bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri42
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay3
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı6
- sertleşmeyi destekleyen gıdalar3
- ürememeyi seçenlere duyulan öfkenin sebepleri3
- tiktok gelmeden öncesini hatırlatan şeyler3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı2
- ona bir şey söyle17
- bıyık bırakmak3
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak6
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- iremga11
- beyazsemsiyeliyabanci48
- gülben ergen'in çok kaliteli şarkıcı olması2
- togg'a lpg taktırmak11
- beyazpenisliyabancı4
- yazarların çok üşenseler de yaptıkları şey2
- en sevilen meyveler5
- bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız2
- sibel can diyeti6
- çeteleşme2
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- schopenhauer'un kadın nefreti4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- meksika açmazı2
- barış manço'nun ölüm sebebi2
- venezuela başkanı rodriguez'in türkiye ziyareti2
- zaman baba7
- yagmurcu3
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip2
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı2
- aziz yıldırım13
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
- insanları mutlu etmek2
- yorgun mermi22
- sydney sweeney'in memeleri7
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- kezo saçından meslek tahmini yapmak2
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
- sistem patlamış8
- aberdeen2
entry'ler (56)
bir metalcore grubu. "Hot Mess" adlı şarkıları pek bi dinlenilesi ve eşlik edilesidir.
uzun süredir gecelerimden uzak olan öpücüktür.
herhangi bir küfür, argo kelime. çıtı pıtı, mini mini, çiçek gibi, tam bir hanımefendi kızlarımıza canımız feda. kızkızayken biliyoruz ortada am göt bırakmadığınızı ama erkeğin bulunduğu ortamda lütfen hanımlığınızı koruyun. *
iki sefer depresyona girdim hayatımda. ikisi de senden ötürü. ikisi de senin yokolmandan ötürü. tanrı yapmışım seni, kimse senden daha güzel değil, kimse daha güzel kokmuyor, ses tonu daha hoş değil, daha akıllı değil, gülüşleri senin gülüşünden etkisiz. sen her şeyin en mükemmelisin biriciğim. 8 küsür sene yakınlı uzaklı olduk. ama son 1 buçuk senedir toplasan 3 kere gördüm seni. Bazen ağlıyorum uyumadan yokluğunu düşünüp. Durulduktan sonra 1 buçuk senede hayatlar ne kadar değişir ben neden değişemiyorum diyorum. yeni insanlar yeni alışkanlıklar ortamlar kazanırsın, ben hep stabil adam. stabil ama dev bir zayıflığa sahip, sen zayıflığı.
iki sefer depresyona girdim hayatımda, ilkinde ergendim, sen bi süre yokoldun hayatımdan, ismini vücuduma kazıdım jiletle. ben sokak çocuğu balici değilim. jiletle ne işim olur. okuyan efendi adamın biriyim. çektiğim en değerli sızıydı jilet kesikleri. yıllar geçti bazen boş bulunup koluma bakıyorum, isminin bi ilk harfi bi de son harfinin azıcığının izi kalmış. ilk harfine geçmişim diyorum. son harfine sonum. böyle resmediyorum duygusal olarak. halbuki ben böyle biri değilim. ne romantiğim, ne sürrealist. ben sana karşı ben değilim biriciğim.
iki sefer depresyona girdim hayatımda, ilkinde ergendim, sen bi süre yokoldun hayatımdan, ismini vücuduma kazıdım jiletle. ben sokak çocuğu balici değilim. jiletle ne işim olur. okuyan efendi adamın biriyim. çektiğim en değerli sızıydı jilet kesikleri. yıllar geçti bazen boş bulunup koluma bakıyorum, isminin bi ilk harfi bi de son harfinin azıcığının izi kalmış. ilk harfine geçmişim diyorum. son harfine sonum. böyle resmediyorum duygusal olarak. halbuki ben böyle biri değilim. ne romantiğim, ne sürrealist. ben sana karşı ben değilim biriciğim.
mutlu ol yeter.
ben mastürbasyon yapmayı bi kaç sene evvel bıraktım.
alman davranışıdır.
absent light isimli 2013 albümlerinde bir şarkı vardır ki yürek dağlar. (bkz: a glimmer of hope)
beni zıvanadan çıkaran maçtır.
sayın yazarlar, kafayı yiyeceğim. yıllardır iddaa yaparım, basketbol iddaa'sına 1 hafta evvel başladım. bu maça üst vermiştim ve arada bir açıp izliyordum. bayağı kazmaydı iki takım da. üst verdim diye ikisi de atamıyordu resmen. neyse bir süre sonra limit olan 192.5 handikapın aşılmasına 3 sayı kala rahatladı içim, 1 dakika 40 saniye vardı. 3 sayı nedir yahu dedim atarlar. afedersiniz amına kodumun çocukları böyle beceriksizlik olmaz, o 40 saniyede 2 boş hücum yaptılar. kalan 1 dakikada beraberlikteydi oyun. kritik anlar olduğu için rolantiye aldılar... bense ekran başında kafayı yiyorum ulan atsana be lan atsana amın oğlu niye atmıyooooooooooooon diye salaş hareketler sergileyen oyuncuya çemkiriyorum. bi mola aldılar dönüşte 1.8 saniye kalmıştı. 1 sayı lazımdı bana şaka gibi. 96 96 idi maç. moladan sonra topu gayet iyi başlattı, adamın adını bilmem, aldı topu feykini verdi dengeli de zıpladı aha dedim giriyo (orta mesafeli bi şuttu) , resmen top gülleymişçesine acayip bi şekilde yatayda 0 derece açıyla gitti potadan tak diye düştü. sistem oynamıştım amorti dahi alamadım. şu an hiç yaşayasım yok uyuyacağım. hayatın aq
sayın yazarlar, kafayı yiyeceğim. yıllardır iddaa yaparım, basketbol iddaa'sına 1 hafta evvel başladım. bu maça üst vermiştim ve arada bir açıp izliyordum. bayağı kazmaydı iki takım da. üst verdim diye ikisi de atamıyordu resmen. neyse bir süre sonra limit olan 192.5 handikapın aşılmasına 3 sayı kala rahatladı içim, 1 dakika 40 saniye vardı. 3 sayı nedir yahu dedim atarlar. afedersiniz amına kodumun çocukları böyle beceriksizlik olmaz, o 40 saniyede 2 boş hücum yaptılar. kalan 1 dakikada beraberlikteydi oyun. kritik anlar olduğu için rolantiye aldılar... bense ekran başında kafayı yiyorum ulan atsana be lan atsana amın oğlu niye atmıyooooooooooooon diye salaş hareketler sergileyen oyuncuya çemkiriyorum. bi mola aldılar dönüşte 1.8 saniye kalmıştı. 1 sayı lazımdı bana şaka gibi. 96 96 idi maç. moladan sonra topu gayet iyi başlattı, adamın adını bilmem, aldı topu feykini verdi dengeli de zıpladı aha dedim giriyo (orta mesafeli bi şuttu) , resmen top gülleymişçesine acayip bi şekilde yatayda 0 derece açıyla gitti potadan tak diye düştü. sistem oynamıştım amorti dahi alamadım. şu an hiç yaşayasım yok uyuyacağım. hayatın aq
krediyi almalıdırlar. az da olsa para paradır. bu borcun verdiği bilinç okulunuzdaki başarılı olma zorunluluğunuzu size hatırlatarak fayda dahi sağlar.
sözlüklerin gerçekten başbelası olduğunu düşünen hükumetin herbir sözlüğe kasıtlı serpiştirdiğini düşündüğüm grup. twitterda trend yapar gibi burada başlık kasıyorlar. kaç yıldır sözlük okurum son zamanlarda gittikçe sayıları arttı.
i'm not ok. hundredth - restless
"o da demiş ki sus senin ağzını yüzünü sikerim orospu çocuğu." uzun süre skype iletimdi bu atasözümüz.
şunu keşfettim spotify sağolsun. https://www.youtube.com/watch?v=JZi_GvyyRs4
beni vurun ya.
fotoğraflarda elin adamını görmeye korkmaktır, kendine eziyet etmektir.
tarihten çok büyük nefret eden, dinlemekten konuşmaktan hiç mi hiç haz etmeyen ben'i değiştiren adam. müthiş bir birikime sahip hayran kalmamak elde değil. youtube'dan açıyorum konuk olduğu bir programı, yaklaşık 2.5 3 saat dinliyorum sıkılmadan. su gibi akıyor. muhterem.
amacı büyük israil'in kurulması olan ortadoğu projesinin akp hükumetiyle birlikte piyonlarından sadece biri. kürt değildir. yüzyıllardır süregelen fetih stratejisi böl ve yönet'i gerçekleştirmeye çalışan, bi hayli yaklaşanlardandır. milletimizin akıllı olması gerekmektedir. amına kodumun çocuğudur.
seven sevilir, siken sevilir.
fifa 13'te qpr ile açtığım kariyerde büyük başarılar yaşatan forvetim. maç kazandırırdı sağolsun.