bugün
E
emryldz5 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
E
emryldz5 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
emryldz5 yıl önce
anın görüntüsü
E
emryldz5 yıl önce
anın görüntüsü
E
emryldz5 yıl önce
galerindeki en son resmi at
Güzel seçim yapmışım. Bunu duvar kağıdım yapıcam. (img:#1495690)
E
emryldz5 yıl önce
pınar gültekin
Ne yazık ki ormanlık alanda ölü bulunmuş ve eski erkek arkadaşı cinayeti itiraf etmiş...sabah sabah yine içimiz karardı...içini daha da karartmak isteyen “ensonhaber.com” isimli internet sitesinde bu haber için yapılan yorumları açıp okuyabilir.
E
emryldz5 yıl önce
bolu da ata tecavüz edilmesi
cehape belediyesinin olduğu yerde yine skandal bir hayvana tecavüz olayıdır. https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/boluda-ata-tecavuz-etti
E
emryldz5 yıl önce
geceye bir gif bırak
(img:#1288807)
E
emryldz5 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
E
emryldz5 yıl önce
2011 2020 arası tanınmış sözlük yazarları
uludağ sözlüğe kayıt olduğum zamanlardan bu yana tanıdığım ve benim gözümde tanınmış olan yazarlar listesidir. listede yazmayı unuttuğum dostlar olabilir. kusura kalmasınlar onlarıda ekleriz. (bkz:kukla) (bkz:obiwankenobi) (bkz:koministimam) (bkz… devamını gör
E
emryldz6 yıl önce
çocuk yetiştireceklere tavsiyeler
bence en önemlisi terbiye ve dünya görüşü. ne bileyim şimdiki çocuklara bakıyorum örneğin mesela geçen gün yolda yürürken küçücük çocuk bana küfretti ve kaçtı~tamam zaten öyle sert bi mizacım yok~ ~swh~ sonra mesela yine geçen gün su balonu sıyırmışt… devamını gör
E
emryldz6 yıl önce
yeşilçam ın en güzel kadını
kesinlikle en güzeli. (bkz: gülşen bubikoğlu )
E
emryldz6 yıl önce
kadın ayağı
topukları kabuklaşmış ise oldukça iğrençtir.
E
emryldz6 yıl önce
gereği düşünüldü diye başlayan düğün davetiyesi
malum ülke insanının bastırdığı ilginç davetiye. (img:#2050675)
E
emryldz6 yıl önce
birtakım güçlerim var ve bu güçlerimle sizi üzerim
tedirgin edici tehditvari bir soylem. agam bizimle dalga geciyir.
E
emryldz6 yıl önce
ruh eşini beklemek
Gerekirse ölene kadar kendimi koruyacağım ve onu bekleyeceğim. Belki o da bekler ve kavuşamayız ama en azından ona olan sevgime ihanet etmemiş olarak ölürüm. umutsuzluğa düşmüyorum çünkü bazı sevgiler bu dünya'da yaşanamayacak kadar büyük olur. Hem e… devamını gör
E
emryldz6 yıl önce
siyah maske takanlar
bende var o maskeden. eczaneden aldığım günlük maskeler bitti, zaten haftada 1 gün dışarı alışveriş için çıkıyoduk, çıktığımızda da tek kullanımlık maskeler oluyordu yanımızda ama onları da kullanıp attığımızdan dolayı siyah maske almak durumunda kal… devamını gör
E
emryldz6 yıl önce
eksi verilmeyecek entrye eksi veren tip
sözlükteki mal oranını ortaya çıkaran tiplerdir. bunların beyinleri bile yoktur. klavye başında yaşayan gerizekalılardır.
E
emryldz6 yıl önce
yavşak eveti
yarışmalarda, reklamlarda, pazarlarda gördüğümüz evet çeşididir. "evveeeeatttt yarışma başlıyor, evvvaat doğru cevap, evvvveet sabah topladık daha" tarzında söylenen evetlerdir.
E
emryldz6 yıl önce
herkesle iyi anlaşan insan
samimiyetsiz insandır. hayır yahu olamaz bir insan herkes ile iyi anlaşamaz mümkünü yok. bir ibnelik var o işte. ben tanıdığımın ikinci günü insanlara çemkirdiğimden midir nedir bu herkesle iyi anlaşan insanı kıskanıyorum nasıl oluyor da tahammül sev… devamını gör
E
emryldz6 yıl önce
görsel numarası sallamak
(img:#186362)
E
emryldz6 yıl önce
suriyeliler gidince koronanın gelmesi
Ortada olan gerçektir. Suriyeli kardeşlerimiz bu ülkenin resmen nazar boncuğu olmuş haberimiz yok. Evet.
E
emryldz6 yıl önce
suriyeliler gidince koronanın gelmesi
Ortada olan gerçektir. Suriyeli kardeşlerimiz bu ülkenin resmen nazar boncuğu olmuş haberimiz yok. Evet.
E
emryldz6 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
© copyright 2005 - 2026