bugün
- kin tutmayı beceremeyen insan8
- tai lung41
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- mavi göz4
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- yalnız ölmek4
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- claudian clouds22
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- yalnızlık edebiyatı3
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- islam'ın hak dini olması6
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- en sevmediğin insan tipleri3
- kitap kapakları2
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- namazın amacı6
- bir sonsuzluk ifadesi olarak antipanik depresyonu3
- uludağ itiraf10
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- ikinci defa askere gitmek4
- askerde ahmet kaya dinleyen tip3
- bizim cacıklar2
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- melissa vargas7
- hoşlanılan kıza atılan mesajın sevgiliye gitmesi3
- özbek kadınlar14
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- sözlük whatsapp grupları13
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- düşün ki o bunu okuyor10
- türkiye ermenileri ve azerbaycan türkleri2
- filenin sultanları5
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- kendinle ilgili bir özellik bırak4
- islak kek2
- askerde çok fazla kürtçü olması2
- sarapci koala47
- aslında italyanın kazanması4
- şu an ki ruh halim2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlükteki kızlara çok mu yüz vermek3
- sözlüğün en tembel yazarı5
entry'ler (108)
prison break dizisinde michael scofield ın ajan don self e söylediği sözdür.
idda kuponumdaki en korktuğum maçtır. umarım beni yanıltmaz galatasaray.
tanrı kavramıyla bir yaratıcının olduğunu kabul etmelerine rağmen tanrının dünyaya müdahale etmediği söylemeleri bile bir mantık hatasıdır.
dipnot: dindar değil aksine tanrıyı kabul etmiyorum ama yine de deistlerin işin kolayına kaçtığını düşünüyorum.
dipnot: dindar değil aksine tanrıyı kabul etmiyorum ama yine de deistlerin işin kolayına kaçtığını düşünüyorum.
beraberinde zallın bütün mal varlığını ele geçirmek için deniz feneri projesi oluşturacak durumdur.
http://www.kickasstorrents.com adresinden hizmet veren torrent kullanıcılarının gözdesi.
bir çok ilden daha büyük olmasına rağmen hala ilçe olan memleketim. ş.urfayı kabullenmezler calironia da bile sorsanız siverekli'yim derler. kebabı,ekmeği,peyniri ve üzümü meşhurdur. delikanlı adamlardır ama tek eksileri kişisel gelişime pek önem vermezler. şivesi, urfa ve diyarbakır arasında yer almasına rağmen ikisine de benzemez. mesela : sahanne ya da siyene demezler sehenne derler.
türkiyede en güzel ciğer,kuşbaşı ve sade kebabın yapıldığı memleketim.kendine özgü şivesi ve farklı gelenekleriyle türk,kürt,arap sentezinin görülebileceği yerdir.
(bkz: referandum müziği)
seçimlerde rap müziğe talip olupta cezadan istediğini alamayan akp, referandum da hayki & yas tan nolur evet deyi istemiş. şarkıyı bilmeyenler için link vereyim de dinleyip evet diyelim.
http://fizy.com/#s/13qsdl
http://fizy.com/#s/13qsdl
normal günlerde bile zaten 3 yemeği bir arada göremeyen muhtaçlar hariç, neredeyse herkesin iftar menüsünün bokunu çıkardığı için gereksizdir.tabi bu ülkede oruç tutmak yine o 3 yemeği göremeyenlerin başına kalmış o ayrı mesele.
amacı muhtaçların halinden anlamak ramazan ayında iftarını 5 yıldızlı restoranda açan müslümanı normal karşılayanların, yine normal karşılayacağı durumdur.
ne için oruç tuttuğunu bilmeyen müslümandır.
yurdum insanının ve özellikle politikacıların sürekli kullandığı sözcüktür ve tabi bir de devamı vardır. anlaşılması zor kısım ise şudur ki neden istemiyorsunuz ya da neden istemiyoruz? örneğin;
- istersek bir gecede teröristleri bitiririz.
- istersek bir gecede teröristleri bitiririz.
ramazandan önce içmek helal, ramazanda içmek harammış gibi yurdum müslümanlarının her yıl yaptığı eylem.
(bkz: ramazandan önce son kez sevişmek)
(bkz: ramazandan önce son kez sevişmek)
siktir git'in daha nazik versiyonudur.
tek parti zihniyetine kapılmanın sonucudur.her 18ini geçene oy kullanma hakkı verilirse böyle gençler çıkar ortaya tabi.
tosun paşa filmindeki küçük,sıska karekter. boyundan büyük işlere karışır hep kimisi buna cesaret der kimisi ahmaklık.
(bkz: tutmayın küçük enişteyi salı veringitsin)
(bkz: tutmayın küçük enişteyi salı veringitsin)
ilk kez referanduma gidecez ya ondan kaynaklı durum. es geç abisi malum havalarda sıcak tek meşgaleleri.