bugün

entry'ler (67)

anın görüntüsü

görsel

fakirler için serinleme önerileri

Proleteryanın serinleyebilmesi için önerilebilecek fikirlerdir.

futbol

Fenerbahçe.

insanligimi yitirirken

Kazuo'dan sonra tahammül edip okumaya çalışacağımı düşündüğüm capon yazar. Son zamanlarda da popüler olduğu için uzak durmaya çalışıyordum. Gassal iğrençliği hissettiriyordu bana. Bazen kendi fikirlerinizi size anlattığı hissiyatına kapılıyorsunuz, tabii geçtiğiniz aşamalarla alakalı bir durum bu daha çok, yoksa bütün yazarlar aynı hissiyatı veriyor neredeyse .mına koyim haklısınız. Eğer zor bir süreçten geçiyorsanız okumayın, yok ben bundan keyif alıyorum seni alakadar etmez diyorsanız da sizin bileceğiniz iş.

30 yaşından sonra anlaşılan gerçekler

Anlamaya çalışacak, çaba gerektirecek hiçbir şey yok. iyi ve kötü günler var.

sözlüğün abisinin kim olduğu sorunsalı

Yaş, zihin, karizma ve gerektiğinde toprağın altında yatma iradesine sahip olduğu için hank diye biridir muhtemelen.

sevişirken klimayı kapatan kadın

Klimanın çarpmaması için önlem alan kadındır.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

https://youtu.be/652NpkkYJts?si=hQRKOL3pfS7oMMoC

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

Düz adam.

ilyas salman

2000'lerin başında hakaret olarak kabul edilen isim.

uşakta da üzülebilen insanlar olduğu gerçeği

Uşak ilinde Normal insan anatomisine sahip, üzülme yetisine erişmiş insanlar olduğu gerçeği.

Yiyip-içmelerini, yürümelerini, insani sesler çıkarmalarını bir nebze olsun kabul edebiliyordum fakat bu durumu kabullenemiyorum.

giresun

Bu kadar bahsedilince öldü sandığım şehir.

süper ince siyah külotlu çorap

Başlığı görünce tadını anımsadım. Çorabın.

sözlük yazarlarının aldıkları iltifatlar

-yarı tanrı gibisin.

https://youtu.be/o2avksXQbyE?si=ch95u4Ot87DruCRQ

uludağ sözlük seviyesi

An itibari ile tarafımdan belli bir noktaya yükseltilmiş seviyedir.

temel karamollaoğlu vs kemal kılıçdaroğlu

iki büyük siyasetçinin olduğu versus. Tahminlerime göre temel karamollaoğlu güzel gülüşü ve karizmatik sakalıyla kazanır.

yazarların söylemek istedikleri

Eğer sevmiyorsansa canım deme. Cicim de.

çilek kokan hatunu yemeğe götürmek

Bütün hazırlıklar yapılmışken, testosteron seviyesi yok denecek kadar az olan nahif betaların yaptığı abukluktur.

Sabaha karşı ekmekle şarap içmek varken, östrojen dolu hatunu oradan oraya sürüklerler kaliteli bir yere maaşlarının üçte birini vermek için.

karpuz almak

Karpuzu önce konuşarak anlamaya çalışırım. Güzel bir dille iyi bir karpuz olup olmadığını öğrenmeyi denerim. Şayet cevap vermezse eğilir ve karpuzu incitmeyecek raddede öperim, hissettiğim şey tatmin ederse karpuzu eve götürüp kestikten sonra çabuk soğusun diye üzerini kapatıp dolaba atarım. Kötü karpuz seçmem mümkün değil.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Her ne olursa olsun o güllerin solmasını beklememeliydim. Şaka lan şaka. Güllerin de a.ına koyayım, krizantemlerin de. Hatta lavinyaların da.

Hedonist bir yaşam felsefesi benimsemiş olsam da kritik anlarda cevap verme eğilimi gösteriyorum. Neyse. Kıymetli dostlarım belki bu kısma daha sonra geri döneriz. Şimdilik uzatmadan asıl konumuza geri dönelim. Moskova'dan ayrıldığımda ocak ayıydı. Hank diye biri yok gibi ama var da aynı zamanda, hayatını bir şekilde yiyerek, içerek, sıçarak ve sevişerek idame ettiriyor. Hiçbir şeye karışmadan, kimseye ilişmeden ve keyif almaya çalışarak, bu uğurda gerekirse ızdırap çekerek. Çok kazanmak ya da daha estetik g.tlü bi kadın gibi hırsım olmadı hiç. Ben istemedikçe ne olduysa oldu. Helenistik dönemde şarap banyosu yaparken lir dinlemenin de birtakım bedelleri olduğu gibi, 21. Yy'da insanlardan uzak durmaya çalışmanın da bedeli var. Bizlerin ödediği bedel, arena'da birinin böğrüne kılıç sokmaktan ya da birinin kafasını uçurmaktan daha zor (bizim buhranımız hayatlarımız). Savaşımız fiziki değil, psikolojik ve orospu çocukları yüzünden her geçen gün biraz daha yaralanıyoruz.
© copyright 2005 - 2026