bugün
- saraca silsüpüroğlu18
- saraca10
- öfke kontrol yöntemleri21
- kerhane tatlısı yiyelim mi diyen kız8
- recep tayyip erdoğan18
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- seçil erzana 550 bin dolar kaptıran zabıta16
- 2 aralık 2023 pendikspor'un verilmeyen 2 penaltısı10
- nordsjaelland'ın okunuşu15
- kaç km hız felakettir10
- mirarskaya12
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı9
- ne bakiyon la8
- online yazarlar ne yapıyor sorunsalı9
- sakal traşı olmak8
- yürümesi zevkli cadde ve sokaklar10
- kadın araba sürerken sağ koltukta oturan erkek13
- 9 aralık 2023 manyak olmaya karar verdim konseri10
- karton toplayan jojuk'un queen ravenna'ya yürümesi9
- hotchner from bau13
- fotoğraftaki memenin sahibi kız kim sorunsalı10
- pide yapabilen erkek21
- queen ravenna'nın kedisi8
- eski sevgiliye mesaj atimmi atmayimmi ikilemi12
- 40 yaş ve üstü adamların cinsellik peşinde koşması17
- sözlük erkeklerini zeytin sopasıyla dövmek10
- dilan dere'nin manzara paylaşımı13
- togg alır mısın8
- arkadaşlar gıcığıma gidiyorsunuz13
- çok yakışıklı bir beyden kokina almak12
- kızlara yaranmak için erkekleri gömen erkek16
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak14
- sözlük kızlarının şişko olması8
- şeyh şamil10
- sözlük akmıyor11
- saraca cinsiyet değiştirsin kampanyası10
- saraca abi bir şey soracağım10
- sözlükte hiç kimseye sulanmayan erkek yazar29
- hotchner from bau'nun beni donuzlaması8
- israil askerlerine türkiye den gönderilen içlikler12
- 12 aralık 2023 fc kopenhag galatasaray maçı8
- anne pizzası24
- bir gay erkek bir erkeği nasıl tavlar sorunsalı9
- müslümanların başarı sağlayabilmesinin tek yolu11
- karşı cinsle uzun uzun bakışma süreci8
- güzel kız götü görünce ne yapıyorsunuz16
- kralımız 0 0 7 kimleri adam etsin istersiniz13
- yahudilerin iyi insanlar olması11
- kapı tokmağının 2 bin lira olması11
- ölümlü dünya 230
- menuetin zekası13
bu hatundan kendine yar olmayacağını anladıysa hayırlı bir davranış yaparak ilgiyi gram gram kesmeye başlamıştır.
Belki de biriyle yeni sevgili olmuştur ve artık kesmiştir muhabbeti ya da başka kızlarla konuşmak onun ruhuna zarar veriyor ihanet etmiş gibi hissediyordur. Her şey olabilir.
Çok ilgileniyorsun denmiştir. Başıma geldi.
mikrofonu başkasının eline vermiştir.
Sikecek baska alternatif bulmus olan erkektir.
Ruh hastası olduğunuzu anlamıştır.
erkeklerin alayı bipolar olabilir mi?
ilerde başına ne geleceğini bilen erkektir. Aynı şeyleri görmeye başlayınca uzak durmaya başlar ve ilgisini keser.
En basit haliyle libidosu eskisi kadar yüksek değildir merak etmeyin kendi haline bırakın düzelir.
Başkası vardır. Başkası olmayınca köpek gibi peşinizde dolaşıp ilgi mabyağı ederler sonra hop başka dala.
sevgilisini hiç sevmeyen erkektir.
kadınlara zaman ayırmak zaman kaybı.yatırımı her anlamda kendine yapıcaksın.zaten sağları solları belli olmuyor bi gün sıcak davranır bir gün soğuk davranır anlamak mümkün değil.çok sıkıcı çok itici bu durumlar.
Onun ben ağzına s.. Ama yapmaz biliyorum.
Arı taktiğidir bu. Önce ilgiye boğarsın. Sonra birden çekersin kendini. Sonra o sana gelir. Çünkü ilgiye alışmıştır.
Diğer ihtimal ise rahatsız olduğu ilgiden kurtulur. Her türlü güzel bir şey.
Diğer ihtimal ise rahatsız olduğu ilgiden kurtulur. Her türlü güzel bir şey.
aniden de kesmezsin öküz, bi mesafe koy öyle siktir git. dengem bozuluyor benim böyle olunca. dengesiz bi puşttur.
işleri çok yoğun olabilir.
Çok uzun zaman önce başıma gelmiş olay. O zamanlar genciz tabi .d ben kafayı yerken benden birkaç yaş büyük arkadaşıma anlattım durumu salak gibi suçu kendimde arıyordum. Çocuk taktik uyguluyor çok klişe dedi. O an soğudum kendisinden, çünkü iki insan bir araya gelecekse işin içinde taktik plan strateji gibi abuk şeyler olmamalı bana göre, her şey o kadar doğal ve olağan gelişmeli ki, iki taraf da birbirinin büyüsüne kapılmalı (birbirilerine saygıyı kaybetmeden).
Başka bir sebep de kadının ilgiyi fazla vermesi sonucu erkeğin korkması, işin ciddiye bindiğini düşünüp topuklaması. Bizim de işin hafif tabirle şakasında olduğumuzu anlayamamaları, onları yakaladığımız an kafesleyip nikah masasına götüreceğimizi sanmaları.
Sonuç olarak bir erkeğin ilgiyi kestiğini anladığınız an, bir saniye bile beklemeden siz de ilgiyi kesin. Karşılığını almak veya almamak olmamalı bunun sonucu, yani ben kaçıyorum kovalasın gibi bir şey beklemeden yapın bunu, kendinize olan saygınız için yapın.
Başka bir sebep de kadının ilgiyi fazla vermesi sonucu erkeğin korkması, işin ciddiye bindiğini düşünüp topuklaması. Bizim de işin hafif tabirle şakasında olduğumuzu anlayamamaları, onları yakaladığımız an kafesleyip nikah masasına götüreceğimizi sanmaları.
Sonuç olarak bir erkeğin ilgiyi kestiğini anladığınız an, bir saniye bile beklemeden siz de ilgiyi kesin. Karşılığını almak veya almamak olmamalı bunun sonucu, yani ben kaçıyorum kovalasın gibi bir şey beklemeden yapın bunu, kendinize olan saygınız için yapın.
(bkz: piç kurusu)
ilgisini verebileceği bir başkasını bulmuştur.
Cevap basit.
Cevap basit.
ilgisine karşılık veren başkasını bulmuştur.
ülkelere göre kadınlar videosunun tekinde gördüm...
venezuallalı kadınlar direk bırakıyormuş. onların gözünde ilgisi olsa ilgi gösterirdi zaten bir erkek diye.
onlara denemeyin.
venezuallalı kadınlar direk bırakıyormuş. onların gözünde ilgisi olsa ilgi gösterirdi zaten bir erkek diye.
onlara denemeyin.
güncel Önemli Başlıklar