bugün
- arkadaşlar çok değişiksiniz11
- mantarlı ayak5
- sözlükte kadın yazar kalmaması12
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması7
- konfor alanına yapışıp kalmak7
- keşke yunan galip gelseydi diyen kitle8
- sözlüğün zenginleri4
- sizce ben velvete anadan üryan fotimi atmışmıdırım11
- 15 18 yaş arasına müebbet hapis düzenlemesi16
- sözlüğün en güzel kızının kürt olması5
- ayağı şiir kokan kadın5
- 2027 de dronları jet motorlu yapacaklar mı4
- oğuzhan uğur'un zorlama kızılay eleştirisi3
- geldi yine deli6
- leandro trossard5
- iyi gelen insan4
- villamda cold brew içme sebebim3
- linç yemeden gerçek uludağ sözlük yazarı olunmamsı3
- muhaliflerin ünlü ettiği doğru adam2
- velvet korumam altındadır22
- kız yazarlara sataşmak vs meriçlik10
- true nickli yazar6
- clydeless vs velvet9
- memur olmak isteyenlerin genelde tembel olması3
- henüz doğmamışlara tavsiyeler9
- mason greenwood29
- gocu22
- haluk levent'in kumar oynama görüntüsü2
- bilgili yavşaklar2
- kitap okumayan insan2
- bugün kimi linçleyelim referandumu2
- hediye alan kimsenin yüzünde oluşan mutluluk2
- istiklal marşı yunanlardan çalınmıştır2
- insan olmaya ceyrek kala13
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi11
- hayat pahalılığı ne zaman bitecek3
- erdoğan'ın gerçekten asrın lideri olması9
- 20274
- kürtlerin tekelinde olan meslekler3
- dynamic mode2
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın14
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu16
- borsayı kim 14 000 de tutuyor6
- ben geldim naneler33
- ne çok kadın meraklısı dolu sözlük2
- sinir bozucu şeyler14
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek23
- ya böyle olsaydı4
- tas kafa saç modeli5
- güne bir tespit bırak6
entry'ler (28)
Artık umursamaz olmuşum sözlük. Eskiden daha çok takardım,daha umursamazim evet. Bırakıyorum aman ne olucaksa o olur diyorum. Uğraşmıyorum bile. Eskiden olsa şartları zorlardım,şimdi ise umursamıyorum.
Haftasonu yapilandir. Bu haftasonu ales'e gireceğim için plan yapmadim. Bu gun bu kadar çok uyumuş olabilirim. Olsun ama değil mi ? Dinlendim sözlük.
Hani kağıt çok kötü keser ya elini va hah işte o.
2015 kpss ile atanmış biri olarak tavsiyem. Bol bol genel tekrar+deneme yapın olacaktır. Her gün erken kalkın ve aynı saatte deneme yapın,sınavda faydasını göreceksiniz.
Yaklaşık 3 hafra önce aynı okulda çalıştığim öğretmen arkadaşım vesilesi ile yeni biri ile tanışmıştım. içimden ne hoş ve kibar bir çocuk demiştim. Hareketleri,davranışları etkilemişti beni. 3 günlük bir gezide birlikte vakit geçirdik. Ondan sonraki hafta ben şehirdışına çıkınca o da sürekli arkadaşa sormuş beni. Sonra da numaramı istemiş. Arkadaşım da bana sorarak ardından numaramı verdi. Konuşmaya başladık. Bir sonraki haftasonu ales için o beni götürücek sınav yerine. ilerisi ne getirir bilmiyorum. Umarım onu üzmem sözlük. Tam olarak emin değilim bazı şeylerden bu yüzden kafam karışık. Ama denemeye değer öyle değil mi ?
Hayat bana hayatı akışında yaşamam gerektiğini öğretti. Eyyy hayat bildiğini okuyorsun,artık biliyorum!
Bang my head.
Mağlup mu desem yoksa mahçup mu ? Her ikisi de değil, Ben garip, sen güzel, Dünya umutlu...
Cool olması. Evet bu önemli bir kriter. Kendine güvenmeli. Kaliteli bir kişilik yeterli.
Ceset görmek değil de yanımda biri öldü. Ben normalde korkağımdır bu konuda lakin dedemdi yanımda vefat eden kişi. Korktum mu ? Tabiki de hayır. Üzülmüştüm ve şok olmuştum. Ölümün fiziksel sonuçları elbette ki vardı ama korkmadım.
Eğer boş bir kız ise bu kişi güzel olması bir şey ifade etmeyendir.
Bir haftalık istanbul tatilim sona erdi ne yazık ki sözlük.. yine döndük uzaklara ama neyse ki 2 ay sonra tekrar dönüş olucak yaşasın.. insanın ailesini görmesi güzel şey. Hasret giderdikten sonra tam gaz devam iş hayatına. Bir de ales var iki hafta sonra oturup deneme çözmeliyim hız yapmak için! Bu kadar gezme yeter zaten değil mi ?
Beyoğlu'nda gezersin gözlerimi süzersin aaaaa Beyoğlu'nda gezersin gözlerimi süzersin.. sevdiceğim,yavrucağım niçin nıçin beni üzersin ...
Artık yaz tatili gelsin istiyorum sözlük! Çocuklardan ciddi anlamda sıkıldım,istanbul'u özledim. Arkadşlarımı,evimi,ailemi ve tabiki de odamı. Ara ara gitsem de hiçbirşey anlamıyorum. 3 ay tatil çok iyi gelicek.
Asalet.
En uyuz bölüm spor bölümü olan uygulamadır. Ya arkadaş spor sorularını yapamıyorum! Bilim,tarih ve coğrafya daha iyi. Sanat ve spor özürlüsü olmalıyım!
Yaslan göğsüme sevdiğim
Benim gönlüm gök gibidir açık deniz gibidir,
Pas tutmaz benim ıçim yeryüzü gibidir.
Toprak gibidir,
Sen ki bulut gibisin, ay gibisin
Güneş gibi bazen...
Benim gönlüm gök gibidir açık deniz gibidir,
Pas tutmaz benim ıçim yeryüzü gibidir.
Toprak gibidir,
Sen ki bulut gibisin, ay gibisin
Güneş gibi bazen...
O kızı sevmiyor olduğunun kanıtı bu durum.
Muhtemel aşk. Bu parça çok farklı. Ritm ve sözler çok başarılı.