bugün
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi7
- yeni parti7
- idam cezasının geri gelmesi5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi6
- nervio8
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı27
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- bakırköy4
- ayakkabıları ters giymek4
- kemal kılıçdaroğlu4
- sabah yürüyüşü8
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken5
- karpuzcu libos panda2
- meme gerdirme operasyonu8
- lan ın ingilizcesi3
- patates sulusu2
- hayat seks yemek kültür ve sanattır2
- yahudi cesaret madalyalı lider mi olur sorunsalı2
- okan buruk11
- sözlükteki galatasaraylılar7
- cumartesi pazarı3
- ahmet baran yazgan8
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- dursun özbek4
- 1 euro 55 33 tl2
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak3
- kuşbaşılı pide3
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- kıyma çeken kasaba nasıl kıydın diye sitem etmek2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- biranın üstüne rakı içmek6
- z kuşağı5
- victor osimhen15
- galatasaray12
- toprağı öpen gözyaşları3
- romelu lukaku11
- yaratılmışların en üstünü3
- resimler3
- çırılçılgın sözlüğe gelmek3
- üst başın kedi sidiği kokması3
- kadıköy3
- anın görüntüsü32
- damacanayla çay içmek3
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- alevi kızların alev alev yanması9
- şarkının son notası2
- ömer karakaş4
- babaların acayip huyları4
entry'ler (91)
yedi sekiz defa izledim. paylaşırım da ben bunu. ama anlamadığım için soruyorum; tıkladıkça ücretsiz yüklenmesinin mantığı nedir sözlük? cehaletime dur demek için olaya açıklık getiren olsa keşke.
evet bu ülkede sadece galatasaray aldı bu kupayı. saygı duyulası bir durum. ancak bu, şu anda kümede kalma mücadelesi vermeye yaklaşmış bir takım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hatta durumu daha da trajik kılıyor.
not: galatasaraylıyım.
not: galatasaraylıyım.
karşıdakinin konuşmasına engel olunamadığı anlarda, bu cümleyi içinizden üç kere tekrar ediniz ve ardından derin bir nefes alınız. bir nebze olsun huzur verir.
kayseri forum açıldığında bütün cazibesini kaptıracağı dedikoduları gündemde olan cazibe merkezi.
şarkının ismi öğrenilene kadar şarkıya aşık yaşatır. tabi ki her aşk hikayesinde olduğu gibi ''kavuşunca aşk olmaz!''. ismini öğrendiğin şarkıyı hevesle derhal loop a alırsın, bir süre sonra dinleye dinleye bıkarsın. herhangi bir şarkı olur sonra. hayat rutin bir yerde be sözlük!
bugün sabahtan beri beni ayar etmiş sitedir. sitede sorun mu var bilemedim. bir fikri olan iletse keşke.
edit: site gayet sağlıklıymış efendim. tamamen bilgisayarla benim aramda olan inadın ürünüdür sorun.
edit2: bilgilendirme için sukere teşekkürü borç bilirim.
edit: site gayet sağlıklıymış efendim. tamamen bilgisayarla benim aramda olan inadın ürünüdür sorun.
edit2: bilgilendirme için sukere teşekkürü borç bilirim.
her türlü ızgara çeşidinin yanında ilk aranandır.
aslında kilolarıyla barışık şişman kız rolü yapıyordur.
empati kurmayı denedikten sonra öyle eleştirilmesi gereken futbolcu.
kesinlikle kısır döngüdür. saçmalayanı bulunca ''kötülersem saçmalamayan düzgün yazar olurum.'' haklı mantığı ile herkes üzerinden prim yapmak ister; ki saçmalayan esas kahraman kendisi de herkes üzerinden prim yapar. tam da bu yüzden sazan avı diye birşey vardır.
medya tarafından sırtından vurulmalara idmanlıdır. artık vursan da ölmem levelına atlamıştır.
indirme, çökme anlamına gelir. günümüzde sıkça psikolojik depresyon kastedilerek kullanılır. oysa kaslar da deprese edilir, solunum depresyonu da olur vesaire.
bir sarı laleler değil.
bizler geri kafalıyız tabi, düşünemiyoruz böylesine çağdaşça. oysa namaz kılarak vakit kaybetmediği için (!) teknolojiyi ve gündemi takip eden şahane gençler mutlaka bilimsel çalışmalarda ülkemizin göğsünü kabartacaklardır ve emin olun ''TBMM başkanı kimdir?'' sorusuna derhal doğru yanıtı verecek kadar da her birşeyin farkında çocuklardır. müziktir, internettir, geceleri alemlere akmak falan bunlar zinhar zaman kaybı olmayıp, kişinin bilgi ve ilmini ziyadeleştirir. yazık, keşke bilebilseydiler.(!)
forma konusundaki isyanında haklıdır. küfür elbette çirkin birşeydir. lakin adamın tepki gösterdiği konuda hakkı var. gerçekten rakip taraftara dalga geçmesi için malzeme veriliyor bu formalarla. özellikle son birkaç sezondur mercan rengiydi, pembeydi, turuncuydu derken iyice sapıttılar. iki sezon evvel de mor forma vardı, bir sürü dalgası geçildi yine. merak ediyorum, kim seçiyor bu formaları? yönetimde cemil ipekçi falan var da biz mi bilmiyoruz?
bu şoför sayesinde öğrendik ki; sözlük yazarlarına bulaşmayacaksın aga! şaka maka sosyal medyanın bazı durumlarda böyle de hızlı bir şekilde sesini duyurmaya yaradığını bir kez daha gördük.