bugün

entry'ler (71)

1 50 boyunda olup intihar etmemek

1.58 im gidip intiharlar kuşanıyim diyorum. Evet.

hiç sevgilisiyle uyumamış kız

Birlikte uyumayı sevmez, sevişip evine dönen kızdır.

hiç kadın filozof olmaması

Virginia Woolf un kendine ait bir oda' sı belki ufkunuzu açar önerisinde bulunacağım yazar beyanı.

ciddi ciddi şiirlerden hoşlanan insanların olması

Şiirden hoşlanıyoruz çünkü şiir hissettirir sözcüklerle değil imgelerle ortaya çıkar.

suriyelileri kim kovarsa oyum o partiye

Bugün pazarda iki suriyeli abla gördüm alışveriş yapıyor, kendi dillerinde konuşuyorlardı bu beni sevindirdi belki de burada olmasalardı şimdi bi bombayla havaya uçmuşlardı, bi de buralarda gelmesinler hede hödö edenler var gerçekten siz ne bu ülkeyi de ne de o hor gördüğünüz insanları hak ediyorsunuz.

kürtaj yaptıran üniversite öğrencisi

Normal olan durumdur, okulunu bırakıp çocuk doğurup daha sonra o çocuğa bakmak için fıldır fıldır lise mezunu olarak iş mi arasındır.

çirkin insanları nasıl zehirlemeliyiz

içine faşist duygular aşılayarak.

uludağ sözlük üçüncü paint yarışması

3-A sınıfından baransunun kazanacağı yarışmadır.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Model-pazar kahvaltısı. Kafamın içinde dinliyorum.

doğu

Erkek çocuğum olursa koyacağım isim.

hoşlanılan kızın anne babasının travesti olması

Hala homoseksüelliği komiklik olarak görenler kalmış 90larda kalmadı mı bu.
Tanim:olabilecek bir durumdur.

1 60 boyundaki kız

Türkiye Kadın boy ortalaması 162 iken biz 160lık olanların neden bu kadar eleştirildiğini anlayamadığım başlık.

sirkler kapatılsın

Artı birimle benim de gönülden desteklediğim hede. Hayvanat Bahçeleri, yunus parkları, sirkler kapanmalı hayvanlar doğal yaşam alanlarında olmalıdır.

anneler kızlarına neler öğretmeli

Yemek yapmayı diye cevaplanmayacak hede.
Kadını eve tıkan, yemek temizlik ütü gibi işleri yapmasını, yapamaz ise mutlu bir evliliğe sahip olamayacağını öngören ataerki kuralları reddetmeyi öğretmelidir.

yemek yapamayan kadın

Yemek yapma becerisi makarna, yumurtayı geçemeyen kadındır.
Not: çok gömmeyin, benimdir.

kilo vermek istiyorsan az ye diyeti

Çok mantıklı yarın başlıyorum dediğim diyet.

içki flört ve başı açık kızların yasaklanması

(bkz: durmadan kendi başlığını uplayan yazar)

yaran whatsapp grup isimleri

Yarmamıştır.

yeni ateist olmuş ergen

insanların dinle tanışması böyle şeyleri araştırmaya başlaması 14-15 yaşlarında olur bu da ergenliğe denk gelir, 5-6 yaşından itibaren çocukları korkutarak din eğitimi vermeye başlayan insanların böyle gençleri eleştirmesi ise yalnızca Türkiye de olur , çuvaldızı önce kendimize batırmak gerek.

kar altında mini etek giyen kız

40 derece havada çarşaf giyen kadınlar gibi ne giydiğine karışılmaması gereken kadındır.
© copyright 2005 - 2026