bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı17
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- galatasaray11
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi16
- victor osimhen13
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- sözlükten birine telefon vermek3
- uludağ sözlük evreni9
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- çorum fk2
- davinson sanchez2
- barış alper yılmaz2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- monica bellucci bakışı3
- yunus akgün2
- whatsapp'dan görüntülü arayan yabancı numaralar2
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı4
- aşkım sakso ne demek diye soran kız2
- ishal olmak5
- brokeback dagindan ev almak3
- villach2
- çorum futbol kulübü2
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- qazi muhammed2
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı2
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- dursun özbek2
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- futbol21
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- bir bela geliyor8
- yakışıklı seri katil4
- ömer karakaş3
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- velvet15
- trt'nin artık tarafsızlığı da umursamaması4
- sebahattin şirin21
- mustafa4
- neredesiniz kızlar4
- ahmet baran yazgan5
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- iremga32
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- distopik film önerisi4
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
entry'ler (21)
Allah hiçbir erkeği ilk adımı kızdan bekleyecek kadar düşürmesin...
Yer yarilsada içine girseydim onu sevmekten daha iyiydi...
Onlara uzaylı diyoruz ama onlar için de biz uzaylıyızdır belki...
Vazgeçilmezim mario küçükken mario yüzünden kafayı yiyordum acaip acaip hayaller gormeye başlamıştım sonra doktor yasakladı tabii...
Çok çok çok çok seviyorum hayatım boyunca ilk defa böyle oluyorum...
Çok zor... hele bide sen onu seversin o ise bir başkasını seviyorsaaa...
Gözünü ilk açtığın an aklına o geliyorsa...
Müzik dinlerken aklına ilk o geliyorsa...
onu gördüğünde kalbin sızlıyorsa aşktır bu...
Müzik dinlerken aklına ilk o geliyorsa...
onu gördüğünde kalbin sızlıyorsa aşktır bu...
Onuu sevmek nefes almak gibiydi. . . Gelde şimdi nefes almaktan vazgeç. . .
insan öyle şeyleri unutuyor ki... annesini kaybetmenin acısını babasını kaybetmenin acısını ve daha bir sürü acıyı unutuyor. Unutmak bir savunma mekanizması haline geliyor.
Hemen gidin ve tanışmak istediğinizi söyleyin. ...yoksa kızın biri sizden önce davranıp kapar çocuğu...
Bir kadın'a yapılacak olan en büyük kötülük başkasını sevmene ragmen SENi SEViYORUM demektir.
Aşk sevipte ayrılmak mı??? Sevmeden ayrılmak mı??? Sevip te kavuşamamak mı? ?? Seni seviyorum bile diyemeden başkasıyla görmek mi? ??.
Gülerken yanında olan ağlarken yanında olan degil.. hiç düşünmeden güvenebililecegin seninle saçmalatan seninle gülen seninle ağlayandır.
Aşık olamayan kimseyi sevemeyen bi insandım... ta ki seni tanımaya başlayınca. Sevmenin ne kadar saçma olduğunu hayatımın alt üst olduğu zaman anladım ben hiç bir erkek için gözyaşı dökmemiştim..kısacası ; hayatımda ilk defa böyle oluyorum...
Bir an için ümitlendim... belki beni seversin diye... yalan aşka göğüs gerdim. .. yalan olsanda gel yineeee .
Sevmek ona tamamen kalbini vermektir. Her sözüne inanıp güvenmektir. Peki fazla güvenince ne oluyor yada fazla sevince ne oluyor. . Daima en çok seven terk ediliyor.
Seviyorsan gidip konuşacaksın... o kadar yoksa onu sadece senin sevmedigini etraftaki yavşaklar sana hatırlatıyor.
Aşık olamayan kimseyi sevemeyen bi insandım... ta ki seni tanımaya başlayınca. Sevmenin ne kadar saçma olduğunu hayatımın alt üst olduğu zaman anladım ben hiç bir erkek için gözyaşı dökmemiştim..kısacası ; hayatımda ilk defa böyle oluyorum...
Eski sevgilim...onu başkasıyla görünce nefesim kesildi sanki benimle konuşan o güzel insan nerede nasl sevgiden anlamaz ve nasl güzellik için aşkı birakabilir ki. ..geri gelsen yine affedecek kadar aptalım...hala seni seviyorum.
Bana Soylediklerin Aklimdan Cikmaz Oldu, Gozlerim Sinirden Kalbim Derinden Doldu! intikamim Artik yeminim Oldu!! Yalan Sozlerin Yalan nefeslerin yalan Golgelerin Arasinda gercek intikam Atesiyim.. ihanet edilen her insan sever intikami onemli olan ihanetin acisindan daha fazla intikam acisi cikarmaktir. Sus Konusma Sakin, Sen Beni Hic ANlamadin, Sana Olan yeminlerimi Artik Nefretle DOnalttin.. inandigim yarinlarin gunesi sensin sandim, sen sadece karanlikta yalanlarimdin.