bugün
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek5
- matbaanın gecikmesine sebep5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 50 tl ile rolling yapmak5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- horoz hayası çorbası5
- gemici düğümü2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- insan olmaya ceyrek kala13
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- kadim kültürler4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- velvet vs nervio19
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- kane2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- gocusuz sözlük4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- laptop5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kafanızdaki ses4
- aga be şarkılar5
- ömer hayyam3
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- beurredebaies2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- sudekiray7
- maden suyu4
- normal sözlük2
- slavko vincic15
- kısık sesle hapşıran erkek2
entry'ler (359)
türkiyede yapılan iştir.
+samanı bile dışarıdan alalım daha iyi, daha kaliteli, daha ucuz.
-peki futbolcu?
+onu almayalım. ozan gibi, şener gibi, h.a.kaldırım gibi, selçuk şahin gibi senede 10.000 lira kazanması gereken topçular, 2.500.000 euro kazanmaya devam etsinler.
-şampiyonlar ligi, uefa kupası ne olacak peki, dombili ozanla mı oynayalım?
+5 yer döneriz boşver.
+samanı bile dışarıdan alalım daha iyi, daha kaliteli, daha ucuz.
-peki futbolcu?
+onu almayalım. ozan gibi, şener gibi, h.a.kaldırım gibi, selçuk şahin gibi senede 10.000 lira kazanması gereken topçular, 2.500.000 euro kazanmaya devam etsinler.
-şampiyonlar ligi, uefa kupası ne olacak peki, dombili ozanla mı oynayalım?
+5 yer döneriz boşver.
demek ülkede işsizlik %0, yeni yatırımlarımız da devam ediyor o yüzden dışarıdan işçi ithal eder hale geldik. olum biz almanya olmuşuz hiç söylemiyorsunuz.
Uzun süre seks yapmadıkları dönemin sonu.
Hayasız pezevengler.
hile yaptığını düşündüğümüz herifleri nereye nasıl şikayet ettiğimizi bilmediğimiz oyundur. cevap veren olursa iyi olur.
halı sahada 1. dakikadan maçın sonuna kadar konuşan 40küsürlü yaşlarında kaleci.
kendisini zeki sanan malın teki. laf soktuğunu falan sanıyor ama bazen kendi kendisini göt ediyor farkında değil.
kendisini zeki sanan malın teki. laf soktuğunu falan sanıyor ama bazen kendi kendisini göt ediyor farkında değil.
Jeita Grotto mağarası görülmeye değer gerçekten. Altında bir de göl oluşmuş, ufak teknemsi bir şeyle gölde de bir tur atıyorsunuz. Kadınlarının makyaj olayını abarttığı doğrudur.
Bu sezon ortalığın amına koymuş basketbolcudur.
(#18504895) Zamanında söylemişiz gerekeni.
dünyanın en boktan web sitesine sahip firma, günlerdir netten sipariş verilemiyor, hala çözemedi maldonadolar.
Konuğun 1 cümlesini 10 dakikada tamamlayabildiği, iğrenç, komik falan olmayan program. ulan bi susun da konuklar konuşsun. Her 2 kelimesinde bir konukların sözünü kesiyolarlar, kendileri ibo'nun önderliğinde iğrenç, salakça şakalar yapıyorlar,5 dakikaka gülüşüyorlar, kahkahalar falan. Ama onlardan başka gülen yok. Konuk olsam bi susun da konuşalım amına koyım derim.
Perşembe akşamları stratum Straße(doğru yazdım umarım) denilen barlar sokağında students day olmasından dolayı bira 1 eurodur. Sokak çok hakeretli olur, eindhoven'in bütün genç taş hatunları oraya akar, hatun sayısı erkek sayısında ciddi oranda fazladır. Gidilirse uğranması gerekir. Ayrıca Edison Straße denilen red light district'in minyatürü diyebileceğimiz bir yeri de vardır.
(bkz: istifa da bir hizmettir)
Halı sahada maç sonunda "yok abi bizden geçmiş artık" diyen 45 yaşında göbekli dayılar vardırya, işte onlar Hamit altıntop'un dayılarıdır.
Halı sahada maç sonunda "yok abi bizden geçmiş artık" diyen 45 yaşında göbekli dayılar vardırya, işte onlar Hamit altıntop'un dayılarıdır.
eziklik gösterisinde bulunan embesildir. görmemişliğin tavan yaptığı maldır.
that really was hattori hanzo sword.
kill bill
kill bill
bildiğin hanzo.
net olarak orospu çocukluğudur.
Antalyalı topçunun combo hareketidir. Ken, Ryu falan halt etmiş.