bugün
- kaşar5
- kadir inanır20
- içtim şarabı4
- sözlükteki gizli düşmanım5
- her insanın bir cini olması4
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar6
- çok güzel ama manyak kadın7
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek6
- gizem3
- mustafa kemal atatürk7
- içinden canavar çıkan insan3
- trump ara seçimleri kaybederse soruşturma geçirir4
- üniversitelerin gereksiz olması16
- kemalist dünya24
- ilk sevgiliyle evlenmek3
- sağlam kafa sağlam vücutta bulunur3
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım3
- hırt4
- mason2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet14
- true'nun çaylak olması17
- hurdadan çıkan flash diskler2
- kezodan öpücük istemek2
- nervio4
- ibrahim hacıosmanoğlu8
- türk soyu ve arap soyu birdir9
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı2
- aşk4
- velvet28
- şevval şahin2
- antalyada üşümek3
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- hapşırmak2
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- aile evinde yaşamak13
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- 2026 dünya kupası27
- sedat pekmez21
- israil6
- hiçbir şey yapmadığınız halde aşık olan erkekler3
- yazarların iyi olduğu konular9
- sözlüğü bırakmak istemek8
- ispanya'nın uruguay'ı elemesi2
- salak erkek neden bu kadar çok8
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- futbol21
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- fatsalı kadir'in yeşilçam'a uzanan hikayesi2
- ona bir şey söyle9
- galatasaray lobisi11
entry'ler (61)
bundan 25 yıl öncesine kadar heeeeeeeeeyyyyyyyyt höyyyyyyyyyyytttt diye ülke yönettiklerini sandılar. silahı düşmana değil bize doğrulturlardı. şimdi tuvalet de temizletseler umrumda değil. bu millet bu askerin fedailiğini yapmaz.
kötü olmazsa iyinin değeri anlaşılmaz. eski şarkılar da çöptü. iyi olanlar kalıcı oldu, çöpler elendi gitti.
zarafet, incelik, zeka, kültür, giyinmeyi bilmesi...
genç kız kaprisi çekilmez. ben 51 yaşındayım. bir 20 yaşında bir de 70 yaşında seçmek durumunda kalsam, eğer çok şeyi aşmışsa, insanı yormuyorsa, bakımlıysa, güzelse... tabi ki olabilir.
allah kuruşu.
recep ivedik diyor ya: müdür değil misiniz ulan, hepiniz yavşaksınız... müdürlerin yüzde 99'u göt.
https://www.youtube.com/watch?v=sXK1VrODUEw
https://www.youtube.com/watch?v=sXK1VrODUEw
bakırköy, erenköy ve ege üniversitesi psikiyatri servislerinden defalarca yaptığım şey.
çok deprem yaşadım ama 12 kasım 1999 düzce depremi. istanbul bağcılar albayrak sitesi'ndeydim. 7 katlı binanın 6. katındaydım. buraya kadarmış diye içimden geçirdim. ama çekeceğimiz çile varmış, hâlâ yaşıyorum. buna yaşamak denirse...
youtube kadar olmasa da dailymotion var.
bende de renault 9 broadway var. 1992 model, otomatik vitesli, klimalı ve kırmızı.
bizim reis.
şu an girdik yüzüncü yıla. 200-300 nasip olsun.
emekliliğime 10 gün kala çıksa ne olur çıkmasa ne olur?
askerlik yapmamak vatan hainliği değildir. illa komutan denen heriflerin ağız kokusunu çektireceksiniz. daha fazla yazmak isterim de ortam müsait değil. ben yaptım 8 ay. ama bu komutanlarla değil savaşa cennet bahçesine bile girilmez. halkı askerliken soğutma suçu (nasıl bi suçsa bu da) işliyorlar hemen hemen hepsi.
bi baltaya sap olamamış bebeler askeriyeye giriyorlar, akıllarınca memleketi yönetiyorlardı bir zamanlar. neyse ki balonları söndü. yargılanamaz denilen generaller bile yargılandı, rütbeleri söküldü. ilahtı lan adamlar başımıza. bize dayılardı, milletin evlatlarına dayılardı. ama amerikan askeri kafalarına çuvalı geçirince tık çıkaramadılar. vladimir putin "türkiye sıkıysa suriye sınırını geçsin dedi bir kere, adım atamadılar. dayılıkları bizeydi.
bi baltaya sap olamamış bebeler askeriyeye giriyorlar, akıllarınca memleketi yönetiyorlardı bir zamanlar. neyse ki balonları söndü. yargılanamaz denilen generaller bile yargılandı, rütbeleri söküldü. ilahtı lan adamlar başımıza. bize dayılardı, milletin evlatlarına dayılardı. ama amerikan askeri kafalarına çuvalı geçirince tık çıkaramadılar. vladimir putin "türkiye sıkıysa suriye sınırını geçsin dedi bir kere, adım atamadılar. dayılıkları bizeydi.
yahudiler normal insanlar, bizimkiler birazcık şey.
şirinevler, mecidiyeköy, avcılar ibb sosyal tesisleri. artık 10 sene önce memleketim izmir'e kesin dönüş yaptım. metrobüsü, istanbul'u unuttum. aklıma bile gelmiyor.
kadınların hemen gerizekalı diye hakaret etmesi de normal değil.
bir zamanlar hem kâğıt hem de madeni olarak sadece 1 lira vardı. sonradan kâğıt olanlar iptal edildi.
okşan, oral...