bugün
H
holligan9 yıl önce
yaşadığınız yerde şu anki hava sıcaklığı
42. Manisa.
H
holligan9 yıl önce
kocaelispor
1966 yılında Baçspor,İzmit Gençlik ve Doğanspor takımları birleşmesiyle kurulmuş zaman zaman birinci ligde parlak dönemler geçirmiş şu an itibariyle süper lige yükselme mücadelesi veren şehir takımı hüvviyeti kazanmış ve bunu borçlu olduğu kocaeli ha… devamını gör
H
holligan9 yıl önce
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
H
holligan9 yıl önce
hiçkimsen olmadığında kaçtığın yer
garip ama (bkz: uludağ sözlük) sarhoşluk, yalnızlık ve amına koyim böyle hayatın' ın elli tonu.
H
holligan9 yıl önce
stres çarkı
süper bisi stres atmalık. aylar sonra gelen edit
H
holligan9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
H
holligan9 yıl önce
neden evet sorusuna verilen anlamsız cevaplar
Şüphesiz ki referandum röportajları izlendiğinde sıkça karşılaşılan cevaplardır. - neden evet? + seviyoruz da ondan.. - neden evet? + avrupa bizi kıskanıyor. ( evet, hepsi türkiye'de yaşamak için can atıyor ) - neden evet? + ülkemizde huzur var… devamını gör
H
holligan9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
H
holligan9 yıl önce
suriyelilerin neredeyse hiç olmadığı il ve ilçeler
Çok azdılar. Allah sakınsın sakın gelmesinlerdir. Ataşehir'in çoğu yerinde yok denecek kadar azdır. Kadıköy bostancı ve moda taraflarında yok gibiler. Başka şehirlerde olanlar aydınlatsın bizi.
H
holligan9 yıl önce
19 mart 2017 antalyaspor beşiktaş maçı
beşiktaş'ın 3 puanı şimdiden garantilediği maç. nedeni (bkz: hala kan kokusu aliyorum)
H
holligan9 yıl önce
yazarların pazar günü planları
pazartesiye hazırlık...
H
holligan9 yıl önce
iki milyon da verseler evet vermem
zeki inatci insan sozudur. helal olsun.
H
holligan9 yıl önce
kederlendiren sosyal medya yorumları
(img:#1355261)
H
holligan9 yıl önce
çok acil biri beni öpebilir mi
Öpülmeye susamış kişi isteği idir. Özellikle bayramlarda 60 yaş üstü kişilerin aşırı salyalı öpücüklerine maruz kalıp gerçek öpüşmeyi unutmamak için istenilendir.
H
holligan9 yıl önce
türkiye cumhuriyeti
üzerinde yaşadığımız coğrafyanın yönetim biçimini belirtir ifade. (bkz:türkiye)
H
holligan9 yıl önce
erken kalkacak olmak ama uyumamak
uyumaya çalışırken aklına gelecek düşüncelerle boğuşmak istemeyen insan davranışıdır.
H
holligan9 yıl önce
konyaaltı antalyadaysa antalyaaltı nerededir
Yıllardır cevabını arayıp, bulamadığım soru.
H
holligan9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
H
holligan9 yıl önce
türk halkı zamları niye protesto etmiyor
bunun cevabını Aziz Nesin'in yıllar önce verdiğini söylemeden geçemeyeceğim.
H
holligan9 yıl önce
anın görüntüsü
H
holligan9 yıl önce
anın görüntüsü
H
holligan9 yıl önce
sözlük yazarlarının telefon ana ekranları
(img:#937969) Hadi baylar bayanlar, başlıktan belli herşey.
H
holligan9 yıl önce
rap dinleyenlerin genelde mal olması
vay arkadaş, çeyrek asırdır şu dünyadayım "tv izleyenlerin allah belasını versin" "metal dinleyenler ne eşşeksiniz" diyecek cüreti göstermedim, heralde ben o sırada kişilerin zevklerinin kimseyi ilgilendirmeyeceğiyle ilgili bişiler öğreniyodum. edi… devamını gör
H
holligan9 yıl önce
türkiye kaldırımlarında görülebilecek şeyler
tüm dünyaya örnek olması açısından bilinmesi gereken şeylerdir. tarihi bir top (img:#418029) estetik bir elektrik direği (img:#418030) kaldırım genişliğinde nefis bir çöp kutusu (img:#418031) tam ortasında bir elektrik panosu (img:#418032) p… devamını gör
© copyright 2005 - 2026