bugün

almanya'da yapılacak olan yarışma.
(bkz: başlık parsellemekte son nokta)
türkiye'den katılan şarkıcının şarkıyı türkçe mi yoksa ingilizce mi söylemesinin geretiğinin kamuoyunca aylar boyu tartışılacağı yarışma.
(bkz: eurovisionu takan tek millet türkiye)
ilk yarı bu skorla biterse finalin kapısı yarıya kadardan bir çeyrek daha fazla aralanmış olur. italya gattuso ve pirlo ile yunanistan'dan 12 tam puan alırsa bu onların terbiyesizliğidir. hamza yerlikaya da sonuçta çek rakibinden silkme de 5 tam puan almıştır. sebebi ise çok basit lüksemburgo'un yüzde 80'i türk vatandaşı. oradan 32 puan gelmeyecek te nereden gelecek.

gerçi halil mutlu'nun seçtiği şarkı avrupa'ya yalakalık olsun diye japoncaydı ama olsun.. gururumuz sen süreyya ayhan kop.. techno da söylesen,arap ezgili new age de söylesen önemli olan üçlük çizgisinden smaç yapmandı.. canımızsın..
2010 eurovision şarkı yarışması'nın birincisi olan ülkede yapılacak eurovision.
şebnem ferah'ın katılacağı yarışmadır. * *
geçmiş yıllarda düzenlenen eurovision şarkı yarışmalarından pek bir farkı olmayacaktır. yine politik oyunlar dönecek, yine biz babayı alacağız.
(bkz: http://www.facebook.com/#...id=99768199647&ref=ts)

harbiden yaratıcı...
almanya'da yapılacak yarışmadır.

(bkz: basliklari gecip entry parsellemek)
e hayırlısı artık diyeceğimiz yarışmadır.
yapılması son derece saçmadır.
bülent özveren'in şarkıları 1 kez dinlemesi ve eline verilecek bir çetele yeterlidir. şu şuna şu kadar, bu buna bu kadar diyerek işi çözecektir eminim.
bedük katılırsa açık ara kazanacağı yarışmadır.
yunanistan nın yine Türk örf adetlerini taklit ederek katılacağı yarışma.
bizi hayko cepkin'in temsil etmesi gereken yarışmadır. şarkısı da ingilizce olsun. böylece hem iyi müzik ve sahne şovu yapan birisiyle temsil ediliriz, hem de ülkemizdeki gayrimüslim azınlığa da güvenebildiğimiz mesajını veririz. o zaman 2012 eurovision yarışması kesin bizde yapılır.
şahin in katılmasını dilediğim yarışma.
(bkz: ağla yürekli çocuk)
(bkz: yeter lan yeter)
oylamada şarkı nın yanında görsellik ve hoş kızlara da oy atılabileceği ve atıldığı göz önünde bulundurulursa, 2011 eurovizyon a türkiye de dahil olmak üzere pek çok ülkenin güzel kızlarla katılacağı tahmin edilen yarışmadır..
tüm avrupanın yine siklemediği fakat türkiye'nin yine bi bok varmışcasına abartacağı yürovizyon yarışması.
Almanya'da, muhtemelen hamburg'da yapılacak olan yarışmadır.
Türkiye'yi kim temsil eder bilinmez.. **
türk kardeşlerimizin, organizasyonun yapılacağı salonun kapısında karaborsa bilet satarak ekmek parası kazanabileceği yarışma olacaktır.
hayko cepkin i görmek istediğimiz yarışmadır. ortalığın amına kor benden söylemesi.
almanyada düzenlenecek olan yarışmadır.
ingiltere daha doğrusu Birleşik Krallık'ın yine s.kine sallamayacağı yarışma olacağı düşünülmektedir.
bülend özveren'den "komşu komşuya veriyor" sözünü tekrar ve tekrar duyacağımız yarışma.
ev sahibi gibi olacağımız yarışmadır.
almanya ev sahibi olunca ev sahibi sayılmış olacağız*. ayrıca (#8213693) belirtmiş olduğum gibi tek kelimeden oluşan bir isimden şarkı, bir adet bayan şarkıcı ve etkileyici bir şovla bu iş olabilir. Ama baktım da, hayko'da bir başka olur yahu...
güncel Önemli Başlıklar