bugün
H
hacileflef3 yıl önce
şeyhlerin uçabildiğini iddia etmek
Bazıları da sobayla konuştuğunu falan söylüyordu. Gerçekten çok yazık kafalarına...
H
hacileflef7 yıl önce
limonun kilosunun 10 lira olması
insanı derin üzüntülere sokan durum. Aslında tam da 10 lira değil ya amk. (img:#1701443)
H
hacileflef8 yıl önce
bim de satılan puding
Markası daphne'dir.
H
hacileflef8 yıl önce
modern türbanlı
türban, dar pantolon ve topuklu ayakkabı tarzında giyinen kadınlardır. hayır madem türban takıyorsun dar pantolon ne ayak? ismail hacıoğlu'na bırakıyoruz sözü; (vid:#18884) allah akıl fikir versin. (bkz:sübaneke işalla yareppim işalla dinimiz am… devamını gör
H
hacileflef8 yıl önce
bir bayana en çok yakışacak araba modeli
cevabının modifiyeli pembe şahin olduğu sorudur. (img:#622451)
H
hacileflef9 yıl önce
sözlük yazarlarının canını sıkan şeyler
sözlük yazarlarının canını sıkan 'küçük şeyler'dir. sitede her gün duyduğum lanet matkap sesinden bıktım. inşaat seslerinden nefret ediyorum amk.
H
hacileflef9 yıl önce
kar yağarsa hava yumuşar
En iyi 10 klişe arasına banko girecek sözdür. lakin kar yağar don olur göt baş donar bu hep böyledir.
H
hacileflef9 yıl önce
fransızca şarkılar
eskiyi hatırlatan şarkılardır güzeldir yerine göre ağlatır bazen ağlatmasaydı keşke.
H
hacileflef9 yıl önce
atilla kaya dan cumhurbaşkanına açık mektup
BAŞKANLIK sistemine "HAYIR" diyerek MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN istifa eden ATiLA KAYA'dan CUMHURBAŞKANI'NA AÇIK MEKTUP Sayın Cumhurbaşkanı; ikimiz de biliyoruz ki, ne sizin duymak istediğiniz ne de benim söylemek istediğim hitap budur. Sizin … devamını gör
H
hacileflef9 yıl önce
6 ocak 2017 istanbul kar yağışı
adana dan asla hissedilmeyecektir.
H
hacileflef9 yıl önce
metrodaki hükumet eleştirisi ve verilen tepki
https://www.facebook.com/akpdonemi/videos/1829370250637470/
H
hacileflef9 yıl önce
dolar bozdurma kampanyası
2-3 gündür yandaş gazetelerde ve sitelerde olan kampanya. sözlük halkı ne düşünüyor bu konuda? sizce doların ateşini almaya yeter mi ?
H
hacileflef9 yıl önce
beşiktaşlı deyince zihinde oluşan ilk imge
karakartal. bir de kendim aklıma geliyor nasıl bir cümle olduysa artık anlamadım.
H
hacileflef9 yıl önce
toplu taşima kullanan erkek ezikliliği
Arabasi olan erkekle kiyaslanamayacak ezikliktir. Araban serviste olur veya acil bi durum olur toplu tasimaya binersin ama her zaman binen erkek afedersiniz eziktir.
H
hacileflef9 yıl önce
bel tutulmasına çözüm önerileri
beli tutulmuşlara bilgi aktarımı yaparak acılarını dindirme amacı güden önerilerdir.
H
hacileflef9 yıl önce
anandır diktatör
kocakarı diplomasisi bu olsa gerek.
H
hacileflef9 yıl önce
arap demek bilim kültür medeniyet demektir
Bardakta dudak payı bırakıp başlayalım.
H
hacileflef9 yıl önce
şiir yazmak için gerekenler
eskiden yazardım böyle ergen gibi, arkadaşlar "vaaay" derdi. hani ergen aşkları falan vardır, o zamanlar... genelde insan melankolik oluyor ki bunun oluşmasını sağlayacak bir duygu içinde olmalısınız.(ömür boyu ergen kalan biriyseniz şiir yazmanız ko… devamını gör
H
hacileflef9 yıl önce
rusya
143,7 milyonluk Rusya nüfusunun %27'sini kentlerde yaşayanlar, %73'ünü ise kırsal kesimde yaşayanlar oluşturmaktadır. 60 farklı etnik grubun yaşadığı Rusya Federasyonu'nda başlıca etnik gruplar şunlardır; 116 milyon Rus, 9,6 milyon Tatar, 2,9 mily… devamını gör
H
hacileflef9 yıl önce
cartel
rapin türkçe yapılabileceğini kötüde olsa kanıtlamış almancı grup.
H
hacileflef9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
H
hacileflef9 yıl önce
en iyi kürt hangi kürttür
deve güden kürt olmadığı kesin kürttür.
H
hacileflef9 yıl önce
türkiye de magazin habercilerinin şerefsiz olması
günümüzün magazin gazetecilerinin 80'lerde ahlaki yönden pik yapmış magazin gazetecileri kadar allahsız olmadıkları kesindir. tan,bulvar,günaydın bu konuda bayraklı gazetelerimizin başında gelirdi.hatta işin çıtasını bir derece arttıran bilmem ne gaz… devamını gör
H
hacileflef9 yıl önce
barcelona kadrosuna direkt girecek türk futbolcu
(bkz:volkan demirel)
© copyright 2005 - 2026