bugün
E
evreninenmutluazizi7 yıl önce
çok güzel hareketler bunlar
`bkm` ekibinin `yılmaz erdoğan`yönetiminde hazırladığı, yakında `kanal d` de yayınlanacak olan güldürü programı. heyecanla bekliyoruz.
E
`bkm` ekibinin `yılmaz erdoğan`yönetiminde hazırladığı, yakında `kanal d` de yayınlanacak olan güldürü programı. heyecanla bekliyoruz.
E
film replikleri
-senin derdin ne ha? Yoksa lanet olası bir embesil ile mi konuşuyorum. Tanrım!
E
film replikleri
-senin derdin ne ha? Yoksa lanet olası bir embesil ile mi konuşuyorum. Tanrım!
E
keanu reeves
2 eylül 1964. yarısı hawai, yarısı çayniiz~Chinese~ olan melez. `matrix`'in gülü. filmografisi: 2004 : `The Matrix Revolutions ` 2003 : `The Matrix Reloaded ` 2001 : `Hardball ` 2001 : `Sweet November` 2000 : `The Gift ` 2000 : `The Watcher `… devamını gör
E
fatma şahin üstünden geçsin diye yere yatan kadın
Kula kulluk edene yazıklar olsun.
E
rainbow six siege
bu oyunun mantığını , mekaniklerini kavrayınca cs de neymiş diyeceksiniz.
E
E
yazarların şu an istedikleri şey
Bugün trollük yapasım geldi fakat anladım ki benden Troll olmaz. Özüme dönmek istiyorum. Özüne döndürme büyüsü var mı aciiiilll!!
E
ölüm
her canlının kaçınılmaz sonu..
E
yazarların güne verdiği puan
Siyah 1 - 0 beyaz.
E
intihar
varolmanın ağırlığını sonuna kadar yaşamış insanların hayatlarına son verme eylemi.
E
intihar
varolmanın ağırlığını sonuna kadar yaşamış insanların hayatlarına son verme eylemi.
E
en son izlediğiniz film
die welle. demin izledim. bugüne kadar nasıl izlememişim kendime hayret ediyorum. şiddetle tavsiye edilir.
E
ruh hali
ruhun gün içerisindeki değişken, inişli, çıkışlı, mutlu, mutsuz halidir.
E
yaşama sevincini kaybetmek
nasıl oldu da bu hale geldim diye diye, kendini sorgulaya sorgulaya dibe batmaktır. bir de üstüne bir mucizeye inanıp oradan kurtulacağını sanmaktır.
E
haydi gel içelim
`haydi gel içelim` `haydigelbenimleol` `kafa güzelken entry girmek`
E
dünyanın en yakışıklı 10 erkeği
dünyanın en çekici 10 erkeği sırasıyla şöyle 1- sergio carvajal 2- chris hemswort 3- nick bateman 4- ıan someholder 5- josh holloway 6- francisco lachowski 7- sean o'pry 8- marlon teixeira 9- rohit khandelwal 10-joe alwyn
E
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
E
çekilmiş en iyi fotoğraflar
(img:#1811175) National Geographic dergisinin her yıl düzenlediği fotoğraf yarışmasında en etkileyici kareler seçildi. Bu gerçekten inanılmaz bir kare. Meksika, laguna san ıgnacio'da elini uzatan bir turist, çiftleşmek ve yavrularına bakmak için … devamını gör
E
şu ana kadar görülmüş en yakışıklı erkek
`sean o'pry` diyorum başka da bir şey demiyorım... bizim kıvancı, kenan'ı, çağatay'ı hepsini toplasan bunun gibi olmaz. http://covermenmag.com/wp-content/uploads/Portraits-Sean-OPry-by-Kat-Irlin-.jpg http://3.bp.blogspot.com/-MvX74T_zrP4/TcGnC-a6RD… devamını gör
E
şu ana kadar görülmüş en yakışıklı erkek
`sean o'pry` diyorum başka da bir şey demiyorım... bizim kıvancı, kenan'ı, çağatay'ı hepsini toplasan bunun gibi olmaz. http://covermenmag.com/wp-content/uploads/Portraits-Sean-OPry-by-Kat-Irlin-.jpg http://3.bp.blogspot.com/-MvX74T_zrP4/TcGnC-a6RD… devamını gör
E
misafirliğe gidilen evde a haber izlenmesi
Bir daha misafirliğe gidilmeme sebebi olabilir.
E
hiçbir yere ait hissetmemek
Kötü bi histir. Oldukça kötüdür icimi büyük bir boşluk kaplar böyle zamanlarda. Herkes sıkıcı gelir kimseyi sevemezsiniz.
© copyright 2005 - 2026