bugün
- ispartalı kızlar9
- arkadaşlar bakar mısınız5
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik5
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- küpe4
- popo liposuction6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- ben divayım5
- hangi manifest kızısın6
- travelerin içince pisleşmesi2
- arsa kapatmak3
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti2
- fatma betül sayan kaya71
- ismed bin miralay'ı istihkam vel kalikratyaevi2
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek8
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- güne acı bir gerçek bırak6
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- evli bir adama aşık oldum sözlük21
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- billur tuzu2
- oyum ak partiye4
- 41 numerolu metanet vapuru2
- kız görünce değişen erkek4
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi2
- anın görüntüsü15
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- sözlüğün manyak dolu olması6
- mahalledeki velede oyuncak arabalar vermek2
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması4
- from gold from dust28
- oksijenin aslında 70 yılda öldüren bir zehir oluşu3
- meksika açmazı macerası6
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek5
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- emekliler türk milletinin derin devletidir2
- günaydın nervio ve diğerleri2
- sözlüğün en tatliş yazarı2
- fırtınadan midilliye geri dönmek2
- tele 22
- fiziği güzel sözlük kızları56
- parcalandim toparlanamiyorum34
- tinder algoritmasının yazılımcıya attığı kazık2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- asrın soygunu11
- intel pentium 44
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
heyecanlı ve abazanlıktan kendilerini şaşırmış şakirdlerin, "kara mizah" bilgilerini yoklamaktan özenle kaçınmış(hatta bunun sebebini açıklamış), ilgili yazısında, hiç bir dergiyi(ve hatta kişi, kurum, kuruluşu) kutsamamış yazardır. ve hatta o derecedir ki yanar döner ibnelerin, varlığına şahit olunca "kutsal" saydığı birçok şeyden de şüphelere düşmektedir(salt olan bir tanesi hariç).
tekrar konumuza dönecek olursak "kara mizah" dediğimiz mes'elede "düzen" orjinimiz, merkez noktamızdır. bu durumda düzenin, düzücüleri(ülke yönetiminde söz sahibi olanlar ve başka bir deyişle "yasa koyucular") kara mizah'tan nasibini almak durumundadır. aksi halde onun adı "espri" veya ihtimal ki "mizah" olur. salih memesicanlı abimiz de yakın bir geçmişe kadar süleyman demirel'inden, ahmet necdet sezer'ine... bülent ecevit'inten, necmettin erbakan, devlet bahçeli'sine... "kara mizah" yapar ve bunun adına da "bizim city" derdi. o zamanlar "türkiye'nin en büyük karikatüristi salih memecan" değildi tabi. çünkü dil rengi bu haddinde değildi, kaldı ki yalamasına sebep de yoktu. zira yazacağını, çizeceğini rahat ve özgür bir şekilde kaleme alıyordu(ama bugün, öyle mi? bak hanefi avcı'ya?).
herşey sabah gazetesi ve yayın grubunun, damat oğlanın kucağına oturmasıyla başladı.
sonrasına denk gelir "salih memecan'ın en iyi karikatürist", "überçizer" vesaire olması.
dıtdit: bir de ilgili abazan şakoların "chp militanlığı" ile suçladığı dergilerden penguen'in, referandum sürecindeki sayılarından bir tanesinin kapağı:
http://www.turkmizah.com/...enguen-referandum-kapagi/
şeklindedir. "tayyip çalıyor, kemal oynuyor" normlarında. ama idrak konusunda egzersizler yeterli gelmiyor kimilerimize...
tekrar konumuza dönecek olursak "kara mizah" dediğimiz mes'elede "düzen" orjinimiz, merkez noktamızdır. bu durumda düzenin, düzücüleri(ülke yönetiminde söz sahibi olanlar ve başka bir deyişle "yasa koyucular") kara mizah'tan nasibini almak durumundadır. aksi halde onun adı "espri" veya ihtimal ki "mizah" olur. salih memesicanlı abimiz de yakın bir geçmişe kadar süleyman demirel'inden, ahmet necdet sezer'ine... bülent ecevit'inten, necmettin erbakan, devlet bahçeli'sine... "kara mizah" yapar ve bunun adına da "bizim city" derdi. o zamanlar "türkiye'nin en büyük karikatüristi salih memecan" değildi tabi. çünkü dil rengi bu haddinde değildi, kaldı ki yalamasına sebep de yoktu. zira yazacağını, çizeceğini rahat ve özgür bir şekilde kaleme alıyordu(ama bugün, öyle mi? bak hanefi avcı'ya?).
herşey sabah gazetesi ve yayın grubunun, damat oğlanın kucağına oturmasıyla başladı.
sonrasına denk gelir "salih memecan'ın en iyi karikatürist", "überçizer" vesaire olması.
dıtdit: bir de ilgili abazan şakoların "chp militanlığı" ile suçladığı dergilerden penguen'in, referandum sürecindeki sayılarından bir tanesinin kapağı:
http://www.turkmizah.com/...enguen-referandum-kapagi/
şeklindedir. "tayyip çalıyor, kemal oynuyor" normlarında. ama idrak konusunda egzersizler yeterli gelmiyor kimilerimize...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar