bugün

beşiktaş

20 Kasım 2010 cumartesi günü konyaspor - beşiktaş maçında hiç yapmadığım birşeyi yaptım. ilk yarı bitince doğru televizyonu kapattım ve ikinci yarıyı seyretmedim. halbuki takım inönüde konya gibi mütevazi bir takımı 2-1 yeniyordu, ve ikinci yarı bunu pekala koruyabilirdi.

Sistemi konuşmaya gerek yok, beşiktaş inönüde konyasporlu bir futbolcuya 65 metre top sürdürtmez, beşiktaş `ın futbolcusu top sürenin bacağını kırar gene o şutu çektirtmez. beşiktaş konya gibi bir takımla kendi sahasında ite kaka top oynamaz. Basar rakibinin beline, alır hakemi kucağına türbünlere oynar, averaja oynar. Gelinen nokta oynanan futbol rezalet, evet tek kelime ile rezalet.

Sen nobre efendi, kontrat zamanı hiç utanmadan milyon eurolar istiyorsun, sen holosko efendi hiç mi yüzün kızarmıyor, tabata seni buralara getirip hem seni, hem beşiktaş`ı rezil edenler hiç mi utanmıyor. Bobo 3 milyon euro istiyorsun, hulk 600 bin dolara oynarken sen hangi yüzle zam isteyeceksin.

ben aylık 50 lira veriyorum lig tv ye, futbol mu var, soruyorum siz futbol oynuyorsanız, beğenmediğiniz alman liginde ne oynanıyor. Ben barcelona gibi oynamanızı beklemiyorum. ben sadece futbol seyretmek istiyorum. aklınızı başınıza alın falan demiyorum artık. Transfer falan istemiyorum. Düşün bu takımın yakasından, yiye yiye bitiremediniz.

Ve son olarak Beşiktaş taraftarına...

Cebindeki bütün parayı sevgilisine ufak bir hediye alır gibi bilete yatıran beşiktaş taraftarına...

Yazık bağırmayın artık gücüne güç katmaya geldik diye, bağırmayın artık kartal gol gol diye. Ne yazık ki yosun bağlamış duvarlar sizin isteklerinizi yapamaz.
© copyright 2005 - 2026