bugün
- anne pizzası10
- en gıcık olunan şoför tipleri12
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- popkek yiyen erkeğin namusu4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak9
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- trileçe7
- giysi fiyatlarının uçması8
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- dinci ve müslüman kavramları2
- putin türkmüş11
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- türk vatandaşları türktür9
- ismet gürbüz10
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin libidosu neden yüksek7
- her şeyi hatırlayan insan4
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- kendine sarılmak2
- true'nin acile kaldırılması9
- osuruktan şiirler41
- seri gizli artı oy veren melek8
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- türkiyeli olmak4
- tek adam4
- sonsuza kadar yaşamak3
- ilk öpüştüğüm kız6
- mahalle kültürünün yok olması4
- ince memed4
- adana kebap10
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- patlayan şekerli matcha2
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ben geldim kerkenezler18
- ermeni ünlüler2
- claudian clouds22
- sözlükten soğuma nedenleri17
--spoiler--
sırf şu savaş sahnesi için izlediğim film. hani fragmanına bakarak güzel yapmışlar galiba dedim. çok saftirik de değildi tabi ama beklediğim kadar da güzel değildi. en başta çok kısaydı.
savaş sahnesi haricinde film aynı tas aynı hamam. jacob-bella-edvırd üçgenindeki garip ilişki yumağı insanı hem bayıyor hem küfrettiriyor. gerçi ara ara jacob'un edvırt'a laf sokması ve daha da öteye giderek üçü aynı çadırdayken godoş edvırt'ın da izniylen bella'ya arkadan dayaması insanı başka boyutlara sürüklemesi sebebiyle ilgi çekiciydi. bunlar haricinde serinin tümünde olduğu gibi ashley greene (alice) yine gözlerimin pasını sildi. en azından benimkini sildi. malum edvırt ve çal bella'nın bayık surat ve bakışlarından bunalan bana ilaç gibi geldi.
kurtlarla vampirlerin ortak çalışması da hoştu. bir de şu edvırt bella buluşmalarının geçtiği bazı alanlara bayıldım. onlar ne güzel doğa manzaraları be gardaş? insanın orada olası geliyor.
şu en son'da savaş'ta öldürülmeyen newborn vampir bir kız vardı. bizimkiler onu korumadığı için üzüldüm ve bayağı bir sinir oldum. umarım ölmemiştir. bu kızın öldürülmesi emrini psikopata bağlamış olan sarışın verdi ya. bayağı garip hissettim şu i am sam ve man on fire'DAki cimcime böyle sayko olmuş diye.
neyse işte! son olarak "yetiş ya blade yetiş ya day walker" diyorum. şu edvırt ve bella'dan yahni yaparsın inşallah.
--spoiler--
not : edvırt ve bella'dan hoşlanmayanlar vampires suck filmine bakabilirler. kisiyle fena dalga geçiliyor. ayrıca bella-edvırt iklisi daha yakışıklı ve güzel olan oyuncularla oynanıyor.
sırf şu savaş sahnesi için izlediğim film. hani fragmanına bakarak güzel yapmışlar galiba dedim. çok saftirik de değildi tabi ama beklediğim kadar da güzel değildi. en başta çok kısaydı.
savaş sahnesi haricinde film aynı tas aynı hamam. jacob-bella-edvırd üçgenindeki garip ilişki yumağı insanı hem bayıyor hem küfrettiriyor. gerçi ara ara jacob'un edvırt'a laf sokması ve daha da öteye giderek üçü aynı çadırdayken godoş edvırt'ın da izniylen bella'ya arkadan dayaması insanı başka boyutlara sürüklemesi sebebiyle ilgi çekiciydi. bunlar haricinde serinin tümünde olduğu gibi ashley greene (alice) yine gözlerimin pasını sildi. en azından benimkini sildi. malum edvırt ve çal bella'nın bayık surat ve bakışlarından bunalan bana ilaç gibi geldi.
kurtlarla vampirlerin ortak çalışması da hoştu. bir de şu edvırt bella buluşmalarının geçtiği bazı alanlara bayıldım. onlar ne güzel doğa manzaraları be gardaş? insanın orada olası geliyor.
şu en son'da savaş'ta öldürülmeyen newborn vampir bir kız vardı. bizimkiler onu korumadığı için üzüldüm ve bayağı bir sinir oldum. umarım ölmemiştir. bu kızın öldürülmesi emrini psikopata bağlamış olan sarışın verdi ya. bayağı garip hissettim şu i am sam ve man on fire'DAki cimcime böyle sayko olmuş diye.
neyse işte! son olarak "yetiş ya blade yetiş ya day walker" diyorum. şu edvırt ve bella'dan yahni yaparsın inşallah.
--spoiler--
not : edvırt ve bella'dan hoşlanmayanlar vampires suck filmine bakabilirler. kisiyle fena dalga geçiliyor. ayrıca bella-edvırt iklisi daha yakışıklı ve güzel olan oyuncularla oynanıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar