bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Her ne olursa olsun o güllerin solmasını beklememeliydim. Şaka lan şaka. Güllerin de a.ına koyayım, krizantemlerin de. Hatta lavinyaların da.

Hedonist bir yaşam felsefesi benimsemiş olsam da kritik anlarda cevap verme eğilimi gösteriyorum. Neyse. Kıymetli dostlarım belki bu kısma daha sonra geri döneriz. Şimdilik uzatmadan asıl konumuza geri dönelim. Moskova'dan ayrıldığımda ocak ayıydı. Hank diye biri yok gibi ama var da aynı zamanda, hayatını bir şekilde yiyerek, içerek, sıçarak ve sevişerek idame ettiriyor. Hiçbir şeye karışmadan, kimseye ilişmeden ve keyif almaya çalışarak, bu uğurda gerekirse ızdırap çekerek. Çok kazanmak ya da daha estetik g.tlü bi kadın gibi hırsım olmadı hiç. Ben istemedikçe ne olduysa oldu. Helenistik dönemde şarap banyosu yaparken lir dinlemenin de birtakım bedelleri olduğu gibi, 21. Yy'da insanlardan uzak durmaya çalışmanın da bedeli var. Bizlerin ödediği bedel, arena'da birinin böğrüne kılıç sokmaktan ya da birinin kafasını uçurmaktan daha zor (bizim buhranımız hayatlarımız). Savaşımız fiziki değil, psikolojik ve orospu çocukları yüzünden her geçen gün biraz daha yaralanıyoruz.
© copyright 2005 - 2026