bugün
- tenis oynayan erkek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- su tabancasından su içen çocuk4
- sözlüğün kapanması4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey4
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- blackberry6
- karpuz yiyen erkek2
- sebahattin şirin14
- burçlara inanmak3
- anın görüntüsü15
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- çerçeve yasa23
- kalp krizi8
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- arkadaşlar bana müsaade2
- eksi oy alan tanımları siliyorum2
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- romelu lukaku7
- kırathanede one more cup of coffee dinlemek2
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- eski türkiye5
- profilini gizli tutma nedeni9
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- ultravesti tiribün liderinin gözaltına alınması3
- kova burcu2
- bu plak para eder mi3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- herkes öldüğü hal üzere diriltilecektir2
- numan kurtulmuş3
- aslolan fenerbahce dir andavalı4
- türk milletine kurulan pusu7
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın2
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- ipsala vs kapıkule2
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- mel melin palavra sıkması7
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet6
entry'ler (13)
daha fazlası olduğunda bile sizin yüzünüzden diye bağırmamışsanız bırakın yine bütün suçu sizin sansınlar.
kadınlar eğer ölümden sonra bir hayat varsa ben yine seni isteyeceğim diyebilecek kadar seveceği ve birlikte bu hayatı yeniden yaşamak isterim diyebileceği kadar mutlu olup mutlu ettiği bir erkek ister.
girdiğin her yerde ilk önce tavana bakmak. duvarla temas eden bir yatakta asla uyumamak. girdiğin her apartman numarasını aklında tutmaya çalışmak. hep olmasa da sayısı belirli şeyleri tekrar saymak hatta mümkünse dokunarak saymak. ve zamanla törpülenmiş bunun gibi şeyler örnek verilebilir. biraz yorucu olduğunu kabul ediyorum.
mutsuz olacağına duygusuz ol. rahat edersin.
çiçek büyütmenin bile zor olduğu bu şehirde umutlar büyüttüm yine güneşi bile göremeden.
rüyada fotoğraf çekip uyanınca galeride aramak ya da kaybettiğin şeyleri bulup uyanınca orada mı diye kontrol etmek hatta bunlarla da kalmayıp birine o sözleri söyledin mi yoksa söylemedin mi ikilemine seni sokan ve benzer bir dizi saçmalığı peşinden getiren durumdur. benim için yeni bir durum henüz bir zararını görmedim hatta kontrol edebilsem güzel olabileceğini düşünüyorum ama biraz yoruyor sadece. gün başımı yastığa koyunca başlıyor.
hayatında olmayacağın kimsenin aklında kalma.
acıya arsız olduğun ve ben artık iflah olmam diyip gözünü bile kırpmadan her şeye sırtını döndüğünde en ufak bir pişmanlık duyacak kadar bile duygun kalmadığı o an.
evleneceğin kişi aynı zamanda en iyi arkadaşın olursa pek arayışa girmeni gerektirmeyecek ve aslında pek de önemi kalmayacak kriterlerdir. sana sen olabilen, olduğu gibi kabul ettiğin ve olduğun gibi kabul gördüğün bir insanla geçen ömürde zamanı durdurmak istersin.
Türkiye için söyleniyorsa, ulaşamadığım bir kafanın cümlesidir. Genelde bir söz ile dolar bozduran yetmiyormuş gibi bozdurduğunda türk parasına değer kazandıracağını düşünen (deneyen) tipler, bu cümlenin ardına dış borcumuz kapandı demezse gece gözlerine uyku girmez.
Tartıldığında ayrılıktan elli dirhem eksik gelen şey.
Deney hayvanları yerine kullanılması gereken insanın davranışıdır.
Genelde olmaz. Büyük bir yetinme vardır olmamasının altında. Biri herkesin yerini doldurur bazen ve bununla yetinir başkasına gerek duymazsın.