bugün
G
gerigeldim9 yıl önce
menzil tarikatı
ilk kez arkadasımdan duyduğum, araştırmalar sonucuda anlatıldığı gibi sadeece bir tarikata bağlı olan kişilerin değil manevi haz almak isteyen herkesin uğrak yeri olması gerektiğine inandığım en yakın zamanda ziyaret etmek istediğim mekan.
G
gerigeldim11 yıl önce
bülent arınç
manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör
G
gerigeldim11 yıl önce
bülent arınç
manisalı,ailesi bursada yaşamakta, edebiyle kendisine hayran bıraktıran, hükümetin en sevdiğim üyesi, cumhurbaşkanı olması ülkemizin menfaatine olacağına inandığım, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmayla kendisine bir kez daha hayran olduğu… devamını gör
G
gerigeldim11 yıl önce
anket
bir soruya verilen cevabı,beğenileri,görüşleri ölçmek,istatistiğe dökmek için yapılan şey
G
gerigeldim11 yıl önce
7 haziran 2015 halkın akp ye verdiği mesaj
çoğu aslında rte ye verilmiştir.
G
gerigeldim11 yıl önce
mehmets
10.nesil yazar. böyle bir entry'nin de sahibidir ayrıca. (bkz: her sabah türk üm diyerek okula giren kürt çocuk/#20622223)
G
gerigeldim11 yıl önce
400 ü verin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu mevcut sistem artık bize dar geliyor. Yeni bir yönetim sistemine ihtiyacımız var, bunun adı da başkanlık sistemidir” dedi. 400'ü verin kuralım. elazığdaki toplu açılış töreninde konuşmuş bu lafı rte. konuyu farklı açılarl… devamını gör
G
gerigeldim11 yıl önce
400 ü verin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu mevcut sistem artık bize dar geliyor. Yeni bir yönetim sistemine ihtiyacımız var, bunun adı da başkanlık sistemidir” dedi. 400'ü verin kuralım. elazığdaki toplu açılış töreninde konuşmuş bu lafı rte. konuyu farklı açılarl… devamını gör
G
gerigeldim11 yıl önce
mavi balina
Hayvanların en büyüğü mavi balinadır. (uzunluğu 33 m., ağırlığı 190 t.)
G
gerigeldim11 yıl önce
sümeyye erdoğan
haremlik-selamlık pizza partisi düzenleyerek abd'deki islamcı gençliği eğlendiren başbakan çocuğu.
G
gerigeldim11 yıl önce
02 06 2015 cumhuriyet gazetesi 1 inci sayfa
can dündar ı açık açık tehdit eden erdoğan a açık açık verilen yanıttır. birlik ve beraberlik göstergesidir. aferindir. bir (bkz: uğur mumcu ) olayını daha bu ülke kaldırmaz ama ne yazıkki ülke o duruma gelmiştir. (img:#781014)
G
gerigeldim11 yıl önce
melih gökçek
(bkz:i melih gökçek)
G
gerigeldim11 yıl önce
akp denince salyalar saçarak eksileyen kemalist
sözlükte bolca bulunan Kemalist yazar tayfasıdır. kendisi ana-avrat söver, sayar akp ye. birisi de akp iyi partidir dese, salyalar saçarak etrafa saldırır. karşıt görüşe tahammülü yoktur çünkü. upsss bak ben de akp dedim galiba...
G
gerigeldim11 yıl önce
atatürk e saldırmanın dayanılmaz ezikliği
atatürk e saldırmanın insanları yüceltmeyip, onlarda bir ezikliğe neden olacağını anlatan söz öbeğidir. beğenin beğenmeyin ki atatürk cumhuriyeti kurarark, bize büyük bir armağan vermiştir. ancak, ömrünü türk milleti için harcayan büyük öndere sa… devamını gör
G
gerigeldim11 yıl önce
mhp nin seçim reklamları
Hatırla sloganı ile yapılan reklamlardır. Çarpıcı ve cesurcadır. Helal olsun. (img:#778949) (img:#778950) (img:#778951)
G
gerigeldim11 yıl önce
mhp nin seçim reklamları
Hatırla sloganı ile yapılan reklamlardır. Çarpıcı ve cesurcadır. Helal olsun. (img:#778949) (img:#778950) (img:#778951)
G
gerigeldim11 yıl önce
mhp nin seçim reklamları
G
gerigeldim11 yıl önce
resimler
bir orhan veli şiiri. şöyledir: resimler Hiçbiri ona ait değil, Fakat ne hazin isimleri var Şu resimlerin: «Nisan sabahı», «Yağmurdan sonra» Ve «Dansöz». Baktıkça ağlamak geliyor içimden.
G
gerigeldim11 yıl önce
5 torba kömür için domalmak
onursuz, şerefsiz bir davranıştır. (img:#778752)
G
gerigeldim11 yıl önce
gezi aklına gelince kuduran akp li
yalan tespittir. münafık chp li beyanatıdır. aklıma geldikçe gülüyorum , nasıl ağlıyordunuz tomalar karşısında haha ezikler. 24 saat daha direnin belki hükümet düşer ama kafanıza haha çıldırın çıldırın ce-ha-pe -liler çıldırın
G
gerigeldim11 yıl önce
gezi parkı duvar yazıları
gezi parkı eylemleri sırasında, mizahın sokağa taşınmasının en güzel örnekleri olan yazılardır. gündemi azıcık da olsa takip eder olmak gerekiyor hepsini anlayabilmek için tabi. en bilindiklerinden birkaçı şöyledir. (img:#603396) (img:#603397) (… devamını gör
G
gerigeldim11 yıl önce
gezi parkı eylemleri sırasında, mizahın sokağa taşınmasının en güzel örnekleri olan yazılardır. gündemi azıcık da olsa takip eder olmak gerekiyor hepsini anlayabilmek için tabi. en bilindiklerinden birkaçı şöyledir. (img:#603396) (img:#603397) (… devamını gör
G
gerigeldim11 yıl önce
G
gerigeldim11 yıl önce
© copyright 2005 - 2026