bugün
- ağır müslüm gürses sözleri6
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- ben troll üm7
- kiraz cicegi kolonyasi30
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları5
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır4
- ağırlık kaldıramayan erkek7
- flört5
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- kendini çok önemli sanan yazar14
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ahmet kaya3
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek2
- közmatik3
- birini sevmek2
- uyanıp ilk iş mustafa yıldızdoğan açmak3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı14
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- üniversiteli eskort kadınlar10
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- tarhana kurutmak2
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- üst geçit3
- ekşi sözlük7
- yalanlarla yaşıyorum3
- sikerim böyle hayatı deyip ibo show izlemek2
- e r'e k t o r6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma u19 maçı2
- rüyamda intihar ettim2
- türk kızı6
- kedi sevmeyen insan5
- yazılımcıların flört edememesi2
- fikir paylaşma günü6
- porno sitelerine hükmeden katolik milyarderler2
- temel oran safsatası2
- karsın barı türküsü2
- uludağ sözlük için öneriler2
- format at düzelir3
- online listesi2
- burun sıkmak2
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması7
- sivas3
- bütün dövmeli kızlar patlaktır7
- pisa 2025 sonuçları3
- bir insanı tanımak5
entry'ler (29)
geçirdiği kaza sonucunda hem madde ve enerjiye hükmedebilen, hem zekası tavan yapan hem de şehirde anadan üryan gezip güzel fücudunu (mr muscle) sergileyen pictir.
(bkz: nice pic hido)
(bkz: nice pic hido)
miss marvel evet vardır ama karakterin geri dönüşü kamala khan dır. bilmeyen arkadaşlara bilgilerden faydalanmayı öğretmek gerekmektedir.
http://www.dipnot.tv/marv...aman-yaratti-kamala-khan/
http://www.dipnot.tv/marv...aman-yaratti-kamala-khan/
marvel' ın yeni super herosu. oturdukları yerden ' ayy yazık bunlara da bir kadın kahraman yapalım ' mantığıyla sadece müslüman bir kadın kahraman yapmış olmak için yapılmış hero. saçma ve bir o kadar da aşağılayıcıdır. bütün müslüman kızları aynı hepsinin annesinin başı kapalı abileri muhafazakar zaten. hem durumun inceliğini bilmeyip, hem de müslümanlar üzerinden sempati kazanmaya çalışmışlardır. ayrıca neden özellikle müslüman kadın kahraman anlayamıyorum, okurken hiçbir süper kahramanın dinini merak etmedik hristiyan mı budist mi diye düşünmedik.evrensel süper kahraman anlayışımla bağdaşmayan ve marvel'ınki ile de bağdaşdığını düşünmediğim, sevdiğim onca marvel karakterinin yanında amacını anlayamadığım tek karakterdir.
edit: alınız efendim
edit: alınız efendim
ilk üyeliğimi olumsuz, küfür içeren veya saçma tek bir yorumum olmamasına rağmen kapatan, açtığım diğer üyelikte mutlu mesut yaşarken ikincisini de kapatan site. yöneticileri bu kadar çıtkırıldım olan bi site daha görmedim ben. önceden çeviri kelimesini yazmak bile yasaktı yorum kısmına bilenler bilir.. şimdi yazıyorsunuz ama olumlu olmadığı sürece hesabınızı siliyorlar, yıllar yılı emek verdiğiniz yeşil butonlarda bi tarafınızda patlıyor. şunu anlayamıyorum sayın moderatörler, hep mi iyi şeyler duyacaksınız? güzel olunca teşekkür et, kötü yaptığımızda ise sus. yoksa tü kaka kapattım gitti..
iki ay sonra haftasonu erkek yurdunda pişpirik* oynarken görebileceğiniz gençtir. (bkz: anne ben bohem olacam)*
onun başkalarıyla mutlu olduğunu görmek anıdır.* başına kötü bir şey geldiğinde sakin ve soğukkanlı olup hislerinizi belli edemediğiniz, ama içinizden sarılmak gelen andır. arkadaşlığını kaybetmemek için onu sevdiğinizi söyleyemediğiniz, boğazınızda kocaman bir seni seviyorumla sadece 'iyi' diyebildiğiniz ve son olarak deli gibi merak etmenize rağmen nasıl olduğunu soramadığınız ve bununla yaşamanız gerektiği fikriyle savaştığınız yüzlerce anın her biridir.
yeterli parası olan insanın gitmemesi delilik olan festivaldir. ayrıca o tanıtım videolarını izleyip de depresyona girmeyeni görmedim daha. (bkz: beş dakika önce daha mutlu bir insandım)
bencil ve düşüncesiz bir söylemdir. lise dahil eğitim sisteminin acı çektiği bir ülkede, herkes eşit eğitim hakkına sahip olamazken, muazzam paralar dökerek özel okullara yağan zengin sıpaları en kaliteli eğitimi alırken, durumu iyi olmayan gençlerin yıllarca kendilerini heder etmeleri göz ardı edilerek edilen boş bir laftır. evet kolaydır efendim, parası olana sıçmak bile daha kolaydır bu ülkede.
sokaktaki hamile kızı görüp tahrik olan adamdan daha kafir olan insandır. bedeninde taşıdığı güzel varlığa rağmen, bazı örümcek kafalılara göre saklanması, suçlu gibi yaşaması gereken varlıktır.
bütlere kaldıklarında, dahası bütlerden kaldıklarında havaları sönecek olan şişmiş baloncuklardır. canlarım yazık.
dokuz eylül denizcilik fakültesi bünyesinde hazırlığı bu sene bitirdiğim, hazırlık eğitiminin değil ama sınavlarının baba olduğu bölümdür. zira yüzde yüz ingilizce olmakla beraber yeterince ingilizce bilmiyorsan tanışamayacağın bölümdür.
lana del rey-young and beautiful olduğunu düşündüğüm şarkıdır.
Dear lord when i get to heaven
Please let me bring my man
http://www.youtube.com/watch?v=o_1aF54DO60
Dear lord when i get to heaven
Please let me bring my man
http://www.youtube.com/watch?v=o_1aF54DO60
başkası konumundaki kişi sizden sonra bulduğu, 1.50 ve çirkin bir kızsa, allah da belanı vermiş etkisi yaratabilen durumdur. (bkz: sevgiliyi kaşara kaptırmak)
ilişkinin ileri safhalarında ( şayet ilerlerse ) trafikte sizden önce levyeyi kapıp arabadan inecek, mahalleden arkadaşlarını toplayıp size yazabilecek potansiyelleri dövecek kızdır. (bkz: yazdığı entry den soğuyan yazar)
-kendinizi beş yıl sonra nerede görüyorsunuz?
-tokat reşadiye
(bkz: üsküdara giderken) (bkz: unutulmayan dizi replikleri)
-tokat reşadiye
(bkz: üsküdara giderken) (bkz: unutulmayan dizi replikleri)