bugün
- evliliğin gereksiz olması21
- sözlükte hiç kimseye sulanmayan erkek yazar8
- mirarskaya12
- hotchner from bau silik olsun kampanyası8
- recep tayyip erdoğan16
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- döverek seks yapmak8
- ışıkhızının evrenin hız limiti olması9
- 0 0 7 nickli yazarın ne bakıyon la ile derdi12
- pide yapabilen erkek18
- yabancı dillerle özdeşleşen ülkeler10
- erkeklere yaranmak için kadınları gömen erkek10
- selman öğüt11
- fenerbahçe16
- sözlükte kendime uygun bi dişi adayı bulamamam12
- zeki entelektüel ve saygılı erkek11
- zeki trolllere hasret kalmak10
- nervio19
- kaslı bir erkeğe sahip olmanın dayanilmaz hazzı10
- beni seven var mı aranızda8
- lisede hoşlandığınız kişi ile yaşadığınız şeyler16
- insan olmaya ceyrek kala'dan özür diliyorum10
- nervio'ya aşık olmak11
- merhabalar yokluğumda ilgisiz kalan sözlük kızları8
- henry kissinger13
- ölümlü dünya 29
- allah15
- namazi kacirmamak8
- covid aşısı olanlar ölecek mi19
- saraca silsüpüroğlu15
- nervionun kedisi15
- gece tuvalete giderken nervionun kedisini görmek8
- kadınların ilk verdiği erkeği unutamamaları9
- skywell'in türkiye'ye fabrika kurması10
- sözlük kızları an itibariyle korumam altındadır14
- rus kızı vs türk kızı16
- arkadaşlar şöyle bi kıza çakma ihtimalim nedir14
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- iremga25
- arkadaşlar kafanız nasıl13
- sözlük yazarlarının bulunduğu yerin hava durumu11
- saraca14
- üniversitenin beyni köreltmesi8
- canoo9
- hotchner from bau26
- manyak olmaya karar verdim aykolik düeti9
- uzun bir yolculuğa başlarken dinlenecek şarkılar8
- grup seks partisinde evlenme teklif eden erkek9
- yapılışı merak edilen şeyler12
- kocanızı 1 milyona kiralar mısınız10
- kanallarla özdeşleşen kişiler16

sevdiği entry'ler
En mantıklı olanı yapmışsın, artık anadan babadan kalan mal varlığı yoksa ev almak bu ülkede artık çok zor, otomobile biraz daha ulaşmak kolay aslında gözün yükseklerde değilse şahsi olarak kendim 2000 model citroen saxo otomobil kullanıyorum ayağımı yerden kesiyor bir şekilde ileride kötünün iyisi bir otomobil alabilirsin ama ev almak günümüzde çok zor, sen en mantıklı tercihi yapmışsın.
bir haritamız olsun, yol götürsün biz gidelim. Keşfedeceğimiz her yer bize yoldan kalan bir yadigar olsun. Hatıralar biriksin, biz birikelim. Sahibi değil yoldaşı olalım birbirimizin; yolu paylaşalım, yolculukta birleşelim, bu yol bitmesin; varmayalım...
Tuhaf alışkanlıklarım vardır benim. Çok bunaldığım zamanlarda arabama atlar, nereye sürdüğümü bilmeden gaza basar, sigaramı yakar, hafif müzik eşliğinde rahatlarım. Beni ancak arabası olanlar anlar.
Böyle birgünde, derdim ama değil, sıradan bir günde arkadaşlarımı ziyarete gidecektim. Aradaki mesafe 27 km idi. Bindim arabaya, çıktım yola. Hafif puslu bir hava, müzik de düş sokağı sakinleri ' ha gayret'...
Bir anda yürümek geldi içimden, arabayı bırakım yolun kenarına başladım yürümeye.Yanımdan kamyonlar geçiyor, kornalarını kırıyorlar nerdeyse, umrumda değil.
Hem adımlarımı sayıyorum, hem yürüyorum, yanımdan bir tır geçti, kornasıyla bildiğiniz vücudum titredi. Kendime gelip;
-Ne yapıyorum lan ben?
dedim. Arkama döndüm araba yok. Geriye doğru yürüdüm, hala yok. Bildiğin bayağı yürümüşüm. Aklıma dahiyane bir fikir geldi. Benim geldiğim yöne giden minibüsleri beklemeye başladım. Bir tanesini durdurdum;
-Abla nereye?
-ileride mavi bir arabaya kadar götür kaptan.
dedim.
Şoför dahil, bütün yolcularda mal bir bakış. Oturdum koltuğa, 3-4 dakika sonra benim arabayı görünce durdurdum minibüsü.
Bütün minibüs bana bakarken, arabama binip, minibüsün geldiği yöne sürmeye başladım arabayı.
Kulaklarım çok kızardı ama, sanırım çok küfür ettiler bana..
Her neyse, böyledir işte;
yürüyüşe çıkıp, otobüsle dönmek.
Size bir tavsiye, yürürken, arkanızda bir şey bırakmayın, geri dönüp almak zorunda kalıyorsunuz. *
Böyle birgünde, derdim ama değil, sıradan bir günde arkadaşlarımı ziyarete gidecektim. Aradaki mesafe 27 km idi. Bindim arabaya, çıktım yola. Hafif puslu bir hava, müzik de düş sokağı sakinleri ' ha gayret'...
Bir anda yürümek geldi içimden, arabayı bırakım yolun kenarına başladım yürümeye.Yanımdan kamyonlar geçiyor, kornalarını kırıyorlar nerdeyse, umrumda değil.
Hem adımlarımı sayıyorum, hem yürüyorum, yanımdan bir tır geçti, kornasıyla bildiğiniz vücudum titredi. Kendime gelip;
-Ne yapıyorum lan ben?
dedim. Arkama döndüm araba yok. Geriye doğru yürüdüm, hala yok. Bildiğin bayağı yürümüşüm. Aklıma dahiyane bir fikir geldi. Benim geldiğim yöne giden minibüsleri beklemeye başladım. Bir tanesini durdurdum;
-Abla nereye?
-ileride mavi bir arabaya kadar götür kaptan.
dedim.
Şoför dahil, bütün yolcularda mal bir bakış. Oturdum koltuğa, 3-4 dakika sonra benim arabayı görünce durdurdum minibüsü.
Bütün minibüs bana bakarken, arabama binip, minibüsün geldiği yöne sürmeye başladım arabayı.
Kulaklarım çok kızardı ama, sanırım çok küfür ettiler bana..
Her neyse, böyledir işte;
yürüyüşe çıkıp, otobüsle dönmek.
Size bir tavsiye, yürürken, arkanızda bir şey bırakmayın, geri dönüp almak zorunda kalıyorsunuz. *
galatasaray avrupa'nın en büyük 2. takımına karşı biri ofsayttan skandal bir golle 2-1 yenildi. buna rağmen fenerbahçeliler dalga geçtiler. sözlükteki malum ezik yazar galatasaray'a yağlı kazık girdi falan dedi. kendileri ise bugün avrupa 207. si olan takıma 2-0 yenildiler. her zamanki gibi yine rezil oldular. onlara da yağsız kazık girmiş oldu. oyuncu sakatlıklarını bahane edemezler. galatasaray sezon başından beri hep sakatlıklarla mücadele ediyor. her maça mutlaka bir veya iki oyuncusu sakat olarak çıkıyor.
sabahın köründe katıla katıla ağladığımı görse sinirden nasıl çıldırırdı düşünmeden edemiyorum. babam görse muhtemelen ağlamamak için dışarı kaçardı. şu sikko dizideki zeytin teorisi falan hikaye asıl formül bu bence. babam yaşasa dört güne 59 olacaktı yıllar geçiyor hesaplıyorum hesaplıyorum hala altmışa varamadık. doğumgününden bie fotoğrafımız var karakterlerimizin özeti gibi. benim yüzümde dünyanın en gıcık ifadesi babam gülümsüyor. hangi yıl hatırlayamıyorum ama henüz sigarayı bırakmamış paketler de siyaha dönmemiş. ne çok sevildiğime inanamıyorum o fotoğrafa bakınca. yalan değil çember daralıyor ama seviliyorum ben hala. yine de bazı boşluklar asla dolmuyor. dolmasın.
Doğru anladıysam hisseli mülkiyetten bahsediyorsun, kendi hisseni satmak için kimsenin onayına ihtiyacın yok, tabi taşınmaz üzerinde ki Takyidatlar da satışı etkiler.
Edit: hukukçular sakin olsun, siz doğrusunu bilirsiniz ben eksper gözüyle baktım. Muhtemelen yanlış anladım..
Edit: hukukçular sakin olsun, siz doğrusunu bilirsiniz ben eksper gözüyle baktım. Muhtemelen yanlış anladım..
Eksik bilgi var…paylı mülkiyet mi elbirliği ile mülkiyet mi? Üzerinde tedbir, şerh vs var mı? Vs vs…
taşrada bundan iyisi yok. dağa taşa vur bana mısın demez. kırsalda tofaş'tan çok daha iyidir. ama konfor açısından tofaş'tan zayıftır.
motoru basittir eli alet tutan bir kişi pek çok sorununu kendi başına da çözebilir. kolay yolda bırakacak bir araç değildir. parçası ucuzdur ki tabir-i caizse bakkalda bile bulunur. ikinci el piyasası günümüzde bile hareketlidir temiz bir renault 12'yi satmanız bikaç saati almaz.
motoru basittir eli alet tutan bir kişi pek çok sorununu kendi başına da çözebilir. kolay yolda bırakacak bir araç değildir. parçası ucuzdur ki tabir-i caizse bakkalda bile bulunur. ikinci el piyasası günümüzde bile hareketlidir temiz bir renault 12'yi satmanız bikaç saati almaz.
birricik canım memleketimdir kendileri burdan bolca selam . .. .
Taş gibi arabadır dağ, bayır, köy yolu felan dinlemez, zaten Fransız çiftçiler için tasarlanmıştır. Kendi Döneminin en tutulan Fransız aracıdır ve seriler halinde üretilmiştir.
eskiden torosa teneke diyenler, şimdi bol elektronikli tenekelere biniyorlar. en ufak bir kazada ağzı yüzü ters dönen makyajlı plastik dolu tenekelere. o beğenmediğin torosun girdiği yollara o makyajlı tenekelere gir bakalım noluyor?
parçası bol, ucuz, tamiri kolay, masrafı az. sen git en ultra lüx tenekelere bin, nasıl olsa paran çok, serviste bir güzel keseleyip silkelesinler. esnafa ekmek lazım..
parçası bol, ucuz, tamiri kolay, masrafı az. sen git en ultra lüx tenekelere bin, nasıl olsa paran çok, serviste bir güzel keseleyip silkelesinler. esnafa ekmek lazım..
Saçmadır. isim dediğin gerçekten bir anlam taşımalı.
Çocuk, anne babasına neden ismimi rufus koydunuz diye sorduğunda, anne babası marjinal olmanın b.kunu çıkarmak istedik, anlamını da bilmiyoruz diye mi cevap verecek?
Bir de lina gibi cennetteki bilmem ne anlamına gelen isimleri koyanlar var. Onlara ayrıyeten ayar oluyorum. Çocuğunun karakterini gerçekten etkileyecek bir isim ver. Atıyorum Enver ( en parlak) veya Münevver ( aydınlatılmış) gibi. Çocuğun cennetteki envai çeşit meyvenin adını taşıyınca ne olacak?!
Çocuk, anne babasına neden ismimi rufus koydunuz diye sorduğunda, anne babası marjinal olmanın b.kunu çıkarmak istedik, anlamını da bilmiyoruz diye mi cevap verecek?
Bir de lina gibi cennetteki bilmem ne anlamına gelen isimleri koyanlar var. Onlara ayrıyeten ayar oluyorum. Çocuğunun karakterini gerçekten etkileyecek bir isim ver. Atıyorum Enver ( en parlak) veya Münevver ( aydınlatılmış) gibi. Çocuğun cennetteki envai çeşit meyvenin adını taşıyınca ne olacak?!
Grubun içinde farklı insanlar var. Yukarıdan bir ses yükseldi. Amınımi şago şago a siglim Pablo Pablo.
Varsak Türkmeniyim.
Kokocu hüsoya bir borusan daha döşeyeyim ohhhhh.
*david leon cahun: Fransız Yahudisidir, Oryantalist,Yazar, gezgin gök bayrak ve Asya tarihine giriş türkler ve Moğollar diye iki kitap yazmış ve dönemin Türkçülerine esin kaynağı olmuştur ama kendisi Türkçü değildir.
*Ziya Gökalp: geçen gün Türkçülüğün esasları adlı kitabın kürtçülüğün esasları olduğuna dair bir şeyler zıçmıştı bu hüso, cevabını verdik tabi apışıp havalara bakarak uzadı.
(#46671186)
*Meral Akşener: Balkan Türklerinden, muhacir. Kaldı ki Yunan-Grek Makedonlar yok olalı binyıllar oluyor şu anki makedonlar Slav
*enver paşa:annesi Kırımlı tatar, babası Gagavuz Türklerinden veyahut Tosk Arnavutlarından.
*Ümit Özdağ: dağıstanlı Kumuk türklerinden
*hüseyin Nihal Atsız: Türk. babası Gümüşhane'nin Midi köyünün Çiftçioğulları ailesinden Deniz Güverte Binbaşısı Mehmet Nail Bey, annesi Trabzon'un Kadıoğulları ailesinden Deniz Yarbayı Osman Fevzi Bey'in kızı Fatma Zehra Hanım'dır.
*Alparslan Türkeş: Büyükleri Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinin Köşkerli köyünden arsa meselesi yüzünden Sultan Abdülaziz tarafından 1860'larda Kıbrıs'a sürgün ettirilmiştir. Türktür.
Şimdi ona buna kürt,Yunan,ermeni, Çerkez diye sallayanlara kaynak olarak da kokoreç sunanlara bir kez daha borusan yapmanın haklı mutluluğunu yaşıyorum. Ohhhhh
*david leon cahun: Fransız Yahudisidir, Oryantalist,Yazar, gezgin gök bayrak ve Asya tarihine giriş türkler ve Moğollar diye iki kitap yazmış ve dönemin Türkçülerine esin kaynağı olmuştur ama kendisi Türkçü değildir.
*Ziya Gökalp: geçen gün Türkçülüğün esasları adlı kitabın kürtçülüğün esasları olduğuna dair bir şeyler zıçmıştı bu hüso, cevabını verdik tabi apışıp havalara bakarak uzadı.
(#46671186)
*Meral Akşener: Balkan Türklerinden, muhacir. Kaldı ki Yunan-Grek Makedonlar yok olalı binyıllar oluyor şu anki makedonlar Slav
*enver paşa:annesi Kırımlı tatar, babası Gagavuz Türklerinden veyahut Tosk Arnavutlarından.
*Ümit Özdağ: dağıstanlı Kumuk türklerinden
*hüseyin Nihal Atsız: Türk. babası Gümüşhane'nin Midi köyünün Çiftçioğulları ailesinden Deniz Güverte Binbaşısı Mehmet Nail Bey, annesi Trabzon'un Kadıoğulları ailesinden Deniz Yarbayı Osman Fevzi Bey'in kızı Fatma Zehra Hanım'dır.
*Alparslan Türkeş: Büyükleri Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinin Köşkerli köyünden arsa meselesi yüzünden Sultan Abdülaziz tarafından 1860'larda Kıbrıs'a sürgün ettirilmiştir. Türktür.
Şimdi ona buna kürt,Yunan,ermeni, Çerkez diye sallayanlara kaynak olarak da kokoreç sunanlara bir kez daha borusan yapmanın haklı mutluluğunu yaşıyorum. Ohhhhh
ulu bir çınarın, adam gibi adamın doğduğu tarihtir.
Akrabalar ucuza çalışır felsefesini benimseyen patrondur.