bugün
- sözlükteki zorbalar8
- gocu50
- sözlükteki şer çetesi4
- aga zaten senin bir tarafın çok kalkmıştı3
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip3
- çıplak gösteren gözlük5
- zorbamatik3
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip3
- iyilik vs fedakarlık5
- antipanik6
- 1 kötünü 40 iyiye zararı2
- evagreen9
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger3
- zorbaları zorbalayan zorba2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü9
- sözlüğe yemek fotoğrafı atan kız2
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması7
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- bakın ben içki içiyorum insanı2
- yazdan kalma bir gun3
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı5
- saldıran olmadıkça kavga çıkarmayan insan3
- masum erkek4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- en güzel cevap yok saymaktır2
- düşün ki o bunu okuyor5
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- yazarların aklında geçenler2
- hukukçu arkadaşlara sorular6
- güne bir şiir bırak4
- tai lung45
- ebru şahin2
- çocuklara verilen farklı isimler10
- hayvan sevgisi5
- sözlükte temizlik zamanı5
- sürekli ilgi bekleyen erkek3
- hayvanlarla muhabbet etmek8
- erkeğin son kalesi4
- ipkis aslan parçası3
- yazarların çocukluk hayalleri2
- sözlükteki kardeşlik ortamı6
- morkstar10
- anın görüntüsü23
- kedi kavgası arasında kalmak5
entry'ler (22)
az önce nikahı kıyılan ve çok mutlu gözüken şovmen http://www.yurtgazetesi.c...ve-ahu-yagtu-evlendi.html
abartılan haberdir.
Q7 sadece orduspor maçında forma giymeyecektir.
Q7 sadece orduspor maçında forma giymeyecektir.
huzur veren şarkıcı.
yazdıkları da şarkıları kadar güzel olan.
mütevazi, melankolik, sağlam beşiktaşlı.
yazdıkları da şarkıları kadar güzel olan.
mütevazi, melankolik, sağlam beşiktaşlı.
sevdiği konusunda inandırıcı olmayan erkektir.
bu durumda hep bir şeyler düşünülür, ikinci bir yol çizilir.
kadın bazen duygularına gem vurabilse de erkekte böyle değildir ve erkek aşık olduğunda vazgeçmesi, eldeki durumu kaybetmesi pek mümkün olmaz.
bu durumda hep bir şeyler düşünülür, ikinci bir yol çizilir.
kadın bazen duygularına gem vurabilse de erkekte böyle değildir ve erkek aşık olduğunda vazgeçmesi, eldeki durumu kaybetmesi pek mümkün olmaz.
piç erkekten aşık ve efendi erkek yaratabiliyorsanız eserinize hayran olursunuz, efendi erkek baştan sıkıcıdır.
iddaa kuponlarının katili olan takımdır.
hamile partnerde denenebilen ya da denk gelinebilen, erkeğin sütü tatsız bulduğu ve çok hoşlanmadığı hadisedir.
nazire şenlendirici'nin eşi hüsnü şenlendirici ve hüsnü şenlendirici'nin o dönemki sevgilisi deniz seki'ye kameralar önünde ettiği bedduadır.
görünen o ki tutmuştur.
hüsnü şenlendirici hala beddua eden eşiyle beraberken; deniz seki hapse girip çıkmış, aşkında ihaneti yaşamış, tamamen hayatını değiştirmiş, mutsuz bir kadın olmuştur.
görünen o ki tutmuştur.
hüsnü şenlendirici hala beddua eden eşiyle beraberken; deniz seki hapse girip çıkmış, aşkında ihaneti yaşamış, tamamen hayatını değiştirmiş, mutsuz bir kadın olmuştur.
birkaç gün önce yaptığım ve nasıl kaçacağımı bilemediğim hadisedir.
normal şartlarda işini uzmanına bırakmak gerektiğini düşünerek diyetisyene gittim.
kilom normal, hatta normalin yükseğe dönük tarafında da değil.
bana göre fazla olan 5 kiloyu vermek istediğimi söyledim.
bana çıkarılan programda haftada üç gün bölgesel zayıflamaya gitmem gerektiği, ayrıca diyet uygulayacağım, dört kez psikoloğa gideceğim gibi şeyler yazıyordu.
5 kilo fazlayı vermek için psikoloğa gidilir mi, diye düşünerek oradan ayrıldım.
üstelik program 4 ay sonunda kilo verdiriyordu ki sadece ekmeği ve alkolü keserek bile 4 ayda 5 kilo verilir.
yine de çok kilolu olanların, kilo konusunda ciddi problem yaşayanların gitmesi gerektiğini, en azından "uzmanına" gitmesi gerektiğini savunuyorum.
normal şartlarda işini uzmanına bırakmak gerektiğini düşünerek diyetisyene gittim.
kilom normal, hatta normalin yükseğe dönük tarafında da değil.
bana göre fazla olan 5 kiloyu vermek istediğimi söyledim.
bana çıkarılan programda haftada üç gün bölgesel zayıflamaya gitmem gerektiği, ayrıca diyet uygulayacağım, dört kez psikoloğa gideceğim gibi şeyler yazıyordu.
5 kilo fazlayı vermek için psikoloğa gidilir mi, diye düşünerek oradan ayrıldım.
üstelik program 4 ay sonunda kilo verdiriyordu ki sadece ekmeği ve alkolü keserek bile 4 ayda 5 kilo verilir.
yine de çok kilolu olanların, kilo konusunda ciddi problem yaşayanların gitmesi gerektiğini, en azından "uzmanına" gitmesi gerektiğini savunuyorum.
türkiye gündemini takip edenler için bir şey kaybettirmeyecek durumdur.
zira türkiye'de haberleri takip etmezseniz bir haftada çok şey kaybedersiniz ama iki ay geçtiğinde bıraktığınız yerden alırsınız.
zira türkiye'de haberleri takip etmezseniz bir haftada çok şey kaybedersiniz ama iki ay geçtiğinde bıraktığınız yerden alırsınız.
kadının canını acıtacak, olaya konsantre olmasını engelleyecek vibratör çeşididir.
mentol yahu, ferahlamaktan odaklanmak ne mümkün?
iyi ki kimsenin aklına gelmemiş de bugüne kadar üretilmemiş diye düşündüğümdür.
mentol yahu, ferahlamaktan odaklanmak ne mümkün?
iyi ki kimsenin aklına gelmemiş de bugüne kadar üretilmemiş diye düşündüğümdür.
sevgililerden en az biri alttan alabilirse buluşmanın iptal olmayacağı durumdur.
(bkz: tartışma sonrası seks)
(bkz: tartışma sonrası seks)
ABD Dışişleri Bakanlığının ''2012 Uluslararası Cesur Kadınlar'' ödülünü alan CHP milletvekilidir.
ödülünü michelle obama ve hillary clinton'ın elinden almıştır.
aldığı ödül onu "hem chp'li hem engelli" diyerek aşağıladığını sanan malum yazarın kulaklarını çınlatmıştır.
ödülünü michelle obama ve hillary clinton'ın elinden almıştır.
aldığı ödül onu "hem chp'li hem engelli" diyerek aşağıladığını sanan malum yazarın kulaklarını çınlatmıştır.
1-zeka
2-güç
3-aşk
zeki olmayan erkekler kadınların ilgisini çok zor çeker, çekse de bir süre sonra sıkar. başarısız erkek de radarımıza giremez keza. bu iki özelliği barındıran ama bize aşık olmayan erkeğe ise aşık olmamız zordur.
2-güç
3-aşk
zeki olmayan erkekler kadınların ilgisini çok zor çeker, çekse de bir süre sonra sıkar. başarısız erkek de radarımıza giremez keza. bu iki özelliği barındıran ama bize aşık olmayan erkeğe ise aşık olmamız zordur.
özünde ezik olsa bile tıp okumaya başladıktan sonra şımaran, mezun olduğunda ise burnu yere düşse almayacak olan kişi.
aşık olan kadındır. erkeğin arkasını toplamasıyla fark edilir. şefkat duygusu, annelik içgüdüsü ve aşk birleşir; böyle bir şey çıkar ortaya.
dudakta bıraktığı tada hayran olduğum; ankara'da tezgah altından aldığım, tekel bayilerinde satılmayan sigara.
günde birkaç tane içince kafa yapma etkisi vardır.
günde birkaç tane içince kafa yapma etkisi vardır.
ahmet ümit'in aşka mutsuz baktığı kitabının adıdır.
içinde 10 tane öykü bulunan, son öyküsüyle vuran ve sıkılmadan okunan kitaptır.
içinde 10 tane öykü bulunan, son öyküsüyle vuran ve sıkılmadan okunan kitaptır.
"bekaret beyinde olsun yeter diye düşünenler" derneğinin komşusu.
toplu olarak kadında illa bir bekaret aranması gerektiğini savunurlar.
toplu olarak kadında illa bir bekaret aranması gerektiğini savunurlar.