bugün
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri27
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala15
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v22
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi16
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi22
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz27
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- anın görüntüsü14
- vatan haini nasıl olur28
- ak parti anketlerde önde26
- yarın denize girecek olmam9
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- küresel13
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat21
- künefe bağımlılığı11
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- en son ne yediniz11
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8

entry'ler (480)
Korkunç olmayan fakat kendini izlettiren, surekli telif sorunları yüzünden bir turlu izleyemedigim dizidir.
8.sezonu izleyebilecegim bir yer bilen varsa; Nerde lütfen söyleyin.
8.sezonu izleyebilecegim bir yer bilen varsa; Nerde lütfen söyleyin.
Biyoloji dersinde erkeklerin de memeli canlilar olduguna inanmak istemeyen arkadaslarim olmuştu. Inandirmak icin bayaa ugrasmistik.
"Bakın biz de meme yok ki" "nasil ya?! Simdi biz memeli miyiz?"
He bi de sakatatin ne oldugunu bilmeyen bi kız vardı. Sakatat ne diye sordu. Biz de Sakat atlari kesip yiyorlar onlara da sakakat deniyor dedik. Ciddi ciddi inanmıştı.
Bir de yine biyoloji dersinde gozetmen bulamayinca müdür yardimcisini dikmislerdi sinavda basimiza. O da sinav kagitlarindan birine adını nihat doğan olarak yazıp sorulara sacma cevaplar vermişti. Hoca çıldırmıştı tabi. Sonra bunu müdür yardimcisinin yaptigini ogrenince bi anda komik gelmeye başladı hocaya da.
"Bakın biz de meme yok ki" "nasil ya?! Simdi biz memeli miyiz?"
He bi de sakatatin ne oldugunu bilmeyen bi kız vardı. Sakatat ne diye sordu. Biz de Sakat atlari kesip yiyorlar onlara da sakakat deniyor dedik. Ciddi ciddi inanmıştı.
Bir de yine biyoloji dersinde gozetmen bulamayinca müdür yardimcisini dikmislerdi sinavda basimiza. O da sinav kagitlarindan birine adını nihat doğan olarak yazıp sorulara sacma cevaplar vermişti. Hoca çıldırmıştı tabi. Sonra bunu müdür yardimcisinin yaptigini ogrenince bi anda komik gelmeye başladı hocaya da.
Bana arkadaşıni söyle sana kim olduğunu söyleyeyim atasözünü anlamam çok zor oldu. Ona arkadasimi soyledigimde benim kim oldugumu mu yoksa arkadasimin kim oldugunu mu soyleyecek diye düşündüm uzunca bi zaman.
Yalan-Candan Erçetin
Dünyada ölümden başkası yalan çünkü.
Mesajı verip gidelim.
Dünyada ölümden başkası yalan çünkü.
Mesajı verip gidelim.
Genelde entrylerini okuduğumda kimmiş bunu yazan diye baktığım yazardır.
Iyi yazmalar.
Iyi yazmalar.
Yumurta. Yaz kış farketmez. Her an yiyebilirim. Yaninda patates kızartması da varsa efsane olur.
Cihat yapıyor sanki mubarekler. Ulkeyi sela ve ezanla kurtaracaklar. Ben de muslumanim ama anlam veremiyorum. Dini duygulari yeterince kullanmadiniz mi zaten. Resmen trajikomik.
Edit: ölenlere okunuyor diyenler var. Bu ulkede ne bombalar patladi ne sehitler verildi. Nerdeydi o zaman sela sesleri?
Edit: ölenlere okunuyor diyenler var. Bu ulkede ne bombalar patladi ne sehitler verildi. Nerdeydi o zaman sela sesleri?
Elinin altında tank varken ateş açmak yerine teslim olmak askerin vatana baglılıgını onurunuru gösterir, askeri linç etmekse ihanetin nankörlüğün şerefsizliğin ta kendisidir. Hani cahillik olur da bu kadar olmaz.
Hâlâ çıkıp isimsiz kahramanlar diye gazı veriyorlar. Cumhurbaşkanı sanki miting yaparmişcasina açıklama yapiyor.
O 20 yasında emir altindaki ne oldugunu anlamayan masum vatan evlatlarına yaptiginiz gunahin bedelini nasil odeyeceksiniz. Terorist gruplarin saldirilarina bu kadar tepki gostermediniz. Allahınızdan bulun zira bu ulkede adalet çoktan çöktü.
Hâlâ çıkıp isimsiz kahramanlar diye gazı veriyorlar. Cumhurbaşkanı sanki miting yaparmişcasina açıklama yapiyor.
O 20 yasında emir altindaki ne oldugunu anlamayan masum vatan evlatlarına yaptiginiz gunahin bedelini nasil odeyeceksiniz. Terorist gruplarin saldirilarina bu kadar tepki gostermediniz. Allahınızdan bulun zira bu ulkede adalet çoktan çöktü.
Bazen uykum olmadığında uyuyabilmek için ağlıyorum.
Sözlükteki insanlara güvenmek olabilir. Sonu genellikle hüsran.
Atv'de Emre Altuğ tarafindan sunulan yarışma programıdır. Konsepti benim çok hoşuma gitti.
Şöyle ki; Bilinen sorularda kazanilan paranin yarisini soruyu bilen kisi alıyor diger yarisini diger 9 yarismaciya paylastiriyor. Her yarışmada olduğu gibi bu yarişmada da bazı yarışmacılar gıcık, adaletsiz davranabiliyor ama paralar eşit dağıtılsa da pek mantıklı olmazdı zaten. Ayrıca herkes yarışmacı koltuğuna oturuyor ve sonuçta kendince adaleti saglayabiliyor. Yarışma sonunda kazanilan paralar da hafife alinacak miktarlar değil.
Şöyle ki; Bilinen sorularda kazanilan paranin yarisini soruyu bilen kisi alıyor diger yarisini diger 9 yarismaciya paylastiriyor. Her yarışmada olduğu gibi bu yarişmada da bazı yarışmacılar gıcık, adaletsiz davranabiliyor ama paralar eşit dağıtılsa da pek mantıklı olmazdı zaten. Ayrıca herkes yarışmacı koltuğuna oturuyor ve sonuçta kendince adaleti saglayabiliyor. Yarışma sonunda kazanilan paralar da hafife alinacak miktarlar değil.
Keşke tekrar başlasa dediğim programdır. Bazen seviyesiz yarışmacıları olsa da kaliteli ve konsepti iyi olan bir programdı.
görsel
Biz adanada kebabin yaninda bulgur pilavi yemiyoruz arkadaslar öyle kebaplara itibar etmeyin.
Görseldeki gibi salatalarla (görselde olmasa da fındık lahmacun ve çiğ kofte de dahil) birlikte ikram edilir adana kebap.
Biz adanada kebabin yaninda bulgur pilavi yemiyoruz arkadaslar öyle kebaplara itibar etmeyin.
Görseldeki gibi salatalarla (görselde olmasa da fındık lahmacun ve çiğ kofte de dahil) birlikte ikram edilir adana kebap.
Şu an ölüm Yadigarları bölümüyle kanal d'de yayinlanan filmdir.
Ve Ben galiba yine dobby'nin ölümü için yas tutcam.
Ve Ben galiba yine dobby'nin ölümü için yas tutcam.
Kilo aldığı gerekçesiyle victoria secreta alinmayan güzel mankendir.
Başıma bir iş gelmeyecekse ben baklava diyorum. Cevizli olsun.
Aynı şeyi defalarca düşünmekten, aynı şarkıyı defalarca dinlemekten pek de farklı değildir.
Seviyorsan git izle bence.
Seviyorsan git izle bence.
Bekletilmek.
Edit: entryi girdikten sonra bekletildim arkadaşlar, hayat bana ne anlatmak istiyor olabilir?
Son pişmanlık neye yarar editi: Hayat bana kaç git kurtar kendini demiş arkadaşlar. Ben bunu iş işten geçtikten sonra farkettim.
Edit: entryi girdikten sonra bekletildim arkadaşlar, hayat bana ne anlatmak istiyor olabilir?
Son pişmanlık neye yarar editi: Hayat bana kaç git kurtar kendini demiş arkadaşlar. Ben bunu iş işten geçtikten sonra farkettim.