bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi10
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- sırrı süreyya önder26
- iyi geceler10
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi12
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı10
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı20
- reis dünya lideridir10

entry'ler (41)
üzülerek söylüyorum ki bu durum gerçek ve rezil bir hal almakta. bu çocuğun o kızın ve bu videoyu izleyip, psikolojisi bozulacak insanları hayal bile edemiyorum. nasıl bir rezilliktir bu ya?
kullandığım günden beri bir gün olsun sorun yaşamadım, yepyeni fiber altyapısıyla hızı hiç yavaşlamayan, adil kullanım kotası dolmadan tarife hızınızın düşmeyeceğini vaat eden internet, kesinlikle ttnet gibi değil.
komik gelebilir ama bunlar milli takımı bile eleştiriyor gel de nefret etme. Hayatımda bu kadar negatif insanla karşılaşmadım. Solcular çok fena enerji yayıyor, içim daralıyor.
Doğru bir tanımdır. Vatan haini alayı. Ak Parti seçmenleri için söyledikleri her kötü şeyi kendileri yaptılar. Kendilerinden biliyorlarmış meğer ülke nasıl satılır falan iyi planlamışlar. Seçimlerde teröristlere oy attılar bu gerçek zaten daha sonrası belli. Her türlü mecrada ülkeyi kötülüyorlar. Madem böyle yaşamasınlar ülkede ? Başka ülkeye gitsinler
Abi onu söylediniz bunu söylediniz alt yapı yok o yok bu yok, bunu yapmadan buna geçiyoruz gibi söylemleri olur genelde solcu arkadaşların. Madem bu kadar işi iyi biliyorlar bu adamları siyasi alanda görmek isteriz değil mi ? yada eleştirdikleri projeleri kendileri yapmaları gerekir en azından bir el atarlar. Ama yok adam eleştiriyor. Solcu işte bilip bilmeden atlar konuya
Dalga geçen falan oluyor da nerede bu devlet demeyi iyi biliyorlar. Devlet var sen neredesin yurttaş. Bilgisayar başından vatan mı kurtaracaksın ? Ülkemizin mis gibi projelerini konuşuyoruz tartışıyoruz adam yerden yere vuruyor. Sanarsın uçak mekaniğinden anlıyor yazık gerçekten. Bakalım yerli savaş uçağı için ne diyecekler.
Bayrağımıza marşımıza ırkçı diyen adamları çok tuttuk buralarda. Ülkeden gitme vakitleri geldi diye düşünüyorum. Başka ülkelerde aynı şeyi yapamazlar güme giderler. Özgür oldukları halde hala özgürlük diyorlar
olmayan şeyi tartışıyoruz. chp seçmeni beynindeki son yağı da haziranda teröriste oy atarak bitirdi şimdi git gide kuruyor o beyinleri
projesiz olmaları. Devşirme projelerle ülkenin başına geçeceklerini sanıyorlar. Ak Parti proje yaparken 100 yıl sonrasını düşünüyor sen gelip geçmişteki hatalarını düzeltmeye çalışıyorsun. Onları Ak Parti düzeltti zaten. Millete kakalayacak proje arıyor muhalefet
o eski devlet bahçeli değildir. Bilmiyorum belki de hep aynı kişiydi ama gerçekten böyle siyaset nerede var. Çocuk mu yetiştiriyoruz mecliste anlamadım ben beyler. Bu insanlar para almak için mi çıkıyor oraya. Ülke zor bir duruma düşmüş senden yardım isteniyor elini çekiyorsun hemen. Sözde milliyetçiydi bir de devlet bahçeli.
Hayatında ilk adımını öğretmenle atan, doğruları onlardan öğrenen ve öğretmenler tarafından eğitilip bu günlere getirilen birinin böyle bir önermede bulunması saçmalık. Bu kadar emeğe karşı daha fazlasını hak ettikleri gerçektir.
Edit: Düzeltme.
Edit: Düzeltme.
Kiralık aşk gibi ergen ötesi dizinin yanında başarılı sayılan, izlenebilecek türden dizi.
Erkeklerin sinirlenip entryler savurması güldürmüştür. Eh yarası olan gocunurmuş demek düşer bize de.
(bkz: babet giymeyen kiz)
Egosundan karakterini göremediğim kızlardan biri. Boşsun boş.
Egosundan karakterini göremediğim kızlardan biri. Boşsun boş.
Ya ateistin nickaltina artık yazmasanıza kiskaniyorum yeter.
Ucuz olduğunu fark ettiler herhalde, iyice kaliteyi düşürdüler. En son gidişimde severek içtiğim frappuccino'dan soğuttular beni ama yine de haftada bir kere içmeden yapamıyor insan.
26 derece ne güneşli ne yağmurlu boğuk bir o kadar da iç karartıcı hava durumudur.
Bu şarkıda sevgilimle dans etmeden ölürsem gözlerim açık gider..
Yüzleri daha bir kadınsı, vücut hatları tamamen oturmuş oluyor genelde.
Iki gündür kafamı kurcalayan tek soru: "bu derece merkezde olan bir yerde nasıl önlem alınamaz?"