bugün
- dansöz izleme keyfi12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- uzak durulası insan modelleri5
- aziz yıldırım12
- enayimiknatisii36
- ismail kartal9
- yarın kpssye girecek yazarlar8
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- insan olmaya ceyrek kala26
- online listesinden manita beğenmek7
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması6
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- kerem aktürkoğlu8
- geceye bir söz bırak8
- hangi renksiniz17
- fusya semsiyeli yabanci8
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- evde dondurma yapmak5
- anın görüntüsü24
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- limonlu dondurma4
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- sözlükteki şer çetesi12
- milan skriniar5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- ragnarın memeleri5
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- s'i l v'e r m'i s t29
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- gocu50
- flat white3
- seri eksici6
- beşiktaş8
- sözlükte herkesin avcı olması12
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı5
- sözlükteki zorbalar12
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- tolga sarıtaş2
entry'ler (102)
O bırakma sürecinde psikolojik sorunlar yaşamaktır.Sonunun olmadığını düşündüren karamsarlık ve eksiklik hissi sonucunda yaşadığın bütün acıları ve sıkıntıları hiç yaşamamış gibi geri başlamaktır.iradeli ve kararlı olmadığını düşünenler için denemesi olumsuz bi sonla biten bir denemedir.Düzenli içmek daha sağlıklı ruhsal açıdan.
fizy akustik müzik listesi.
zeytinyağlı olsa da yesek milli yiyecekler arasındadır.
insansız düşünce sahasına iniş yapmak bulutların üstüne ev yapmak gibidir.
yorulmuş insan atasözü.
yorulmuş insan atasözü.
erkekler insan mıdır?
Gir çık usandık bunlar doymadı. Talebidir
Eşim içimi yansıtan biri olursa neden olmasın.Severek her şey yaparım onla.
etrafındaki salakalarin arttığını fark et.
insan kılı
Dar görüşlü her şeye beton gibi karşı olan kendini begenmis şebek insanlar.
Dar görüşlü her şeye beton gibi karşı olan kendini begenmis şebek insanlar.
Allah rahmet eylesin. Öldü ise...Geçmiş tarihte nasıl bi siyasetçi olduğunu duyar arada izlerim pek sevilmez ama partisinin başında ondan sonra gelen kişiden daha onurlu ve vatan sever biri olduğu kanısındayım.
Evde çorba yapmayı düşünürken,Karadeniz mutfağı nereden çıktı yaa.Bütün iştahım pufff..
Ya bi önce neye inandığınızı sorgulayın. Allah'a(kainatın sahibi,senin de öyle haa hemen kendini özel é çıkarma) yoksa onun yarattıklarının oluşturduğu ideolojiye mi.
Irkımızı sevelim koruyalım sonuna kadar,şanlı bi geçmişimiz var da bu değerlendirmeye göre kişiler arası ayrım yapmayın.Bu devirde herkesin kafası bilgi toplayabiliyor,ahlaklı da olabiliyor.Biz varya bu kelimelerle sesimizi tüketirken millet namaz kılıyor,aya çıkıyor,ülkesini geliştiriyor.Bu mu senin vatan sevgin anca konuş.Kitap oku kitap.
Senin kendine ezberlettigin konuşmaları herkes biliyor.Faklı sonuca çıksın artık şu konuşmalarınız.
Irkımızı sevelim koruyalım sonuna kadar,şanlı bi geçmişimiz var da bu değerlendirmeye göre kişiler arası ayrım yapmayın.Bu devirde herkesin kafası bilgi toplayabiliyor,ahlaklı da olabiliyor.Biz varya bu kelimelerle sesimizi tüketirken millet namaz kılıyor,aya çıkıyor,ülkesini geliştiriyor.Bu mu senin vatan sevgin anca konuş.Kitap oku kitap.
Senin kendine ezberlettigin konuşmaları herkes biliyor.Faklı sonuca çıksın artık şu konuşmalarınız.
game of thrones....
Diğerleri bunun kadar uzun surmediginden mi bunun yeri ayrı.
Diğer diziler de söylendiği gibi...
Diğerleri bunun kadar uzun surmediginden mi bunun yeri ayrı.
Diğer diziler de söylendiği gibi...
Bilmiyorum yine aynı yaşardım ama daha umursamaz olurdum ve bi o kadar özgür.Farkında olmadan sorunumu söyledim be..Teşekkürler bu başlığı açan-cım.
Valla o zaman şunu söylim.Dün watsap grubuna sana attığım mesaja neden cevap vermedin de yunus a cevap verdin.Derdin ne kızım senin...Acık insan ol yaa.Adam gibi yürüyoruz işte 60 kişi anladı sen anlamadın mı.Ay......
elma ,çilek, muz ,siyah hurma....Hepsini desek?Seviyoruz biz manavlar birliğini abi.Sevmeyen vitaminsizler düşünsün.
nüfusun hızla artması gerek dostum.Çin uçuyor.Ondan yani başka bi neden yoookkk.
Birilerine elbet muhtaç olursun ama muhtaç olduğun kişi bunu fırsat bilip seni o halde görmekten zevk alıyorsa.Para her şey dostum ve bunu yaşamış biri olarak para huzur veriyor.Fakır değilim insanlar iyi gün dostu.
Birinin bana belli etmediğini sanarak yalan söylerken samimi davranması.O mimikler varya kes at paça yap onları denize dök..Köpekler bile yemez onları.
Çoğu zaman iyi olmayan ama bazı zamanlarda kesinlikle olması gereken bi durum.