bugün
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor7
- sözlük kızlarının kombinleri16
- ben gökten inen ekmeğim5
- sdg ypg'nin kendini fesh etmesi3
- tai lung52
- ne kadar yaşlısın19
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği10
- terörsüz türkiye5
- ankete gelin beyler27
- sarapci koala40
- kızarmış ekmek10
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- kendine yabancılaşmak10
- çam kolonyası2
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün2
- narsist kişilik bozukluğu2
- 26 ağustos 20262
- gece gece bir sözlük kızıyla nutella kaşıklamak2
- dem'in lenin che guevara ve deniz gezmişle alakası3
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- yeni parti emekçilerin hakkını verecek mi3
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- 25 ağustos 2026 madencilerin gözaltına alınması3
- yasak elma2
- iskoçya4
- 26 ağustos 2026 madencilerin saray'a yürümesi2
- sevmediğiniz yazarlar14
- mecburi eğitim meselesi3
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi6
- bikini3
- temu'dan giyinmek4
- allah belanı versin deyince keşke verse2
- türkiye9
- şarapçı koala'nın siyasi görüşü2
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- her dönerin adamı5
- bir soru sor7
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- türkiye rte sayesinde en özgür dönemini geçirmesi4
- doğu perinçek4
- leylim amman aman sarı gelin2
- ben de reise oy vericem13
- 80 yaşında karısı ölen adamın yeniden evlenmesi2
- 25 ağustos 2026 reis'in ahlat'tan verdiği mesaj2
entry'ler (7)
facebook'ta gördüğüm ilginç hata mesajı. sanırım çeviriyi babaanneme yaptırmışlar.
bu cocuklar buyuk ihtimalle ozel okulda okuyorlardir. ya da cocuk ozel okula basladiginda ebeveynde bir bosanma istegi dogar. ikisinden birisi. ozel okulun olayi nedir cozebilmis degilim.
93 model otobüsler, ikarus diye bilinen ve her hatta en az bir adet bulunmak suretiyle iett filosuna özenle serpiştirilmiş tenekelerdir. rezilliklerini gizlemek için üstlerine baştan aşağıya reklam alınır. bu reklamlar da genellikle fatih dershanesi, samanyolu, kanal 7 olur zaten. içlerindeki panolarda yine kutlu doğum haftası, haydi gençler namaza tarzında veya bir ihtimal ingilizce kursu reklamları bulunur. motorlarının gürültüleri sebebiyle müzik dinleme ve dinlediğinizi anlama olasılığınız sıfıra yakındır. ayrıca bir not, bu otobüslerin demirleri o kadar kirlidir ki, indikten sonra yıkanmak her yolcuya farzdır.
99 model otobüsler, alındığı yıllarda istanbul ulaşımında devrim yapmışlardır. bu modellerde seyahat etmenin en keyifli yanı stop düğmesine basıldığında çıkan "şang" sesidir. bilhassa kadıköy-kartal hattında ikaruslarla beraber kardeşçe yaşarlar.
2000 model otobüsler, genellikle bostancı, caddebostan gibi ultra lüks bölgelere tahsis edilen çift katlı otobüslerdir. binmek her istanbulluya nasip olmaz.
2006 ve 2007 model otobüsler, mercedes marka otobüslerdir. yerden tahmini olarak 1 cm kadar yüksekte bulunurlar. çok tatlı otobüslerdir, yiyesiniz gelir. klimalıdırlar fakat kliması çalışan bir otobüsüne denk gelme olasılığınız milyonda bire yakındır. bulunduğu yerde kaçırılmamalı, binilmelidir.
özel halk otobüsleri:halk otobüsü, hem akbil hem de parayla binilebilen otobüslerdir. en bilinen örneği 500t'dir.
99 model otobüsler, alındığı yıllarda istanbul ulaşımında devrim yapmışlardır. bu modellerde seyahat etmenin en keyifli yanı stop düğmesine basıldığında çıkan "şang" sesidir. bilhassa kadıköy-kartal hattında ikaruslarla beraber kardeşçe yaşarlar.
2000 model otobüsler, genellikle bostancı, caddebostan gibi ultra lüks bölgelere tahsis edilen çift katlı otobüslerdir. binmek her istanbulluya nasip olmaz.
2006 ve 2007 model otobüsler, mercedes marka otobüslerdir. yerden tahmini olarak 1 cm kadar yüksekte bulunurlar. çok tatlı otobüslerdir, yiyesiniz gelir. klimalıdırlar fakat kliması çalışan bir otobüsüne denk gelme olasılığınız milyonda bire yakındır. bulunduğu yerde kaçırılmamalı, binilmelidir.
özel halk otobüsleri:halk otobüsü, hem akbil hem de parayla binilebilen otobüslerdir. en bilinen örneği 500t'dir.