bugün
- ekşi sözlük referans10
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları5
- online 40 yazar ne yapıyor5
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- bir insanın muadilini bulmak5
- yazarların para ödediği yapay zekalar4
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- gey erkeklerin buluşma noktası3
- gizli artılayan yazar2
- yanlışlıkla gey olmak9
- wc'ye telefonsuz girmek7
- din ve ahlak3
- nihal atsız2
- dudağında bir boyası eksik yuzır4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde9
- mükemmeliyetçi insan2
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- merfulu9
- kulağın pıtı gibi olması3
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- hastane randevusu2
- kod yazarken müzik dinlemek2
- günlük tutan erkek19
- rodrigo mora6
- sözlük kızlarının acayip tatlı olması3
- sıcak hava vs soğuk hava2
- en gey özelliğiniz6
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- sen neye inanıyorsun2
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- arda güler5
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- her yerde sümkürebilen insan6
- evde köpek beslemek2
- sözlükteki herkesin çok zeki olması3
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- halkını düşünmeyen lider4
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- adnan menderes2
- seçimi yine akepe kazanacak3
- gratisin içini merak etmek8
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi3
- merhabalarr5
- gocu8
- çomar haber ajansı3
- anafartalar cephesi2
- kavalali mehmet ali pasa5
entry'ler (7)
iğrençleşme diye bahsetmek büyük bir haksızlık olur çünkü; uzun yıllardır yazmakta olduğum -bilinen- sözlüğün aksine iyi bir mobil tabanına, gündem akışına ve konudan kopmadan entry girebilinecek bir temele sahip. bunun sebebini ise daha ulaşılabilir ve yazanların kendini aristokrat sanmalari icin herhangi bir sebep olmamasina bagliyorum. oyle ki son zamanlarda aldigim maillerin icerikleri bilinen sozluk hesabimi bilmem kac yuz tl'ye satabilecegimle ilgiliydi, burda ise oldukca rahatim samimi ve kasinti olmayan bir platformda korkmadan fikirlerimi belirtiyorum.
gündüz yazar
düşünmesi bile kötü, tatsız. belki güzel bi kahvaltı sonrası diycem de onu da bi üç yıldır falan yapmıyorum.
düşünmesi bile kötü, tatsız. belki güzel bi kahvaltı sonrası diycem de onu da bi üç yıldır falan yapmıyorum.
bitebilecek bir şey olduğunu kabul etme aşamasına gelmektir. dönüşü zordur, telefonunuza gelen pozitif bir gebelik testi veya aşiret tehditi dışında o ilişkinin kurtarılabilme ihtimali oldukça düşüktür.
gecenin başlangıcında bastıran o tatlı uykuyu geçiştirdiğimden bu saatleri zor bir savaş içerisinde geçirmek zorunda kalıyorum.
(bkz: yemeksepeti)
(bkz: yemeksepeti)
dört metrekarelik bir koğuş içerisinde esaret altında tutulan bir mahkumdan daha özgür oldugum kesin fakat bu gittiğim yerlerden iş saatlerinde dönmeye korkacak kadar tutsak oluşumu da değiştirmiyor maalesef..
ruh hallerini belli bi frekans aralığıyla vs. takipleyip saçmalıyosun abi rahatla yahu diyecek alet. gun icerisinde yedi yuz farkli insana donusen anksiyete dostlar icin ilac olur..
şu çizgifilm sofralarında sıklıkla karşımıza çıkan şahane biftekleri o evrene kısa süreliğine misafir olup hep tatmak istemişimdir.