bugün
- bana gel film izleriz diyen erkek10
- günlük tutan erkek14
- simko317
- açlık krizi nasıl bastırılır6
- sarapci koala7
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi15
- hewal ebo9
- ümit özdağ6
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü6
- günde iki paket sigara içmek3
- sudekiray5
- 36 yaş3
- durmazlar çetesi4
- akşam çayı2
- 12 eylül 19912
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- can sıkıntısı2
- kamos5
- tai lung16
- sözlüğün bok olduğu gerçeği3
- recep ivedik'in çocuklara kötü örnek olması2
- sur da sırtından vuruldu bordo bereli seçkin çil2
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
- kemalizmin yıkılması4
- ingiliz ajanları2
- futbol24
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- türk ırkçısı4
- ergen milliyetçiliği2
- cansever16
- milliyetçilik2
- insan sevmemek2
- şarkılarım dağlara4
- heybeliada ruhban okulu4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
- okan buruk6
- tom barrack4
- türkiye halkı3
- hakan altun3
- kürtçülük3
- ultraslan lideri sebahattin şirin'in gözaltına alı4
- özgür özel5
- ferit kaya2
- her haltı yapıp mağdur edebiyatı yapmak2
- en güzel ciğer kebap2
- gocunun freddy travması6
- ikinci abdülhamid4
- dinsiz milliyetçilik4
- insan2
- victor osimhen8
entry'ler (22)
umarım finaldede yüzümüzü güldürür. bundan böle euroligde daha fazla türk takımı görmek dileğiyle.
para. bı kısım insanların daha çok zengin olmak için cebine üç kuruş daha fazla girmesi için insanların ölmesine göz yumması. islamdandır diyen maldır islamı bilsen diyemezsein.
Safkan ÖKÜZ.
iyidir hojdur normali bu olmalıdır.yemek sadece kadının görevi olmamalıdır.
Biraz da o kesimden oy toplayalım düşüncesi.
Emefö. Hiç em ef ö diye ayırarak okumak aklıma gelmemişti.
Mhp düşüncesinde biri değilim ama kadınların siyasette olmasını daha çok isterim meral hanıma paralel diyolar ama bilemiyorum tabi.
Çok uyuyan biri değilim fakat 4 saat yetmez yetemez. insan ömrünün yarıya yakınını uyuyarak gecirdiğini düşünürsek 4 saat uyuyanlar baya zamandan kazanmış oluyolar.
Güzel ülkemin çılgın insanları.
'medeniyet' dediğin tek dişi kalmış canavar...
erkekler çok kadınsılaşmadı mı ya küpe babet çorabı dapısdar pantolanlar ...
la adamlar çin seddinin yapılmasına sebep olmuşlar olaya burdan bakmak çok mu zor ?
çok sahte durması bi yana ayıp be karın atlıyo silahın önüne sense git gazetecinin ardına saklan.
saat 20 den 24 e kadar dizinin bi bölümü. bütün oyuncular dizi süreleri çok uzun diye ağlıyo abi oynayan sizsiniz oynama oynamaya indirtin dizi sürelerini ve seneryo illaki bi aşk üçgeni. yaratıcılığımız yok demekki çıkmıyo farklı bi yapım. işler güçler vardı o da izlenmedi demekki.
oy verdilerse ölsünler gibi bi zihniyet görüyorum ama keşke insanların yaşadıklarına da birazcık üzülseniz. gerçekten ülke olarak güçsüz olduğumuzu görüyorum adamlar bildiğin ülkeyi vuruyo ve biz bi şey yapmıyoruz. türkiyenın türkiyeden başka dostu yok ki görüyoruz içimizden birileri de seviniyo kilis vuruluyo diye Allah sonumuzu hayır etsin.
elli kuruş yada çok sıfırlı hali sıfırlar bi ara atıldı ama ...
bi tık daha büyük liderlik vasfı olanı yok muydu. muhalefetin güçsüzlüğü hükümetin kendini daha az geliştirmesine sebep oluyor
dar kıvrık paça pantolan ve babet çorabı giyen erkek.
öğretmen çocuğun ilk örnek aldığı kişidir. benim ilkokul hocam sıra dayağına çekiyodu bizi. ben yine çalışkanlardandım az dayak yedim bide hoca kadındı. şuan düşünüyorum da hangi hakla bize dokunabiliyodu küçüğüz tabi bi şey diyemiyoruz . lisedeki hocaları da gördük onlardada iş yok. üni de görüyorum öğretmenlik okuyanları çoğu hayattan beklentisi olmayan rahat iş diye öğretmenlik yazan insanlar. iyi olan hoca 3000 den de fazla alsın ama boş hoca o kadar çok ki.