bugün
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer17
- arda güler10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil40
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası25
- sırrı süreyya önder54
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi17
- anın görüntüsü11
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (39)
let's try?
her ne kadar kabul etmeseniz, üzerine gitseniz ve mütevazı bir tavır gösterseniz de
bazen kör zihin ve gözler sizi kendine inandır. çok etkileyici olmak bireyi cinsel,cinsi -obje takıntısına götürebilir. bu ise dışarı burnu havadalık, umursamamazlık ile geri dönüp asıl şahsın kendisini rahatlatmasıyla son bulacağı eylemdir.
bazen kör zihin ve gözler sizi kendine inandır. çok etkileyici olmak bireyi cinsel,cinsi -obje takıntısına götürebilir. bu ise dışarı burnu havadalık, umursamamazlık ile geri dönüp asıl şahsın kendisini rahatlatmasıyla son bulacağı eylemdir.
inanın... inanmak güzel şey
https://www.youtube.com/watch?v=xxotpRs2RFE
https://www.youtube.com/watch?v=xxotpRs2RFE
bir kadın olarak gözlemlerimden yola çıkarak;
o erkek kişisinin aşk işine gelmiyor. çünkü -aşık oluyorum, aşık oldum çerçevesine girerse nitekim elinde ki tüm kartları kaybedecek. çünkü erkek kişimiz olaya cinsel yönden bakıyor ve bu onun hayatı oldu. aşkın ne demek olduğunu çok iyi biliyor, ondandır ki hayatından kimseyi çıkarmıyor çünkü beraber olduğu tüm kadınlardan da hoşlanıyor. elbette içlerinden birisini daha çok seviyor ancak bunu ona hissettirirse aşkın o pis gazabı ile buluşacak biliyor. e olmaz tabi aşık hangi birine olsun binlerce kadın var
edit; ya arkadaşlar... tüm yazdıklarımı unutun son cümle çok iyi oldu fikrimce
" e olmaz tabii aşık, binlerce kadın var "
o erkek kişisinin aşk işine gelmiyor. çünkü -aşık oluyorum, aşık oldum çerçevesine girerse nitekim elinde ki tüm kartları kaybedecek. çünkü erkek kişimiz olaya cinsel yönden bakıyor ve bu onun hayatı oldu. aşkın ne demek olduğunu çok iyi biliyor, ondandır ki hayatından kimseyi çıkarmıyor çünkü beraber olduğu tüm kadınlardan da hoşlanıyor. elbette içlerinden birisini daha çok seviyor ancak bunu ona hissettirirse aşkın o pis gazabı ile buluşacak biliyor. e olmaz tabi aşık hangi birine olsun binlerce kadın var
edit; ya arkadaşlar... tüm yazdıklarımı unutun son cümle çok iyi oldu fikrimce
" e olmaz tabii aşık, binlerce kadın var "
insan olabilmek derin meseledir. insan insandır
unut beni...unut...arrrama. sakla bu mendili, sakla.
diyor cem karaca! nasıl tazedir nasıl eskimeyen
diyor cem karaca! nasıl tazedir nasıl eskimeyen
dizi ve filmlerde görülür. zira gerçek hayatta çok komiktir. erkek arkadaşım, kız arkadaşlarım, herhangi karşıma aldığım bir insan bu eylemi gerçekleştirse, haksız olsam üzgün olsam dahi - iyi ki la! derim. koş kaç la gelme gülerim
he valla olan hevalla ( -aynen aynen -gerçekten -ay/aa evet )
beyler, kadın gibi kadın istiyorsanız, sarılabileceğiniz, her şeyinizi paylaşabileceğiniz... aha da söylüyorum. o kadın sadece ağıza bakar. içten bir gülüş, güzel bir lisan. al bitti. düzgün konuşun samimi gülün. hiçbir şey yapmadan ikna edeceksiniz. lütfen demeye ne hacet, sizden iyisi şam da kayısı. neden? çünkü ; -yahu çok güzel konuşuyor, manyak mantıklı. nerede nasıl davranacağını biliyor, işte aradığım erkek! siz onu aramasanız dahi... huh düşman gibi oldum ya la
şüphesiz, odtülü deli erkek arkadaşım gelecek. nesiller boyu ayakta kalmayı becerdi yine erkek arkadaş. bilkent mezunlu bir odtülü o. ben söyliyim, ağır manyak ve çevresine boş gözlerle bakan kitleler onlar. şöyle bir oturur, yakınında ve bütününde ne var gözlemler, " ne bu? insanlar ne basit uğraşlar ediniyor,kaç ekmek alınacağı ne kadar mühim, al işte!? " diye ayıplar, geniş sorunsallar, psikolojik baskılar yaratır kendine. buna karşın çevresine tek söz etmez. o bile lüzumsuzdur. daha okunacak çok kitap, teknik görülecek fazla düşünce vardır. ve bir gün boşluğa kapılır... bir şey daha, dinlemeye bayılırsın onu biraz içinde elde edemediğin odtü ruhu varsa. içinde -ah gerçekten! ler uçuşur. hey gidi koca zihnim. özlüyorum la seni
benimdir. merhaba
o dediğiniz küfürlü şahıs nitelendirmesinden gocunmayan kızdır. kendini teselli eden, komşunun kızına bok atan kızdır. saygı çerçevesinde döverim la o kızı.
41 liradır. bkz:
(iç ses) derya hanımın kahvaltısı 12 tl
otobüs kartına dolum 3 tl
şehirler arası otobüs bileti 26 tl
eve gidip beleş nohut pilav yemesi paha biçilemez. çok ayıp ettim. yalnız çok çok ayıp şeyler yazıp ettim. kınanacak kızım vesselam
(iç ses) derya hanımın kahvaltısı 12 tl
otobüs kartına dolum 3 tl
şehirler arası otobüs bileti 26 tl
eve gidip beleş nohut pilav yemesi paha biçilemez. çok ayıp ettim. yalnız çok çok ayıp şeyler yazıp ettim. kınanacak kızım vesselam
herkesin izleyip ibret alınması gereken televizyon programıdır. türk moda mizahı ve medyası tamamıyla ilginç bir şekilde realist olarak gözler önündedir. izlemeli ve izletilmelidir. 'illa ülkeden mi gidelim? sebeplerinden bir tanesidir.
düzgün bir şekilde rica edilmemiştir! verilecek şey gerçekten değerlidir.
karşıda ki şahıs değersizdir.
sözlük beyinleri tahmin oluyor mu? olsun
karşıda ki şahıs değersizdir.
sözlük beyinleri tahmin oluyor mu? olsun
kadınların beraber olma cesaretini gösteremediği erkektir. bir grup kadının dalga konusu olabilir. fakat içten içe hep takdir cümleleri sarf edilir. gerçi bunun içten olduğu da tartışılabilir, çünkü kadın sekse olan düşkünlüğünü hemcinsine bile abartıp açığa vurdurmak istemez. gerçek kadın kişileri onu haketmediği ve ne yapacağını bilmemek gibi düşüncelere kapılır. ah zordur. günümüzün en saçmalıklara maruz kaldırttığı fikir ve yapı durumlarındandır.
babası ya da eniştesi kahvehaneye giden kızdır.
boş kişisidir.
onu çok seviyordum.
*sabahattin ali -kürk mantolu madonna
öyle ki dakikalarca sadece bu cümleyi okuyup göğsümü delercesine ağlamıştım. ruhum bok gibiydi. takılı kalmıştım. hatırlayıp hayıflandım şimdi. ah edebiyat...çok samimi
*sabahattin ali -kürk mantolu madonna
öyle ki dakikalarca sadece bu cümleyi okuyup göğsümü delercesine ağlamıştım. ruhum bok gibiydi. takılı kalmıştım. hatırlayıp hayıflandım şimdi. ah edebiyat...çok samimi
vahşi seksiliktir. alırım bi dal