bugün
- kolye140
- cep telefonu16
- nokia15
- rüzgar11
- kader4
- lale13
- cadılar bayramında ne olacaksınız18
- sen kimsin sorusuna 3 kelimelik cevap ver10
- medine2
- var olmak için ne yaptınız12
- kuş5
- 17 ekim 2026 gençlerbirliği galatasaray maçı21
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- billie eilish'in memeleri7
- gece gece sinirlenmek4
- fil9
- mavi4
- yüzde 50 burslu psikoloji bölümü kazanmak12
- at6
- rüzgar türbini2
- kaplan17
- duayı bencil bir iş haline getirmek5
- evi ev yapan şeyler14
- sözlük obezlerinin fotoğrafları10
- flamingo3
- aslan15
- güne psikolojik bir tespit bırak4
- dua6
- türk dizi tarihinin en kötü oyuncuları2
- sevgili nedir7
- brezilya7
- türkiye'nin kıymeti bilinmemiş şarkıcıları2
- tabiat4
- gül7
- bileklik19
- başka birinin ayağını yalamış erkekle evlenmek7
- z kusagi4
- istanbul esnafına selden 80 milyon tl destek3
- kötüyü alaşağı etmek4
- öğretmenlerin kravat takma zorunluluğu2
- ilkokul bebesine türbanı savunmak65
- anın görüntüsü22
- yogartiksen39
- pıtı atma4
- netflix asaf dizisi3
- cemil tugay6
- ankara8
- 17 ekim 2026 fenerbahçe alanyaspor maçı9
- dizel araba yüzünden hayattan soğumak3
- elma5
entry'ler (76)
Kan bağışı yapmak yerine kahrolsun pkk yazan tiplerdir.
Çocuğunu pencereden aşağı sarkıtması.
iftar vakti kızın bacağına kalçasına hatta ve hatta kolunun en ince ayrıntısına kadar bakan sözde müslümandan daha fazla birsey düsünemedim.
o vahşi ve saldırgan bildiğimiz juve taraftarı 2006 2007 yıllarında takımları şikeden küme düsürülünce onuruyla içine kapandı.sustu.hatta bir serie b maçında juve taraftarları 'sizler cezanızı çekene kadar bu ağızlar açılmayacak' diye pankart açtılar. fenerbahçe taraftarı ise şike olayından sonra ikiye ayrıldı.ilk taraftar toplulugu hala fenerbahcenin şike yaptığını idrak edemedi ve olayı kavrayamadı. ikinci kısım taraftar toplulugu ise aziz baba degil mi parası var herhalde yapcak hehehe moduna girdiler. herif metristen padişah gibi alındı. yani gurur farkı.
bakışlarında ki o masum utangaçlık..
Kuka oynarken kaybolmaktır , taso yüzünden kavga etmektir, teravih namazı esnasında camiye torpil atmaktır hatta bir bok var gibi ! kanalizasyona girmektir. Kısaca hayatı yaşamaktır. Ilkokulda iphone ile dolaşmak değildir.
gece gece güldürmüstür. http://inciswf.com/chfiq58r.swf
Herkese göre degisebilir ama bana göre özel hayatın orospu olması. Benim kiminle nerede ne yaptığım benim ve benim en yakınlarımı ilgilendirir. 500 kişiyi değil.
insanın içini bir hoş eden the veils şarkısı dinleyin dinlettirin. gece gece ne güzel de gidiyor.
Yolda kendimden uzun bir kız görünce psikolojim bozuluyor sanane lan elalemin kızının boyundan. (bkz: 1 82)
Galatasaray ın 2012 2013 sezonu öncesi defansa yaptığı müthiş transfer. Doğrudur galatasaray ın tüm defans milli takım oyuncusuydu (hatta yedek gökhan zan bile) ama bu takım 3 4 kulvarda mücadele edecek. Gayet iyi transfer.
Soad dinleyin.
türklerin genelde tercih etmeyip 'ben vitessiz arabaya araba demem' mantığında olduğu yurtdışında ise gayet revaçta olan araba çeşidi..
San marino.
özellikle fifa 12 oyununun müziklerinde dikkatleri üzerine çeken daha önceden pek tanınmayan alman şarkıcı. http://www.youtube.com/wa...v=gBtEm3uPzZ0&ob=av2n
Benim gibi sakar ise ekrana kan sürülmeli.
Spor programlarında dal daşşak muhabbetlerinin döndüğü ayrıca amk adında spor gazetesi olan ülkedir.