bugün
- hep kendini suçlamak12
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması5
- winamp msn messenger half life windows 982
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- son 20 yılın en gıcık lafı13
- yeni biriyle tanışmak2
- havalar da ısındı9
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- çocuğa yabancı isimler vermek2
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- kuran-ı kerim2
- ergenlikten kişilik analizi2
- sigarayı tersten yakmak4
- yalnız yaşamak12
- güne bir şarkı bırak6
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- şapka2
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- araplaşmış türkler3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- hazır mantı5
- true'ya arkadan sahip olmak16
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- türkçe ezana kuduran türk3
- baygın koku2
- güne bir söz bırak2
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- götü büyük kadın3
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- çelenk2
- sadece bayan entrylerini okumak5
- paşa gönlüm bilir2
- ona bir şey söyle17
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- çekyat kanepe kaplatma4
- pizzanın kenarını yememek4
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- uysaljakoben11
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- hangi manifest kızısın8
- şeytan2
- superman rolünü oynayan kişiler2
entry'ler (30)
bir ayetten yola çıkarak yayılan söylentilerdir.ancak evrim teorisi ve yaratılış hikayesi birbirine tamamen ters düşmektedir.
karın ağrısına sebeb olan diyaloglardır.
-şey lavaboya kadar gidebilirmiyim
-tabi.nedenki?
-lavaboda napılır ? tuvaletim var
-aa siz lavaboyamı işiyorsunuz.
-şey lavaboya kadar gidebilirmiyim
-tabi.nedenki?
-lavaboda napılır ? tuvaletim var
-aa siz lavaboyamı işiyorsunuz.
tamamen masumane söylenen kelimelerdir.
*sen benim devamlı arkadaşımsın. gibi
*sen benim devamlı arkadaşımsın. gibi
-sivasta 37 aydının yakılarak katledildiği olay.
sivasa Pir Sultan Abdal şenliklerini kutlamak için gelen 37 aydınımız madımak oteline yerleşmişlerdi.madımak oteli yakınlarına sözde kaldırım yapılcak bahanesiyle belediye tarafından kamyonlarca taşlar dökülmüştü.şenliğin ilk günü faşistler standlara saldırmıştı.istedikleri üç şey vardı.pir sultan heykeli yıkılacak,şenlikler durdurulacak ve aydınlar evlerine gönderilecekti. sivasta madımak oteli yakınlarında camiide vaaz veren hoca,Aziz Nesinin bir bildirisinde sözde dini inanca saygısızlık ettiğini söylerek,''ülkemiz böyle yazarlarla dolu madımak oteline şenlikler için gelen bu kafirleri yakalım'' şeklinde konuşmalarla camiideki insanları ayaklandırmış ve tekbir sesleriyle önce şenliklere izin veren valiliğin önüne gelerek sloganlarla eylemlerini sürdürmüştür. sayıları 5000'e ulaşan faşist güçler madımak oteli etrafını sararak oteli taşlamaya başlamıştır daha sonra Polis telsizinden bir anons duyulur:
-Tas atiyorlar, saldiriyorlar ne yapalim?
amirleri:
-Anlasildi, müdahale etmeyin.
otel yakılıp yıkıldıktan sonra takviye kuvvetler de geliyor(!)
dönemin başbakanının sözleri ise içler acısı.
Çok sükür, otel disindaki halkımız bu yangından zarar görmemistir!Halktan kimsenin burnu kanamamıstır ve ölenler de çikan yangindan bogularak ölmüslerdir.” Yine gazetecilerin bir sorusu üzerine su sözleri eder: “Olayi bu kadar büyütmek yanlis, bir futbol maçinda da bu kadar insan ölebilirdi”.
sivasa Pir Sultan Abdal şenliklerini kutlamak için gelen 37 aydınımız madımak oteline yerleşmişlerdi.madımak oteli yakınlarına sözde kaldırım yapılcak bahanesiyle belediye tarafından kamyonlarca taşlar dökülmüştü.şenliğin ilk günü faşistler standlara saldırmıştı.istedikleri üç şey vardı.pir sultan heykeli yıkılacak,şenlikler durdurulacak ve aydınlar evlerine gönderilecekti. sivasta madımak oteli yakınlarında camiide vaaz veren hoca,Aziz Nesinin bir bildirisinde sözde dini inanca saygısızlık ettiğini söylerek,''ülkemiz böyle yazarlarla dolu madımak oteline şenlikler için gelen bu kafirleri yakalım'' şeklinde konuşmalarla camiideki insanları ayaklandırmış ve tekbir sesleriyle önce şenliklere izin veren valiliğin önüne gelerek sloganlarla eylemlerini sürdürmüştür. sayıları 5000'e ulaşan faşist güçler madımak oteli etrafını sararak oteli taşlamaya başlamıştır daha sonra Polis telsizinden bir anons duyulur:
-Tas atiyorlar, saldiriyorlar ne yapalim?
amirleri:
-Anlasildi, müdahale etmeyin.
otel yakılıp yıkıldıktan sonra takviye kuvvetler de geliyor(!)
dönemin başbakanının sözleri ise içler acısı.
Çok sükür, otel disindaki halkımız bu yangından zarar görmemistir!Halktan kimsenin burnu kanamamıstır ve ölenler de çikan yangindan bogularak ölmüslerdir.” Yine gazetecilerin bir sorusu üzerine su sözleri eder: “Olayi bu kadar büyütmek yanlis, bir futbol maçinda da bu kadar insan ölebilirdi”.
birbirlerine yazmayı gurur olarak düşünen çiftlerin içinde bulunduğu durumdur.
hocanın dersi dinlemeyen öğrencilere savurduğu tehtiddir.her öğrenci dışarı çıkmayı delicesine istesede sesini çıkartamamaktadır.
dinkültürü hocasını bazen çileden çıkartan diyaloglardır.
din kültürü hocası :nerden geldiiiik nereye gidiyoruz
öğrenci:maddeden geldiiik maddeye gidiyoruz . gibi
din kültürü hocası :nerden geldiiiik nereye gidiyoruz
öğrenci:maddeden geldiiik maddeye gidiyoruz . gibi
türkiyede olması imkansız hatundur.batı etkisinde gelişen müzik yada edebiyat gibidir .
her sabah ertele tuşuna basıp biraz daha uyuyarak gidilecek yere geç kalma eylemidir.her seferinde geç kalınır ve her seferinde tekrar yapılır.
bir konuda bilgisi olmayan insanların saatlerce o konu üzerinde konuşmaları gibi bir olaydır.toplumdan soyutlanması gereken insan modelleri.
ileride yurtdışı hayali kuran gençlerin tercih ettiği bölümlerdir.
psikoloji sınavında 10. sınıf öğrencilerinin diğer illuzyon çeşitleriyle karıştırıp sınavdan kırık not almasını sağlayan bir olay.
hikayesi mersin kız kalesiyle karıştırılan kuledir.
bir eagles şarkısıdır.ilginç de bir hikayesi vardır.
hikayenin karakteri olan adam bir seyahate çıkar ve yolu california dan geçerken dinlenmek için hotel california yı bulur.otelde geçirdiği birinci günün ardından odasının hemen yanındaki odada kalan kızla tanışır ve kızla hoş vakit geçirmeye başlar çok geçmeden birbirlerine aşık olurlar.bunun üzerine tatili birlikte kaldıkları otelde geçirmeye karar verirler ve bütün yazı orada geçirirler.yazın sonu geldiğinde bir karar aşamasına gelinir ve şu karar alınır:
Eğer 1 sene sonra birbirimizi unutmaz ve yine bu kadar çok sevecek olursak ,tanıştığımız gün otel californiada buluşacağız diye sözleşirler.. O zamana kadar birbirlerini hiç aramayacaklardır.
aradan 1 yıl geçer ve adam otele gitmek için yola çıkar otelin önüne geldiğinde kocaman siyah bir bina görür otel dün çıkan yangında artık harabe olmuştur.sevdiği adamı görmek için otele birgün önce gelen kadın ise yangında hayatını kaybetmiştir.
hikayenin karakteri olan adam bir seyahate çıkar ve yolu california dan geçerken dinlenmek için hotel california yı bulur.otelde geçirdiği birinci günün ardından odasının hemen yanındaki odada kalan kızla tanışır ve kızla hoş vakit geçirmeye başlar çok geçmeden birbirlerine aşık olurlar.bunun üzerine tatili birlikte kaldıkları otelde geçirmeye karar verirler ve bütün yazı orada geçirirler.yazın sonu geldiğinde bir karar aşamasına gelinir ve şu karar alınır:
Eğer 1 sene sonra birbirimizi unutmaz ve yine bu kadar çok sevecek olursak ,tanıştığımız gün otel californiada buluşacağız diye sözleşirler.. O zamana kadar birbirlerini hiç aramayacaklardır.
aradan 1 yıl geçer ve adam otele gitmek için yola çıkar otelin önüne geldiğinde kocaman siyah bir bina görür otel dün çıkan yangında artık harabe olmuştur.sevdiği adamı görmek için otele birgün önce gelen kadın ise yangında hayatını kaybetmiştir.
ilk çıktığı zamanda çift kralın huzuruna geçip efendim size yeni ürettiğimiz bir dansı sunmak istiyoruz der ve bunun üzerine dans başlar.çift dansını bitirdikten sonra krala;
-nasıl buldunuz efendim?? diye sorar.
kral : neden ayakta yapıyorsunuzki?? diye cevap verir ve dans doğar.
-nasıl buldunuz efendim?? diye sorar.
kral : neden ayakta yapıyorsunuzki?? diye cevap verir ve dans doğar.
servis bakımından diğer firmalara taş çıkaran firma.
son günlerde insanların kıramadığı mail zinciriyle yakından ilgisi olan yazılım.gelen mailin başkalarına ulaştırılması karşılığında 280$ tazminat alacağını sanan insanların maili deli gibi herkese durmadan yollamasını sağlayan iki insan ziyanının gereksiz oyunu.
sağlık sınavında bit nedir önlemleri nasıl alınır sorusuna verilen cevaplardır.
cevap: bit genelde saçta bulunan iki tırnağın arasında çıtlayan bir böcektir.
cevap: bit genelde saçta bulunan iki tırnağın arasında çıtlayan bir böcektir.
-usta ortaya yanar döner bişeyler yapsana.
-tak fişi bitir işi vb. gibi cümlelerdir.
-tak fişi bitir işi vb. gibi cümlelerdir.
konuşmanın bittiği anda sessizliği bozmak amacıyla yapılan eylemdir.