bugün
- sözlükte flörtleşmek15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- türk müsün6
- normal sozluk7
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır3
- mavi gözlü erkek4
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- azgın türbanlı10
- sözlükte dertleşme3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl6
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- dünyanın en kısa fıkrası4
- yaşlılara moruk demek4
- uçağa binmek3
- evlenmekten korkmak10
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- küfürlü konuşmak2
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- pazartesi diyete başlıyorum3
- alttaki yazara aşık ol11
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- nermin3
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- el alemin köpekliğini yapmak2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- velvet ile revani yemek7
- sözlüğün kahve olması12
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- gerdek namazı10
- olgayella2
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- manifest2
- senegal7
- izlenmiş en kusursuz film5
- qazi muhammed3
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- deniz göktaş17
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
entry'ler (4)
goran dukic başyapıtı olan güzel bir film.
intihar edenlerin kendi aralarında kurduğu bir dünyada yeni intihar eden zia(bence ziya) ve mikal'in hastanede gözlerini açıncaya kadar ki hayat akışları diyebiliriz.
filmde zia ve mikal kibritle sigarayı yaktıktan sonra kibrit havalanır ve gökyüzünde bir yıldız oluverir bu mucize sadece ikisinde olması bence ikisininde ölmemiş olmalarıdır. çünkü filmin başka yerinde mikal 'neden ölülerin gökyüzünde yıldız yok.' der.ben bunu anladım ve bu sahne çok hoşuma gitti.
intihar edenlerin kendi aralarında kurduğu bir dünyada yeni intihar eden zia(bence ziya) ve mikal'in hastanede gözlerini açıncaya kadar ki hayat akışları diyebiliriz.
filmde zia ve mikal kibritle sigarayı yaktıktan sonra kibrit havalanır ve gökyüzünde bir yıldız oluverir bu mucize sadece ikisinde olması bence ikisininde ölmemiş olmalarıdır. çünkü filmin başka yerinde mikal 'neden ölülerin gökyüzünde yıldız yok.' der.ben bunu anladım ve bu sahne çok hoşuma gitti.
valide komşuya gider ve bana beşikteki kardeşini salla der bende hiç sevmem sallamayı(başka bişeyi değil haa beşiği) neyse bi taraftan beşiği sallıyor bir taraf tanda tv izliyordun bir süreden sonra sallamaktan kolum yoruldu çünkü kardeşim ağlıyordu hemen bir beyin fırtınası ve ocağın telini getirdim(yadigar bi ocağımız vardı telli kopmuştu peder yeni tel almış ama daha takmamıştı..)işte o tellin bir ucunu beşiğe diger ucunuda kapı koluna bağladım uzanaraktan kapıyı hareket ettiriyordum bu sayede sırt üstü uzanıp tv izleyebiliyordum bir süre sonra valide aniden kapıyı çarparak girer ve o çarpmanın etkisiyle küüüttt beşik devrilir valide onun şokunu üzerinden atamadan 20cm teli 2metre şekline geldiğini görünce sinirlendi ve peşime verdi ben tabikii vıııınnnn dışarı ama bunun akşamıda var dimi..
akşam babam duyunca yaptıklarımı koptuğunu görmüştüm mm halbuki ben kendimi okkalı biii dayağa hazırlamıştım ama...
akşam babam duyunca yaptıklarımı koptuğunu görmüştüm mm halbuki ben kendimi okkalı biii dayağa hazırlamıştım ama...
yetkili servis ve bayii kapsama alanı en yüksek olan dayanıklı tüketim malları üreticisi.
ekmek kapımız arçelik ve (bkz: arstil)
ekmek kapımız arçelik ve (bkz: arstil)
sınırda bekliyor ve başka diyarlara gitmek istiyorsan ve eğer sana sınır kapısını hiç düşünmeden açıyorsa bakire değildir.
ama propaganda filminde de gördüngün gibi bu işi sınırdaki telleri geçmeyecek şekilde yapanlarda var.( (bkz: meltem cumbul) & (bkz: rafet el roman))
ama propaganda filminde de gördüngün gibi bu işi sınırdaki telleri geçmeyecek şekilde yapanlarda var.( (bkz: meltem cumbul) & (bkz: rafet el roman))