bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir7
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- s'i l v'e r m'i s t28
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- yörük kızı15
- uludağ itiraf11
- kız düşürmenin kısa yolu15
- zorunlu eğitim11
- uludağ sözlük size ne kattı24
- command and generals2
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- devlet bahçeli9
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- fusya semsiyeli yabanci26
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- sarapci koala43
- pum pum çorbası6
- arkadaşlar larissa kim12
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- reenkarnasyon2
- nervio21
- sarımsak yiyen kız6
- yemeğe bulyon koyan insan7
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- sikişirken sigara içen kadın5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- pandela 38
- serhat kılıç22
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- ismail kartal12
- türkiye13
- tavuk budu2
- saraca098
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- pizza6
- tai lung45
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- hamarat kadın5
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- şarapçının birden tayyipçi olması10
entry'ler (374)
Buyurun benim.
Sormayın.
Sorma sorma biz aslında yalan söylüyoruz.
v for vandetta, leon sevginin gücü, süreyayı taşlamak, altın ve bakır, kader,pardon.
Hay maşallah şuna bak ne çok konuşuyor diyormuş devamında, böyle diyenler var. Ha demese de birini güzel bulup maşallah demesi sınırı aşmadığı müddetçe sorun teşkil etmiyor.
En özgür şehri izmir'de bunlar oluyor özgürlükten kaynaklıyor iması yapılıyor da ülkenin özgürlüğü en kapalı yeri olan şehirlerde olan duruma ne diyorsunuz? Geçen gerçüşte ne oluyor diye yer yerinden oynuyordu gerçüş çok mu özgürdü? Ensar vakfı özgürlükler vakfı mıydı? Daha sayamadığım nice köylerde 16 17 yaşında evlendirilen çocuklar tecavüze uğramış olmuyor mu?? izmir'de bu olunca herkes gamete kalkıyor doğuda çocuklar evlendirilince çıt yok. Namuslu musunuz? Sadece kalabalıkta.
Çin aşısına güvenen ve ben vurulurum diyen varsa önden buyursun duruma göre peşinden gideriz. Aşı karşıtlığı değil ama Çine koşulsuz güvenen bir yiğit var mı gerçekten?
Geçmişle değil şimdinin ülkeleriyle karşılaştırmaya girse içinden çıkamaz o da farkında. Yakın çevremde böyle, AKP şunu yanlış yaptı diyorsun önceden böyleydi diye giriyorlar bana ne önceden ya norveçin veletleriyle beni kıyaslasana dünü kıyasa katacağına.
Bilmiyorum dünyanın her yerinde ırkçı yavşak pezeng oluyor. Ülkemizde de var. Bizim burada ermeni kelimesini küfü4 olarak kullananlar var. Tarih kanlı ama yeni başlangıç her zaman en doğrusudur. Tarihe bakıldığında hatasız bir millet var kim diyebilir?
Bi harf devrimi bir de cumhuriyet Atatürk'ü sevmek için yeterli.
O kadar para almanıza da gerek yok ama alıyorsunuz şahsiyetcikler.
Bunlar bir şeyler yapacak ama hayırlısı. Valla korkuyorum.
Alttan yukarı gelenle değil üstten hiçbir emek vermeden üstte durana laf atın. Helali hoş olsun.
Ayasofyanın cami olmasını doğru bulmadım ama ben bulmadım. Yunanistan'ın laf söylemeye hakkı yok. Atatürk'ün evini isterse yıkabilir ama yok soykırım falan kaşınmasınlar. Soykırım arıyorsalar tarih susmaz. Ermeniler gibi şaşırmasınlar.
Valla taraftarıyım ama Bi tuhaf buluyorum. Biz 9 senede 6 şampiyonluk görmüş takımız. Bunu da Trabzona sevdalı insanlarla yaptık. Taraftar sürekli altyapıdan çıkan uşaklara yok oynayamıyor yok yapamıyor diyor. Trabzonspor bir devrimdi şimdi yabancı futbolcularla şampiyonluk kovalıyor. Öyle şampiyonluk olmaaaz. Has Trabzon sevdalılarla koşacaksın şampiyonluğa. Şampiyonluk olmasa da savunurum trabzonlığu öyle olursa çünkü bizden bir can çıkmış oynuyor. Böyle e eeee bu ne bee
Uğraşamam.
Aaa cami diye okumuştum. Bünye alışmış.
Erdoğan bugün uyansa ve ayasofya artık camiidir dese kim karşı çıkabilir ki? Kendinden başka söz sahibi mi var? CHP mi veriyor şu anda bunun kararını da bu kadar millet kalkmış ayasofya camii olsun diyor. E yap o zaman. Tabii ekonomi para önemli şeyler yapabilirse yapsın reiiss.
Bir tek tarikat olsa iyi herkes böyle. Çıplak bi adam röportaj veriyordu bunların yaptığı günah diye. Sen önce bak kendine senin hiç günahın yok da düşmüşsün başkalarının günahlarına.
Feminizm erkek düşmanlığı değildir. Feminizm cadolozluk, şirretlik, edepsizlik değildir. Bu algı bilerek yaratılıyor ki söylenenler, söylenecekler değersizleştirilsin ve daha baştan dinlenmesi engellesin. Feminizm, Fransızca kökenli bir kelime olmakla birlikte Türk Dil Kurumu'nun tanımına göre, "Toplumda kadının haklarını çoğaltma, erkeğinkiler düzeyine çıkarma, eşitlik sağlama amacını güden düşünce akımı, kadın hareketidir.
Feminizm illa ki erkeklerden nefret etmeyi gerektirmez. Mesela feminist bir kadın evlenebilir, kocasını sevebilir, çocuk doğurabilir. Vakti var ise ev işi yapabilir. Yemek pişirebilir. Feminist olmak bunların hiçbirine engel değildir ya da feministlik evlenene kadar değildir.
(bkz: Feyza altun)
(bkz: kadının fenni)
Feminizm illa ki erkeklerden nefret etmeyi gerektirmez. Mesela feminist bir kadın evlenebilir, kocasını sevebilir, çocuk doğurabilir. Vakti var ise ev işi yapabilir. Yemek pişirebilir. Feminist olmak bunların hiçbirine engel değildir ya da feministlik evlenene kadar değildir.
(bkz: Feyza altun)
(bkz: kadının fenni)