmadaki künyeye telefon numarası yazar. Olmasın ama olur da araba çarparsa, bir iş gelirse başına bir iyiliksever kendisini arasın ister.
Erdemdir. Adabı ile kaybedebilmek az bulunan, az bilinen bir erdemdir. Kaybedişine sıkı sıkıya tutunmadan, görüş alanını kaybetmekten ibaret tutmadan aynı zamanda da görmezden gelmeden kaybetmeyi başarmak da kişiliğin başarısıdır.
Yüklenilen bilginin kıymetinin kalmayacağı günlerdir. Çünkü önemli olan rekabeti kazanmaktır. Okuma yazma biliyor olmak sizi mutlu ediyor mu? Yoksa bilmiyor olmak mı mutsuz ederdi? Artık ingilizce bilmeniz ile gurur duyuyor musunuz? Yoksa bilmemeniz mi eksiklik hissettiriyor?
(bkz: kendine meslek uydurmak)
Bir de bunu topluma kabul ettirebilmek.
Bir de bunu topluma kabul ettirebilmek.
(bkz: hayvan yemek)
Jonathan Safran Foer bu kitabında tam da konuyu irdelemiştir. Hangi hayvanları seviyor hangi hayvanları yiyorsunuz?
Jonathan Safran Foer bu kitabında tam da konuyu irdelemiştir. Hangi hayvanları seviyor hangi hayvanları yiyorsunuz?
Tevfik Fikret'in evinin adıdır. istanbul'u en güzel göreceğiniz yerlerden biridir. Köşkün arkasında toprağa oturduğum andan itibaren ise dünya Aşiyan'ın güzelliğine büründü. Müzeyi gezip de "Bu evde yaşasam ben de şair olurdum." iddiasında bulunmayan pek azdır. O köşkün manzarasında geçen tek bir günün bile iki kişiyi şair edebildiğine gönlümle tanık oldum.
Tipik bir fransız romantizmi örneğidir.
(bkz: amelie)
(bkz: amelie)
Afganistanlı bir yazar olan Samed Bahrengi'nin kitabıdır.
"Ben de balık ile salyangozun düşmalığını duymadım. Ama siz onu hallettiniz."
"Ben de balık ile salyangozun düşmalığını duymadım. Ama siz onu hallettiniz."
Nazım Hikmet'in yazdığı bir tiyatro oyunudur. Vakti ile çocuk oyunu sanılarak götürüldüğüm, izlediğim ilk tiyatro oyunudur. iyi ki de öyle sanılmıştır.
Çerkesler'de töre, adab-ı muaşeret kuralları arası bir takıp toplum içi yazısız kurallardır.
Cevabının bir önem teşkil etmediği sorudur. Yanınızda olmak istemediği sürece aklına gelmenizin bir önemi yoktur.
izmir'de gökyüzüdür muhtemelen. izmir'in de bir çeşit gökyüzü olduğunu sanmıyorum.
Kristal Elma sahibi bir reklamcıdır. Boğaziçi Üniversitesi Uluslararsı ilişkişer bölümünden mezun olmuştur.
Birçok hayranı bulunan seri katildir. Öyle ki kadınlar kendilerini ona beğendirebilmek için eski sevgilisinin saç sitilini uygulayarak mahkemesini izlemeye gitmiştir.
Evrim teorisinin kanıtlarından biri olarak kabul edilir.