bugün

entry'ler (33)

halil sezai paracıkoğlu

incir receli filmi sayesinde duyulmuştur. aslında önceden bir çok etkinlikte bulunmuş ama dikkat çekemememiş bir sanatçıdır. sürekli depresif ve bunalımdır.

nihat doğan mı düşse kurtarırsın fazıl say mı

Fazıl say.

30 yaşında işi eşi evi arabası olmayan erkek

çok boş yaşamış bir insandır. hayır o yaşına kadar bir birikimi olmadıysa evi ve arabası olmaz bununla birlikte zaten eşide olmaz.

öğrenci sigarası

Muratti veya bütün öğrencilerin vazgeçilmezi tek sigara markası ne olursa olsun.

ikinci el kitap

Kitabı siden önce okuyan kişiden izler bulmak heycan vericidir. kitabın sayfalarını değiştirdikçe yaşanmışlıkları düşünmek çok güzeldir.

adele

Ilk dinledigimde daha hic fotografini falan gormemistim ve bole sanki zayif bi kadin gibiydi falan kilosunu gorunce sok oldum resmen yani kisacasi sesi ve fizigi bu kadar ters olur bir insanin. Ama yinede mukemmel bir sestir. Insan dinleyince huzuru buluyor.

kuzey güney

Bence cok sacma bir dizidir. Zaten cogu kisi kivanc tatlitugun yakisikliligi icin izliyor.

cem adrian

Cem adrian candir. Sesini duyunca tuylerin diken diken olunasi sestir.

planet

Bir cizgi film kanalidir. (bkz: planet tv)

uyandıktan sonra yapılan ilk iş

Gozler acilir alarm bes dakika daha ertelenir ve bir saniye bile gecmeden o bes dadika gecmektedir... Daha sonrada telefona bakakilir bisey gelmis mi diye, sonra balkona cikilir bi sigara icilir sonra alel acele giyinilir gidilir.

kadınların maço erkeklerden hoşlanması

Sacma ama dogru onermedir. Cunku kizlar kendini guvende icinde hissedebildikleri erkeklerden hoslanir ve maco erkeklerinde kendisini koruyacak, guven icinde huzurlu olduguna inandirir.

behzat ç.

Behzat c candir. Erdal besikcioglu tartisilmaz bir fenomendir.

primeofturkey

Uludag sozlukte yazar olmami saglayan tatli mi tatli yeni nesil yani bizim nesil yazarimiz canimiz cigerimiz.

ayrıldıktan 1 yıl sonra mesaj atan eski sevgili

Bensiz mutlu musun? tam beni unutmak uzereydin ama ben dunyanin bir numarali gotu oldugum icin bi hatirlatayim kendimi dedim.

beşiktaş

Aşktır. Candan ötedir. Beşiktaş herşeydir. (bkz: beşiktAŞK)

ölmeden önce yapilacaklar

Altın vuruş, Las Vegasa gidip bütün varını yoğunu harcamak ve tek gecede evlenilen yerlerde ordan birini bulup evlenmek.

how i met your mother

Candir, iyidir, hostur, canin sikilinca acip tebessum eksik olmayacagi bir dizidir.

cok acayip sey

Seks

bir kadına en çok yakışan şey

Topuklu ayakkabi, kirmizi oje ve uzun kirpiklerdir.

7 aralıkta hiçbir şey olmaması durumu

Hayal kirikligidir. Hevesimizin kursagimizda kalmasidir.
© copyright 2005 - 2026