bugün
- sözlükteki ilişki skandalı19
- keşke geri dönse dediğiniz yazarlar12
- keko bir erkek tarafından sevilmek20
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı31
- dişçi olmak ergen olmaya engel mi9
- çok kötü ve kırgın hissettiğinizde ne yapıyorsunuz9
- diamond bosphorus denince akla gelenler39
- gilded'in iyi bir insan olduğu gerçeği5
- hay senin 31 vardı öldü mü5
- müge anlı ve esra erol gittikten sonra atv8
- uludağ sözlükte birbirleriyle çıkan yazarlar10
- para mı saygınlık mı6
- en iyi kadir inanır filmi8
- sözlüğün ne güzel kız yazarı12
- yogartiksen15
- gece vakti 5 tane sigaranın kalması3
- kim milyoner olmak ister3
- bana onu sormayin32
- gelinim mutfakta final yaptıktan sonra kanal d4
- aşkın güzellikle alakasının olmaması5
- şato görmemiş yuzırlar3
- güldür güldür show final yaptıktan sonra show tv3
- yazarların ilk arabası10
- joseph shomolo kuschca8
- bugün gelen kitaplar3
- hımm ok5
- kezban kızın kezban olduğunun farkında olmaması4
- filistin54
- insanlar hayatlarında her şeyi yaşayabilir2
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen29
- ne kadar yaşlısın22
- blackberry4
- yeter serdar videosundaki adamın iyi sevişmesi4
- gecenin bir saati özel numarayla arayan sapık4
- koyun eti4
- gecenin 01 30 unda keman çalan komşu3
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi7
- sophie dee'nin memeleri5
- brownie kola ikilisi4
- pazar akşamı gelen iç daralmasının başlaması5
- didem güngör2
- macron adamdır14
- zall zall zall zall zall zall zall zall zall3
- al yazmalım filmindeki asya'nın köylü annesi4
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz7
- iyi geceler8
- sözlüğün en zengin yazarları4
- fait bey saik bey asabiyanik biraderdir8
- errrrrmeni2
- henüz onlar bunları bilmiyor2
entry'ler (43)
Güzeldir. En azından bu sığ yerde gerçekleştiremediğimiz hayallerimizi yaşatıyor. Kendimden çok şey bulduğum yaşam kesitleri. Güzellikler yıllar geçsede kalbimizin bir köşesinde kalır.
Bazı fenerlilerin anlamadığı olay Fenerbahçe'nin büyüklüğünün yanında diğer insanların böbürlenmesi ve büyüklük taslamasının ne kadar doğru olduğudur. Fenerbahçe olmasa kim ne olabilirdi? Herşey para değil unutmamalı.
Mahkemede görüşücez.
Aslında tepki Fenerbahçe'ye değil onu yöneten kişilere. 106 yıl kolay mı? Bu kişilerin antipatisi ile sonuç ortada. Arkadaş senin tapulu malın mı burası. Ulan bir fenerlide çıkıp demiyor yeter. Beni pek ilgilendirmiyor gerçi daralmışım demek.
Evli ve çocuğu olmuş bir kadın hakkında saçmalayanların olduğunu görünce onlara üzülüyor ve acıyorum. insanları rahat bırakın.
Ter kokusunu gidersin gerisi gelir. inşallah.
Bunlar boş işler kimse kimseye bakmak zorunda değil. Sen saygı istiyorsan kendine mecbursun bu insanların varlığını kabul etmeye. Anlamıyorum ben genelde insanları rahatsız etmemek için bakmam arkadaş. Bu nasıl iştir. Komik sadece.
Başını aldı gidiyor. Biri de çıkmış dolar yıl sonuna kadar 1.92 düşerse kimse şaşırmasın diyor. Sormazlar mı adam olana peki 1.38 iken nasıl çıktı 2 liraya. Kolay unuttuğumuz için bunlar da unutulur kıymetli ülkemde.
Ekmek ve şeker tüketiminin artması sonucu ortaya çıkan bir durumdur.
Ciddiye almaya gerek yoktur. Bunun gibi birçok kendisine gazeteceyim diyen vardır. Ancak objektif olmayandan gazeteci de olmaz.
insandır.
insanların beynini uyuşturan bu tarz programları izlemeyince, bu tiplerin zaten ortadan yok olacağını hatırlatmak istedim.
O çapulcular gereken cevabı verecektir.
Yaptığınız ayrımcılık ve attığınız dayaklar için Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ufacık çocuğun kulağından tutup kafasını tahtaya defalarca vurmak insanlığa sığar mı? Bu durumdan aile tarafının haberdar olması sonucunda ise özür dilemeler, sarılmalar bir dünya kepazelik yaşandı. Şimdi senin yaptığın eğitim mi? Nasıl bir kadınsın sen? Arada görüyorum yaşlanmış, çökmüş. ancak içimde minicik bir çocuğun yaşadığı utanç var. Keşke yapmasaydın öğretmenim dövmeseydin bizi...
Ben anlamam bu işlerden.
Kovalanan kişinin ani bir hareketle belinden silahı çekmesi sonucunda kovalayan durumuna geçmesi yüzde tebessüm bırakabilir.
Erken kalkmasını gerektirecek bir işin olmamasıdır.
Sigara içmeyen biri olarak böyle durumlarda yasak olduğu için içesim geliyor. Alkol konusunda da aynı düşünceyi taşıyorum. Yasaklar ile çözüme ulaşamazsın sadece göz boyarsın.
Kafa buluyorlar aslında bu nesille. Yasaklar ile bir yere varılmaz. Uyuşturucu ile bu kadar mücadele edilse gencecik hayatlar Solmaz, torbacı olup cezaevine girmez. 15 gün daha oyalanırız bununla gündem değiştirilir. Unutup gideriz alışırız nelere alıştırılmadık ki...
Her gece içki içiyorsan ve buna engel olacak biri yanında yoksa yalnızsın demektir. aynı zamanda alkolik.